Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите на форума за поведението на героите в сериала?
Какво мисли Къванч за ролята си във филма?
Какви са мненията на потребителите на форума за религиозната принадлежност на актьорите в сериалите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за поведението на героите в сериала?
-
Какво мисли Къванч за ролята си във филма?
Къванч споделя, че героят му Мехмед е подобен на неговия характер - спокоен, но когато се ядоса, става страшен. Той следва определени правила в живота и се описва като малко срамежлив. Освен това той изразява лоялността си към човека, с когото е щастлив, като не е човек за една нощ и предпочита да бъде с този, който го прави щастлив.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за религиозната принадлежност на актьорите в сериалите?
Потребителите във форума имат различни мнения относно религиозната принадлежност на актьорите в сериалите. Някои хора изразяват съмнения относно чистото турско потекло на актьорите, като смятат, че те са мелези. Други обаче споделят информация, че Къванч е от смесен брак с майка, която не е туркиня и баща със светли очи и сив цвят. Някои коментари също така посочват, че много турци имат светла кожа, руса коса и светли очи, тъй като те са казълбаши и не се считат за типични турци.
-
Какво е мнението на потребителите на форума за поведението на Нихан в сериала?
-
Каква е възрастта на детето във филма?

писах им на 

Браво,направо ме уби.И аз не вярвам,че ще ни обърнат внимание,но поне да си го кажем,та да ни олекне.Незнам дали точно на този мейл трябва да пишем,понеже това е за играта на "Море от любов" и "Перла" ама дано поне прочетът малко мнения.За мен си е точно неуважение и егоизъм,защото си гледат тяхното без да ги интересува за зрителя,а точно той прави рейтинга.Та все пак,ако не е пправилния мейл,а някой знае кой е нека пише,ще пиша на всички мейлове ако трябва
Айде момичета,малко остана и след 2 часа пак тук да си начешем езиците.Мисля следващата тема да е с въпрос,свързан с среща на пишещите в нашата темичка.Много искам да се запознаем и на живо да си обсъждаме на дълго и широко,за нашия сериал