Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 378
  • 463
  •   1
Отговори
# 240
Браво за снимките от "Забранена любов"...Хайде сега спете спокойно! Rolling Eyes

НО! В този филм НЕ играе Мелтем Джумбул - бившата приятелка на Къванч, по-голяма с 13 години. НЕ е тя. Това е друга актриса.
И малко клюка : Смята се, че е ходил с Мелтем като PR за нея, да се пошуми малко.....защото тя наближава 40, прекрасна актриса е, но в Турция вече за тази възраст нямало толкова ангажименти. За сериалите си търсели все по-млади и по- млади актьори.....т.е. актриси

# 241
  • София
Е доста гореща сцена  Joy Joy Joy Незнам как Мелтемката не е  #2gunfire Къванчо  newsm45

# 242
в този филм Каванч започва да ми харесва още повече дано някоя наша телевизия да го купи  този филм  newsm10

# 243
Браво за снимките от "Забранена любов"...Хайде сега спете спокойно! Rolling Eyes

НО! В този филм НЕ играе Мелтем Джумбул - бившата приятелка на Къванч, по-голяма с 13 години. НЕ е тя. Това е друга актриса.
И малко клюка : Смята се, че е ходил с Мелтем като PR за нея, да се пошуми малко.....защото тя наближава 40, прекрасна актриса е, но в Турция вече за тази възраст нямало толкова ангажименти. За сериалите си търсели все по-млади и по- млади актьори.....т.е. актриси

Това се отнася за Рола Саад, не за Мелтем.

в този филм Каванч започва да ми харесва още повече дано някоя наша телевизия да го купи  този филм  newsm10

Вече ви казах, БТВ е закупила и двата филма.

# 244
ура  Hug няма да скучаем след перла

# 245
Здравейте, момичета! Искам да споделя с вас за татуировките на Къванч, ако някой вече не е писал, защото не съм следила всичко от самото начало. Голямата изобразява птицата феникс, а на малката пише: "Само Господ може да ме съди!" Това го казва в едно интервю, но не помня вече къде го четох.

# 246
Здравейте, момичета! Искам да споделя с вас за татуировките на Къванч, ако някой вече не е писал, защото не съм следила всичко от самото начало. Голямата изобразява птицата феникс, а на малката пише: "Само Господ може да ме съди!" Това го казва в едно интервю, но не помня вече къде го четох.

Peace

# 247
И нещо друго мисля за поведението на двамата актьори - Сонгюл, след като се е развела, е станала гадже първо на режисьора на филма - е,  какви горещи сцени очакваме!? Всичко се е снимало пред неговите очи, а знаем техния морал, колкото и де се правят на европейци. Аз мисля, че затова са толкова вдървени и двамата. А вие как мислите? Все пак нашия човек е новобранец в бранша и ако скочи на гадето на шефа.......... А пък тяхната връзка мисля, че по-скоро е била тайна и кратковременна, все пак тя му е кака и не е кой знае какво - имам предвид външността.

# 248
  • Пловдив
Ама много сте бързи - вече изпуснах няколко теми, къп не съм ви следила само няколко дни Cry

# 249
лОРКА, Сонгюл се е развела след снимането на филма

# 250
Наистина в "Забранена любов" нашия човек е по-секси, но и мацката си я бива.

# 251
лОРКА, Сонгюл се е развела след снимането на филма
Но по време на снимките е била вече с режисьора, нали знаете на кои актриси поверявят главни роли................Пък и нашия човек по време на снимките е бил на 23-24 год., искал да се утвърди, а и тя се е изживявала като голяма актриса, защото все пак е завършила театрална академия, а нашия човек идва от модния подиум и тя непрекъснато му е вдигала скандали, че не умее да играе, защото тя знае, че няма да я изгонят. newsm78

# 252
Да, и аз ги четох тия работи, ама малко не ми се връзва - значи знае се от всички, че е гадже на режисъора, пък мъжът й си трае; а чак после като започват с Къванч да пътуват по разни места след успеха на сериала му светнало, че жена му изневерява с него (Къванч) и започва да я тормози; вместо тогава да си трае и да й помага да си харчи парите newsm78
Може да са имали нещо с нашто момче, ама това са само догадки, както и за тая връзка с режисъора...
Колкото до разликата на наш'те герои - 3-4 години не са кой знае каква разлика, даже за зрели хора хич не ми прави впечатление. А за външния вид - мъжете в повечето случаи май имат съвсем различно виждане за красива жена.
Аз пък много я харесвам, тъй де: "Върл съм фен на Сонгюл Йоден!!!!!!!!" Laughing Laughing

# 253
  • София
         newsm10 Shoppp !!!  И аз съм фенка на Сонгюл, харесва ми като излъчване а и  много добре си играе ролята, с Мехмет са сладка двойка...: )))

# 254
За мен това са клюки без никаква почва. А и не вярвам на вестници.  Flutter
И другото, ами хубаква си е Инджи. Не е кой знае какво, да, но и другите на Мехмет не са. (втората де)

Общи условия

Активация на акаунт