Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 290
  • 463
  •   1
Отговори
# 60
 Laughing
Второто.

# 61
  • Бургас
ама че писане  Crossing Arms

# 62
Оххх здравейтеее немога да ви изчетаааааааааааааа Cry

За анкетата - Нито една от посочените  Joy

Добро утро на всички в новата ни темичка  Heart Eyes

# 63
Благодаря Перличка за добавената опция. Гласувах... на нито една от посочените

# 64
Това което посетиха Мехмет и Инджи където си пожелаха какво беше ?!!  newsm78
Във всеки случай не приличаше на джамия
Църква Свети Йорго  Naughty

Интересно...  Та те християни ли са в филма Мехмед  и Инджито...
newsm78

Едва ли ще са християни, но може би им е позволено да влизат в църкви.  newsm78
Нека някой запознат с културата им (на първо четене веднага се сещам за bz, винаги отговаря увлекателно и подробно   bouquet ) да ни отговори. Praynig

Ще ми е доста интересно и ще чакам с нетърпение някой да се включи по този въпрос  Grinning
Само да не го подминат като пътен знак , с тези темпове с които върви темата  Rolling Eyes[/b][/color]

# 65
Записвам се да ви следя  Simple Smile

# 66
  • София
и аз се записвам, следя филмчето редовно,
за анкетата, за съжаление съм ината като Инджито, че и малко от горе  Whistling
хубаво че има кой да ме търпи,
но не бих търпяла отношението на свекито и в началото на филма дори и заради Мехмедчо...... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ако някой знае как ще продължи излъчването на филма да каже, сега като почне сезона на телевизията, все си мисля че ще ни ощетят от към филмчето....

# 67
Момичета дайте линк към снощните епизоди
В Vbox има само да 3-та част

# 68
Момичета дайте линк към снощните епизоди
В Vbox има само да 3-та част
Току що ги гледах от тук

# 69
# 70
  • у дома...
2) " Тя не беше просто жена, а ...човек"- като цитираше някакви творби  Mr. Green
- по този повод сутринта щерката ми заявява "ти не си човек, ти си мама". Питам - а баща ти какъв е. И малкото диване гордо отговаря - "Тати е човек!" Shocked Те такива ми ти работи. Иначе у дома дружно гледаме всички сериала - аз, съпружието и баща ми.

# 71
Това което посетиха Мехмет и Инджи където си пожелаха какво беше ?!!  newsm78
Във всеки случай не приличаше на джамия
Църква Свети Йорго  Naughty

Интересно...  Та те християни ли са в филма Мехмед  и Инджито...
newsm78

Едва ли ще са християни, но може би им е позволено да влизат в църкви.  newsm78
Нека някой запознат с културата им (на първо четене веднага се сещам за bz, винаги отговаря увлекателно и подробно   bouquet ) да ни отговори. Praynig
Ще ми е доста интересно и ще чакам с нетърпение някой да се включи по този въпрос  Grinning
Само да не го подминат като пътен знак , с тези темпове с които върви темата  Rolling Eyes[/b][/color]
Тъкмо се наканих да питам и аз по тоя въпрос. Снощи като излизаха от очевидно старинната сграда и си говореха за пожелания с учудване видях кръстта и осъзнах, че това е християнски храм - църква newsm78! Чувала съм, че едни от най-старите и богати родове в Инстанбул са християнски. Има ли запознати с тия въпроси? Моля, дайте инфо  Hug Живеещите в Инстанбул имат ли какво да ни светнат по темата  Praynig

# 72
Доколкото си спомням и при предишното си посещение на острова, бяха в тази църкава, за да я разгледат и защото там се сбъдвали желанията.

# 73
Доколкото си спомням и при предишното си посещение на острова, бяха в тази църкава, за да я разгледат и защото там се сбъдвали желанията.

да бяха там и явно ще се сбъднат желанията  им.  Sunglasses
то след такава борба извинявай  Laughing Laughing Laughing

# 74
  • Пловдив
Чакай да се запиша, че с това темпо не мога да ви догонвам Joy  А заглавието на темата се е получило много добре Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт