Германия - о, блажена голота! Пръдлива тема N143

• 14 819
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря на всички за похвалите, честитките и идеите за пътуване.
Дано се пооправи времето. От вчера е голям студ тук.

Мамун, красиви деца си имаш, да са ти живи и здрави!

# 256
  • Am Dorf (BB)
tan_nia , на 14.09 се очертава цял ден да съм в вашия град. Ако искаш среща между 9.30 сутринта до около 18.00 часа съм на линия.  Hug Ако има и други няма проблем.

На линия съм! Аз по принцип съм на работа, но мога да си тръгна към 15:30 и примерно в 16 да се видим на езерата в ББ. Ще се разберем допълнително, де, но да знаеш, че съм ЗА.

Аз съм егати куку-то. Цяла седмица мрънкам кка отпуската не ми е стигнала, как не ми сес става рано сутрин, и какво? - днес в 8ч. се ококорих. Освен един шопинг в Бройнингерланд да направя, друго не ми хрумва Mr. Green

# 257
Здравейте, мами! Не съм ви чела напоследък, но влизам с един въпрос:
Какво се подарява за 10-годишнина от сватбата? Поканени сме на такова тържество, а не знаем какво да подарим. Семейството са германци, поканили са много хора /като за сватба  Simple Smile/. Друго за тях - страстни градинари са и са öko. Чудех се, дали тук не е прието да се дават просто пари, заедно с някакъв малък придружаващ подарък?
Благодаря ви предварително за идеите и ви желая хубав и слънчев ден!  bouquet

# 258
мерхаба. тук в момента е 24 градуса на сянка. демек, до следобед ще стане над 30.
скифте кви домати имам. нямат грам тор.
http://matakosmata.snimka.bg/daily/gramatikovo-2009.418285.14633817

# 259
  • в сърцето на един мъж...
Мамун, ето:
Цитат:
Решено е първо да се имунизират рисковите групи:
бременни
кърмачета до 6м
Хора над 65години
Хора с хронични заболявания, тях ще ги пиша всяко, ако някой прояви интерес.
В началотото си мислех защо не, ще се ваксинирам. След този
разговор, реших че аз и семейството ми не сме опитни зайчета. Може
ли да сметнете, колко ще спечелят фирмите от тази ваксина?

Разбира се трябва да знаете: Всяка тежко протичаща респираторна инфекция с температура- търсете лекар, без значение време и място. При такава инфекция с гриподобни изяви, винаги правете контролен преглед след 3, 4 дни, особено за деца.

# 260
Секцио по желание няма.

В клиниката, в която аз раждах 2та пъти предлагаха тази екстра. Друг е въпроса, че аз принципно съм против Peace

# 261
брех брех , как се палите, zа или против секциото,  hahaha, 4ак е весело......ами като родя 6те раzправям Laughing ина4е просто питах Laughing
това дали секциото в бг. е станало мода или не, ами ако видите родилните домове от вътре и раzберете zа методите на "старата 6кола" по които 6те ви "водят " раждането, друга песен 6те zапеят, по раzумните от вас ама....

на Мамун специално Laughing, коконито е съкра6тение от не6то и няма ни6то об6то с кокона, но ако zа теб нали4ието, на едно по раzли4но от твоето мнение е повод да нари4а6 някого така, е dann bitte..........

a zа споменаването ми на пенсионерите, да поясня zа последно.
4ух по телевиzията, zа ваксината в германия и zа това 4е първи 6те се ваксинират рисковите групи:
бременни
кърмачета до 6м
Хора над 65години

траги4ното в това е 4е в бг. то4но теzи групи хора се оставят на проиzвола на съдбата.
а на хората над 65 годи6на въzраст направо им откаzват, (понякога и животоспасява6ти) операции и медикаменти, та камо ли някои да тръгне да ги имуниzира с предимство.
само това исках да кажа, беz да ви овли4ам в полити4ески или морални дискусии.

# 262
Коконата, какво означава "палим се"? Ти си питаш, ние ти отговаряме. Това, че всеки гледа от неговата камбанария и си споделя опита, ако ти идва в повечко, извини ни. Laughing
Кокона си, щото си пъзла.  Laughing Нали искаше уж в Германия да раждаш, какво значение има за твоето желание за секцио старата българска школа?
Смесваш много бири в едно питие. Ето, примерно за пенсионерите и ваксината ти благодаря за уточнението. По-добре напиши едно изречение повече и докрай, отколкото от предишните ти недомлъвки да се разбира: пенсионерите са в бедно, плачевно състояние, а те тръгнали да ги имунизират. Един вид, тях кучета ги яли.

Гея, и от името на Шехи, мерсаж!

# 263
Oле! Какви дискусии пак сте захванали....
Коконито, просиш си боя  Mr. Green
Ние тук сме отбор юначки, повечето сме луди на тема "колкото се може по-естествено". Особено като знаем какъв кеф е да раждаш тук и как те носят на ръце като Богиня! Българската школа не ми я хвали - "накарай мързеливия на работа - на ум да те научи!"
Три раждания имам на дебелото си дупе - трите нормални (едно водно). Не заменям за операция! А страха от раждането е само в главата!

Сбъдваща, ти си безобразна! Как можа да скриеш пак снимките! (или са ония, дето вече ги видях?)
Много да се гордееш с мъжа си! Има за какво! Peace

Вики, само гуш ти казвам! Думите са излишни.  Hug

# 264
раzбира се 4е съм пъzла Laughing и не намесвам българия и германия........аz 6те се спасявам по едини4но.......каzвам просто , 4е не е правилно, да се въzму6тавате от "глеzлите в бг. ", особено пък ако коментарите са "иzпуснати" като пролетен гаz от хора, които не са тук..........
 а ина4е zатова , 4е сте отбор юначки,и повечето сте луди на тема "колкото се може по-естествено", еми няма ло6о Mr. Green........ и косми по краката да си имате, пак ми е тая Mr. Green..........
само 4е това тука е форум, а не  ва6ият, zатворен форум.......така 4е по добре паzете добрия тон и към хората, които не се 4ислят към ва6ия отбор.

# 265
  • UK
Ако ще правиш забележки на тема "форум" е редно самата ти да нямаш нищо против такива, нали? Ако да - иди, моля те, в онзи подфорум "Правила, условия, указания" и прочети там какво пише, направи каквото пише там и после ела със забележките.

# 266
Коконата, значи питаш и отговор не искаш. Спасявай се поединично, добре си го решила!
Отивам да се епилирам, б-р-р-р, че ме достраша от твоите предразсъдъци. Много са и са силни.

Логичното мислене и писането не са ти силата. И това няма нищо общо с немската тема.

# 267
  • в сърцето на един мъж...
Въй, пак се развихрихте, ей ooooh!
Мамун, нема за оти Mr. Green

# 268
Пак трагедия за България.
Над 20 български туристи се удавиха в охридското езеро.

# 269
Сбъдваща, поздравления   bouquet Успешна и ползотворна работа пожелавам на съпруга ти!

Вики Хриса, съжалявам...

Пак трагедия за България.
Над 20 български туристи се удавиха в охридското езеро.

Думите са излишни...

Общи условия

Активация на акаунт