Германия - о, блажена голота! Пръдлива тема N143

• 15 021
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Благодаря ти! Изпратих го.
Но ако не помогне? Какво се прави?

# 61
Не вярвам да не помогне, сигурна съм че ще се изяснат нещата  Peace Дай да видим какво ще ти отговарят и ще умуваме според зависи  Wink

Ти регистрира ли се в другия сайт?  Wink  Blush

# 62
В темата за Майтойс писа още една майка. По същия начин са загубили поръчката й. После не са възстановили парите за транспорта. Когато им е написала гневен имейл, са й отговорили да запази добрия тон и че те не може да поемат транспорта, който са платили на куриерската фирма.

За другия сайт - разгледах го, но почти нямах време заради рождения ден на малката и подготовката за морето. Много добре е измислен. Особено ако отиваш на ново място и ти трябват оферти или коментари за хотелите.
Ще му отделя повече време на почивката.

# 63
В темата за Майтойс писа още една майка. По същия начин са загубили поръчката й. После не са възстановили парите за транспорта. Когато им е написала гневен имейл, са й отговорили да запази добрия тон и че те не може да поемат транспорта, който са платили на куриерската фирма.
Shocked  Трудно ми е да повярвам. Аз написах в добър тон  Laughing , защото вярвам че така имаш най-голям шанс да се разяснат нещата.
Не знам, аз нямам лош опит с тя, а поръчвам постоянно. Ето, миналата седмица получих поредната поръчка и ми бяха объркали един артикул - т.е. върху грешен артикул имаше етикет за поръчания от мен. Обадих се, веднага ми пратиха верният, без доставка, и ми казаха да предавам грешният на куриера когато ми доставят верният, така и направих.
Да видим какво ще ти отговарят утре  Peace

# 64
Дано всичко се оправи. Благодаря ти за помощта.
Между другото кутията ти е пълна. Преди да пиша в тази тема се опитах да ти изпратя съобщение.

# 65
Беше пълна тази сутрин, да, вече не е  Wink

# 66
# 67
  • Germany
Здравейте хора,

и аз имам въпрос за извънкласните занимания: какво са trickfilm, sportgeister, spielmobil, какво представляват, какво се прави там - като занимание не си ги обяснявам  newsm78

Мерси   bouquet

# 68
Дезита,
sportgeister - спортини занимания; за spielmobil и trickfilm си нямам идея с какво ще се занимават децата. При нас няма нито едно от тези три занимания.
Аз как се ядосах с тези извънкласни дейности... госпожата им е  дала в сряда листовете, за да решат на какво да се запишат, моят син в сряда е забравил да ми каже, а и аз не погледнах папката му, видях листа в четвъртък след училище и го попълних. Той искал да го предаде в петък сутринта на госпожата, тя казала, че вече било късно, а не е бил той единственият, който не е предал, имало и още няколко деца.
Утре сутринта ще я попитам и аз... Не ми се иска да вярвам, че за това, че не e предаден листът в четвъртък - той няма да бъде записан...

Имам още един въпрос - някой минавал ли е през процедурата за признаване на българската му диплома тук?
Аз имам някакви съмнения относно това дали изобщо се налага такова признаване на диплома за висше образование. Все пак България е в европейския съюз и дипломата ми е издадена от СУ.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 18:54 от ~Бубето~

# 69
Майра, пътя до нас го знаеш!  Hug Heart Eyes
Елиас още     е кисел и с температура, за капак почна и да дриска  Crazy

# 70
  • UK
Аз се прибрах в София. Мате, кога си тук, нямаш ли време да се запознаем? Днес бях в най добрия ми приятел и той използва новопридобитите си ИнДизайн умения да ми направо корица за списание с моя снимка. Кое списание - естествено, че Плейбой, той изобщо не го постави под съмнение. Корицата стана страхотна, абсолютно професионална, никой не би се усъмнил, че е истинска, ако модела не беше... Ами... Не Плейбойски. Simple Smile Много се кефя. Simple Smile

# 71
Дезита,
sportgeister - спортини занимания; за spielmobil и trickfilm си нямам идея с какво ще се занимават децата. При нас няма нито едно от тези три занимания.
Аз как се ядосах с тези извънкласни дейности... госпожата им е  дала в сряда листовете, за да решат на какво да се запишат, моят син в сряда е забравил да ми каже, а и аз не погледнах папката му, видях листа в четвъртък след училище и го попълних. Той искал да го предаде в петък сутринта на госпожата, тя казала, че вече било късно, а не е бил той единственият, който не е предал, имало и още няколко деца.
Утре сутринта ще я попитам и аз... Не ми се иска да вярвам, че за това, че не e предаден листът в четвъртък - той няма да бъде записан...

Имам още един въпрос - някой минавал ли е през процедурата за признаване на българската му диплома тук?
Аз имам някакви съмнения относно това дали изобщо се налага такова признаване на диплома за висше образование. Все пак България е в европейския съюз и дипломата ми е издадена от СУ.

Trickfilm о3начава може би, че сте гледат анимационни филми, а Spielmobil, са игри свър3ани с повечко двигателна активност. Някои врели и кипели майки, може да ме опровергаят, това си е моята импрови3ация.

Относно дипломите. Мисля че повечето от СУ не се при3нават. Да, имала съм подобни случаи и ми се наложи да и3карам допълнителна квалификация въ3 основа на това (частично) непри3наване. Ако искаш подробности може да ми писес на ЛС.

# 72
Здравейте  от  нас ,  ние  сме  малко  по  добре  (само  с  дрис) вече  след  като  на  малката  и  избиха  лилави  точици  по  тялото    две  седмици след  ваксина  за  минингококи  ,някой  от  вас  минал  ли  е  през  нещо  такова?Чудя се възможно  ли  е  да  е  от  ваксината  newsm78  Лошо  че  във  вторник  трябва  да  сме   на  детска  за  пръв  път,термина  ни  е  отменен  за  следобед  и трябва  да се   обадя  днес   рано за  да  потвърдя , а  в  това и  състояние  не  искам  да  ходим, дали  ще  ме  карат   за  това  и  атест  от  доктора  ни  да  изкарваме?  Иска  ми  се  да  приемам  факта  че   тръгва   на  детска  по  спокойно ,но  не  ми  се  отдава... 

# 73
мърмор, в българия сме до края на септември. в софия предполагам щд сме около 25 ти. съм твърдо за да изпием по нещо, само да не е газ или антифриз.

не ми се омъжва............нещо.

# 74
не ми се омъжва............нещо.
А така-а! Пусна първо, Мато, бомбата, после биеш отбой!
Както се казва: неуверен не пърди! Laughing

Само да ти припомня:
Намери го неопетнен, траяхте се поне две гАдини, биенето на тъпана знаеш как става. А той, завалията, яде ти манджите, детето гледа, чистник е, фаталист-суеверник е, което води до лесни манипулации Mr. Green... какво ти трябва повече!?

Апропо, преди да започнете дрънкането покрай санирането, бих му сложила юларЯ - да няма накъде да бяга! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт