Перла-"Ех Инджи,заприличахме на турски филм"-14

• 54 326
  • 463
  •   1
Отговори
# 255
Къванч признава само за Азра Акън, с която все още ходи по време на Перла и за Мелтем. За другите отрича, и не виждам защо да лъже. Пишеше някъде, че не обича да лъже. Възрастта няма значение, той казва че хубавата жена няма възраст, а и опаковката е на заден план.

# 256
Момичета, като цяло с малки изключения, в турските семейства е така. Любовта е на втори план, ако не решат родителите да ти разрешат, никакъв брак с любимия, особено ако не е турчин. Спомнете си и Емел Етем какво казваше, че от години не се е срещала с баща си и майка си, защото се оженила за българин против волята им. И много случаи има други, в училище имах съученичка Ширин, голяма любов имаше с един от класа ни. Баща й като разбра, щеше да ги стреля. А беше на висока позиция човек, тя следваше медицина и стана хирург, обаче я ожениха насила за турчин. По всичко й личи че не е щастлива, но това е..

Та, горещата сцена беше наистина от "Забранена любов" (Ask-i-Memnu) Ще го гледаме и него. След малко ще кача снимки и аз да ги видите. Аз я гледах на арабски, и да ви кажа... мъжа ми намазва..  Joy

М/у другото, в TVсага има интервю с Къванч, интересно е. Казва се "Не съм мъж за една нощ", така че тоя списък дето ще го правим, не знам как ще ктане работата.. Grinning:
Там сэщо дават и развоя на предстоящите събития във филма.

Sayerin   ,  страхотни снимки качваш ! Колкото до  интервюто - няма проблеми Къванч  Peace! Че кой  си мисли само за една нощ с него !? Wink
А партньорката му в "Забранена любов " , е много по- привлекателна от Сюнгюл , поне според мен !

# 257
Къванч признава само за Азра Акън, с която все още ходи по време на Перла и за Мелтем. За другите отрича, и не виждам защо да лъже. Пишеше някъде, че не обича да лъже. Възрастта няма значение, той казва че хубавата жена няма възраст, а и опаковката е на заден план.

И аз това   викам , де ! Peace

# 258
# 259
         newsm10 Shoppp !!!  И аз съм фенка на Сонгюл, харесва ми като излъчване а и  много добре си играе ролята, с Мехмет са сладка двойка...: )))
И аз се присъединявам към феновене! newsm10

# 260
Хаха, трябва да оформим групи - фенове на Къванч, на Сонгюл и т.н....  Laughing Аз съм за Шереф!  Peace

# 261
         newsm10 Shoppp !!!  И аз съм фенка на Сонгюл, харесва ми като излъчване а и  много добре си играе ролята, с Мехмет са сладка двойка...: )))
И аз се присъединявам към феновене! newsm10
Момичета, и аз я харесвам, но нещо кожата и..........не знам - дали има проблемна кожа, или много я пудрят -  нещо не е както трябва.

# 262
 Nilufer ( ти да не прибяга набързо от сериала да споделиш? Grinning),

и за мен е така, иначе кой ще чете?

А защо вариантът да са я поканили за главната роля да не е следният -
в сериала участва Лячин Джейлян, при която и Сонгюл се е обучавала(ако не ме лъжат спомените и Сердар Орчин, ама много ми се размъти инфото вече;  мъж беше със сигурност), защо да не са й искали мнението и тя да не е посочила тях двамата като подходящи?

# 263
За кожата - мисля, че и това, че ги снимат от много близо има значение.Ако се вгледате и в Онурчо, и в Бахар - имат страшни белези от шарка.
Явно в началото на сериала не са ползвали и много качествена козметика.Мисля, че към края на сериала добре изглеждат.

Колкото до партнъорката на наш Мимет в др сериал - да, супер е, там нашто Инджи не го виждам просто да влезе в тази роля  newsm78

# 264
Nilufer ( ти да не прибяга набързо от сериала да споделиш? Grinning),

и за мен е така, иначе кой ще чете?

А защо вариантът да са я поканили за главната роля да не е следният -
в сериала участва Лячин Джейлян, при която и Сонгюл се е обучавала(ако не ме лъжат спомените и Сердар Орчин, ама много ми се размъти инфото вече;  мъж беше със сигурност), защо да не са й искали мнението и тя да не е посочила тях двамата като подходящи?

Ами защото вече е била момичето на чичо режисьорчо....

Колкото до партнъорката на наш Мимет в др сериал - да, супер е, там нашто Инджи не го виждам просто да влезе в тази роля  newsm78

Никак даже...  А и в другия филм, Седеф Авджъ е невероятна! Сонгюл не играе пред тях, говори се че и в живота е доста капризна и истерична.

# 265
Момичета, не сте ли съгласни, че нашия човек не е професионален актьор ,но играе по-добре от нея  newsm10 newsm10 newsm10и от много други /изключвам Шерефчето - тя е артистка в живота - такава палавница е била на младини #Crazy #Crazy #Crazy

# 266
Лека нощ и сънувайте, който ви харесва!!!!!!!!!!! smile3524

# 267
ЕЕЕЕ, това вече е прекалено.Хубаво, че"се говори", ама и точно обратното се говори.
То и за мен сигурно много работи се говорят, ама пука ми на гегата!!!
Аз пък на друго скандално нещо освен развода не съм попадала като информация. newsm78
Тез дето ги твърдят тия работи да не са били светулките с фенерчетата???

Ако следваме логиката на това, което се говори, тук как ли са любовните връзки?

http://www.gecce.com/haber.aspx?Id=119722 - това е за предстоящ филм с известни нам артисти

Режисьорът Танер Елхан ще снима нов филм поредица в главните роли са:
Халит Ергенч,Джансу Дере,Сонгюл Йоден и Ezgi Asaroglu.
Филмът ще се излъчва от 18 декември.Сюжета и характера на филма е любовна история.Един мъж е заобиколен от много жени ,но той има чувства към три жени.

# 268
ДОБРО УТРО , МОМИЧЕТА! ПОРЪЧАЛА СЪМ ВИ СЪБУЖДАНЕ
 ПО ТЕЛЕФОНА ОТ.....

# 269
До сега вървях на автопилот и гледах с едно око

Но Канева,събудих се блесна ми пред очите,като ме събуди Мехмедчо.Мерсииии

Хайде и кафенце по случая

И СЛЕД ТОВА НА РАЗХОДКА С ЛОДКА ИЗ БОСФОРА И ИСТАНБУЛ  Wink

Общи условия

Активация на акаунт