Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 287
  • 463
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро момичета.Още само 12 часа и ще си гледаме филма  hahaha Аз смятам сега да се разровя из сайта на бтв и ако наистина е така и ще ни отрежат филмчето ще им пиша  Naughty

# 346
Ето това им написах: Здравейте,разбрах,че искате да пуснете "Survivor" и да орежете нашия прекрасен сериал.Незнам къде да пиша за това пиша на този меил.А предполагам и още доста хора ще пишат.Сигурна съм,че ако направите това рейтингът на BTV ще спадне и то доста.Мисля,че не е коректно да лъжете така зрителите си.В сайта ви пише,че зрителите на BTV ще се насладят на филма всеки делничен ден и ще се дават по 2 серии.Незнаех обаче че седмицата има 4 делнични дни.Сега искате да пуснете това тъпо шоу "Survivor" и да лишите всички нас,верните почитатели на BTV и "Перла".Искате "Перла" да се излъчва само от понеделник до сряда и само по 1 серия.Та искам да попитам аз,защо давате лъжлива информация,защо ни подвеждате и коректно ли е това?Правилно ли е една толкова голяма телевизия с интересна програма и висок рейтинг да подвежда така аудиторията си?Много съм разочарована!

Бая се повтарям като гледам,ама много се ядосах  Blush #Crazy писах им на perla@btv.bg Та,ако някой иска да ме подкрепи и да се замислят поне нека пише.Дано не ни го отрежат така филмчето,че незнам  Cry

# 347
  • София
Какво ще се случи в 81 и 82 епизод на 31 август, понеделник в теленовелата "Перла" - от 20:00 часа по bTV...

ББ Бахар вместо да се помири с Нилюфер, задълбочава конфликта си с нея и дори й забранява да се навърта около Онур.

Шереф решава да промени прическата си и се подмладява, заради своя обожател адвокат Джихан.

Инджи много  иска да се сближи със сина на Мехмет.

Пънар разбира, че Онур е бил на вечеря у Нилюфер и му прави голяма сцена.

Йозге за пореден път излъгва Гюлсюн, че е у приятелка и отива с новото си гадже на опасно приключение, където катастрофира с приятеля си. Когато Гюлсюн разбира, че Йозге е излъгала, вдига цялото семейство на крак. Всички започват да я търсят и я откриват в болница с тежки наранявания.

Шереф започва да се вижда все по-често със своя обожател - семейния адвокат Джихан.

За да се спасят фирмата от фалит, Мехмет, Бахар и Онур решават да ипотекират къщата, за да вземат кредит, без знанието на  Мехмет Фикри.

Катастрофата на Йозге сближава Гюлсюн с нея.

Мехмет решава да подкрепи Инджи за бизнеса й в Париж, но признава, че ревнува от Енгин.

Пънар и Онур решават да обявят на семейството, че са се събрали отново.

Енгин крои много сериозeн пъклен план  да отмъкне Инджи от Мехмет.

Източник Мах2tv

# 348
  • Пловдив
Не е необходимо да е перфектна красавица ,за да е привлекателна жена.
А като актриса смятам че е мн.добра,иначе нямаше толкова да и се ядосвате когато се инати и да се радвате когато се сдобряват-значи е успяла да ви направи съпричстни към емоциите си

Подкрепям  newsm10
Защо трябва да отговаря на медийно утвърдения модел за красота, който унифицира жените ?
Като актриса също мисля, че е добра.

# 349
Ето това им написах: Здравейте,разбрах,че искате да пуснете "Survivor" и да орежете нашия прекрасен сериал.Незнам къде да пиша за това пиша на този меил.А предполагам и още доста хора ще пишат.Сигурна съм,че ако направите това рейтингът на BTV ще спадне и то доста.Мисля,че не е коректно да лъжете така зрителите си.В сайта ви пише,че зрителите на BTV ще се насладят на филма всеки делничен ден и ще се дават по 2 серии.Незнаех обаче че седмицата има 4 делнични дни.Сега искате да пуснете това тъпо шоу "Survivor" и да лишите всички нас,верните почитатели на BTV и "Перла".Искате "Перла" да се излъчва само от понеделник до сряда и само по 1 серия.Та искам да попитам аз,защо давате лъжлива информация,защо ни подвеждате и коректно ли е това?Правилно ли е една толкова голяма телевизия с интересна програма и висок рейтинг да подвежда така аудиторията си?Много съм разочарована!

Shocked Ама ти наистина ли им написа това? ShockedТова е доста егоистично,не мислиш ли? Какво да правим ние феновете на „Сървайвър„? Все пак не спират напълно филма. WhistlingНали не мислите,че рейтинга на БТВ зависи само и единствено от „Перла„ ooooh!

# 350
  • Под звездите
Аз също съм фен на Сървайвър и на почти всички спортове нека има от всичко по малко

# 351
Аз също съм фен на Сървайвър и на почти всички спортове нека има от всичко по малко

Именно Peace Голям проблем стана това,че вместо 4 дни,ще го дават 3 дни и вместо 2 епизода ще дават( о,ужас) САМО 1 епизод ooooh! ooooh! ooooh!

ПП Харесвам „Перла„,но определено имам и други интереси.Мен ме устройва новата програма Peace

# 352
  • София
Здравейте момичета, не се ядосвайте ще има за всеки по малко  Peace

# 353
  • Разпиляна във въображението
Добре е да има малко разнообразие. Недейте така. Все пак телевизията е вложила доста пари в собствена продукция.

# 354
  • Пловдив
На мен би ми дошла добре промяната. Трябва да ви кажа, че заради "Перла" не ми остава никакво време да свърша нещо вечер.  Спрях да излизам вечер, спрях да чета книги и изобщо да правя каквото и да е друго между 20-22 часа от понеделник до четвъртък.
И донякъде взирането в тв и съпреживяването ме изморява емоционално, нерядко си лягам натоварена от сълзите на Мехмет и Инджи. Цели 2 часа няма мърдане, само през някоя реклама отскачам до хладилника да награбя 2 филии с кашкавал или да си сипя ядене за вечеря и това е. Добре, че още нямам семейни отговорности да готвя и пера вечер след работа.

# 355
Ясно какво ще гледаме днеска, а до четвъртък някой има ли инфо как се развива филма?

# 356
  • София
Добре е да има малко промяна,та и ние да починем от емоции и да обърнем по голямо внимание на семействата си. Откакто гледам Перла от понеделник до четвъртък се чувствам като пребито куче, за мен домакинската работа започва след 22часа и много пъти свършва в малките часове а сутрин ставам рано за работа и целия ден ми е поспаливо...чоглаво и така четири дни в седмицата. Ще имам повече време за мъжо,че започна да се сърди ,че съм го игнорирала smile3516

# 357
  • Варна
Аз не съм фен на Сървайвър, но също мисля, че като остане една серия ще е добре. Вечер човек има и други отговорности освен да гледа 2 часа сериал. Интересно ми е, харесва ми, но 1 час е достатъчно. А и така ще има по-дълго до го гледаме.
И на мен ми направи впечатление, че в къщата на Махмет Фикри има доста за ремонтиране. Joy Ама така е то компанията пред фалит те за къщата ли ще мислят.

# 358

Shocked Ама ти наистина ли им написа това? ShockedТова е доста егоистично,не мислиш ли? Какво да правим ние феновете на „Сървайвър„? Все пак не спират напълно филма. WhistlingНали не мислите,че рейтинга на БТВ зависи само и единствено от „Перла„ ooooh!
Сървайвър има много фенове и едва ли някой би се трогнал от рейтинга на Перла. Аз харесвам и гледам филма, но повярвайте, че заради шоуто дори ще спрат Перла ако се наложи или по-точно ще го преместят в по-ранен час.

# 359
Аз не съм фен на Сървайвър, но също мисля, че като остане една серия ще е добре. Вечер човек има и други отговорности освен да гледа 2 часа сериал. Интересно ми е, харесва ми, но 1 час е достатъчно. А и така ще има по-дълго до го гледаме.
И на мен ми направи впечатление, че в къщата на Махмет Фикри има доста за ремонтиране. Joy Ама така е то компанията пред фалит те за къщата ли ще мислят.

Не мисля,че е заради това Thinking Сещам се в„1001 нощ„ къщата на Периде в какво състояние беше ooooh! Тогава момичетата обясниха,че понеже е много стара и ценна(нещо като паметник на културата) не се разрешавало да се правят никакви реконструкции и подобрения.Снима се в нейния автентичен вид.Предполагам,че е същото е и с къщата на Мемет Фикри Peace

Общи условия

Активация на акаунт