Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 271
  • 463
  •   1
Отговори
# 360
Момичета,не се разстройвайте.Излъчване на Сървайвър-а си има и добра страна.Ще имаме малко повече време за близките си и те няма да мърморят толкова,а и удоволствието да гледаме любимите ни герои ще продължи по-дълго във времето.Но сигурни ле сте,че сериала е 128 серии?Защото на много места прочетох че е само100.

# 361
На мен би ми дошла добре промяната. Трябва да ви кажа, че заради "Перла" не ми остава никакво време да свърша нещо вечер.  Спрях да излизам вечер, спрях да чета книги и изобщо да правя каквото и да е друго между 20-22 часа от понеделник до четвъртък.
И донякъде взирането в тв и съпреживяването ме изморява емоционално, нерядко си лягам натоварена от сълзите на Мехмет и Инджи. Цели 2 часа няма мърдане, само през някоя реклама отскачам до хладилника да награбя 2 филии с кашкавал или да си сипя ядене за вечеря и това е. Добре, че още нямам семейни отговорности да готвя и пера вечер след работа.

Joy  Joy  Joy
много добре го описа, същото положение съм и аз.  ooooh!
Мисля , че и на мен ще се отрази добре "окастрянето" на сериала, все пак идва и училище, ще трябва да обърна внимание и на децата, а не само да посдмърчам пред тв-то, че направо се пристрастих към този филм, казвам ви момичета...  ooooh!

# 362
Аз не съм на вашето мнение, защото не обичам да се точи един сериал толкова бавно, но какво да се прави Thinking.Перличка нямаме съмишленици по този въпрос, затова ще си го гледаме по турската телевизия.

# 363
Здравейте на всички регистрирах се специално за да ви пиша за филма  Grinning никога не сам плакала толкова на сериал наистина е един прекрасен турски филм който е разчуствал много от нас. И на мен ми се иска по барзичко да сваршва че така много нерви и сълзи ще отидат още.Филма гледа дори и приятелят ми и него запалих и сега двамката го гледаме всяка вечер  когато го излъчват.  Heart Eyes   Но пак и вие сте прави сигорно е много трудно, когато човек трябва да се грижи и за семеството си .... да отделя по 2 часа за филм може би това  че ще дават по една сериа ще има хубава страна .......    Rolling Eyes                     

# 364
TonChi добре дошла при нас welcome Включвай се по-често Hug

# 365
Благодаря  Hug с удоволствие ще посещавам форума

# 366
  • Sofia
По една серия не би било толкова лошо, ама да го излъчват поне всеки ден от седмицата! Peace Аз пък с филма се разтоварвам от ежедневните ангажименти, изобщо не се натоварвам Laughing Когато няма филм ми е скучно, защото мъжо си цъка цяла вечер или си работи нещо на компа, пък аз нищо Crossing Arms

# 367
да то и това му е предназначението с развлекателна цел е но мен поне ме натоварва емоционално понякога   Wink но като цяло е наистина прекрасен филм  Two Hearts  да не би било лошо да го дават всеки ден но телевизията сигурно има други приоритети  Sad

# 368
  • "Перла"
Ха-ха,това верно ли е за трите дни по една серия?
Ами ние сме на 51 серия още -по турският канал ,а те са 100, те са по 1.20мин.,значи излиза по една серия на седмица.Може ли да го мотат филма още близо година. Grinning

# 369
Ха-ха,това верно ли е за трите дни по една серия?
Ами ние сме на 51 серия още -по турският канал ,а те са 100, те са по 1.20мин.,значи излиза по една серия на седмица.Може ли да го мотат филма още близо година. Grinning

Аз вече съвсем се обърках с тези серии.Бяха писали,че сериите в България ще са 128-130.Ако е вярно,значи остават около 50 серии newsm78

# 370
 някъде гледах последната серия на филма не помня къде беше но пишеше 100 но после и аз разбрах че номерацията на сериите не е една съща с тяхната  Rolling Eyes

# 371
  • "Перла"
TraYkovA
Не знам колко серии са казали ,че ще са  по нашата телевизия.Ще видим Simple Smile
Но сме точно на половината спрямо турският канал Simple Smile

# 372
Аз също съм фен на Сървайвър и на почти всички спортове нека има от всичко по малко

Именно Peace Голям проблем стана това,че вместо 4 дни,ще го дават 3 дни и вместо 2 епизода ще дават( о,ужас) САМО 1 епизод ooooh! ooooh! ooooh!

ПП Харесвам „Перла„,но определено имам и други интереси.Мен ме устройва новата програма Peace

Ми струва ми се че 8 е по голямо от 3  newsm78 Пък знам ли ...  Лично мен не ми допада- сядам от 8 до 10 и си взимам дозата , няма какво да се размотава като локум девет дена 8 часа . Определено не ми допада новата програма защото го намирам за некоректно - нека се смести всичко но не едното за сметка на другото  Tired Sick

# 373
Да,но все пак ЩЕ ГО ДАВАТ.В крайна сметка БТВ трябва да излъчва и нещо друго освен „Перла„. Трябва да има ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО: За феновете на „Перла„-сериала,за феновете на „Сървайвър„-състезанието,а за такива като мен-и двете Mr. Green

# 374
  • Sofia
На арабски сериите са 154, ние вървим с няколко епизода по-напред, в четвъртък при нас беше 80 еп, по тяхните 85, така че според мен ще са горе-долу толкова. На мен не ми харесва да гледам филма още сумати месеци, то ще се проточи до догодина сигурно, не обичам така Crossing Arms Абе то беше ясно, че ще ни прецакат с филма, ама можеше да не го отрязват чак толкова Naughty

Общи условия

Активация на акаунт