Германия - о, блажена голота! Пръдлива тема N143

• 14 832
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Прочетох малко по диагонал - за мен в Бг никога не е почивка - ходим макс за 10 дена и ми се ракатава фамилията да се видим с всички (разбирай най-близките роднини) и приятели и после пак всички са недоволни, че за малко ни видели  ooooh!

На море в Бг не съм била от 2004та Thinking ама нямам и желание да ходя Crossing Arms

Мечтая си и аз една почивка ол инклусив някъде ама да ви кажа, че нещо на този момент с децата и ол инклусив-а няма да ми стига - ако имат и някой дето да тича постоянно след тях - отлитам незабавано hahaha

МГМ, аз на самия 18.9 съм заета (рд-то на колегата със списъка Mr. Green), но за 19-20 съм ок Peace

Вчера зарязах свекитата да се оправят както знаят - все пак са на по 60 и кусур години и 2 деца са отгледали и знаят как Mr. Green та ходих на кафе с приятелка - много добре ми се отрази. Днес съм пък самосиндикално на купон (рд ама не детски)  newsm44

# 211
За среща във Франкфурт между 18-20 няма да мога, защото имам концерт на 20.  ooooh! (просто физически ще ми дойде нанагорно)
Аз тази година успях сефте да си почина. Мама толкова ми помагаше, че успях да се наспя, не се наложи да готвя, да пера или да чистя. Седмица на морето ни беше достатъчна. Тъкмо не успя да ни омръзне  Mr. Green
Сега обмислям за есенната ваканция някъде да мръднем.

# 212
И за мен в БГ не е почивка, а по-скоро да си видим с най-близките и приятилите. За това сега отиваме на море. Обаче си вземаме мама и тати да гледат ЯНа, че ние да обикаляме с приятели  Laughing Дано само не си изпилим неривте  Praynig
Иначе в БГ не бях ходила на море и аз от 2005та и 4рите дни през юни ми стигат за няколко години напред  Sick

Веч и аз съм навита за малка среща в Мюнхен, ама да не мислиш, че с нея ще минеш  Laughing

Майра възползвай се максимално от присъствието на свекърите, за да отделиш реме за себе си и кефчета. И аз мисля така да направя октомври, като ме чака същото

# 213
Аз си почивам в БГ. Не ходим на курорт, а гостуваме у майка. Тя се грижи за домакинството, а аз само помагам понякога. Детето все се върти около нея, а така ми остава и време аз да разпусна.
На море в БГ не съм била поне от 10 години, но като ви чета, май нищо не сме изпуснали  Mr. Green.

# 214
Мечтая си и аз една почивка ол инклусив някъде ама да ви кажа, че нещо на този момент с децата и ол инклусив-а няма да ми стига - ако имат и някой дето да тича постоянно след тях - отлитам незабавано hahaha

О, ама то си има решение - хотел с миниклуб  Mr. Green Има и хотели които взимат и малки копченца като Ноеми  Heart Eyes
Ние в събота заминаваме точно в клубен хотел, понеже в "обикновенните" хотели миниклубът е от 4 години, а там от 3  Mr. Green Освен това ходим с едно друго (форумско  Laughing ) семейство, които имат дъщеря колкото Милена голяма. Та дори госпожиците да откажат да посетят миниклуба, се надявам да си играят заедно  Whistling

# 215
  • UK
Аз на 18ти пътувам късно вечерта, имам два часа на летището в Кьолн, където ще чакам да дойдат да ме вземат (понеже 18ти е петък и човека ще пътува след 12, когато вече е събота, или нещо такова, не го разбрах съвсем), а на 19ти съм заета така или иначе. В Германия съм до 4.10, тоест когато кажете дотогава, предполагам че съм свободна. Simple Smile

# 216
Здравейте,
преди време чух, че правителството е решило да се имунизира населението срещу свинския грип. Имате ли някаква информация дали и кога започва имунизационната кампания? Трябва ли сама да потърся личния си лекар или да чакам той да ме покани да отида?

# 217
~Бубето~ аз не бих си направила подобна ваксина  Hug Но всеки си има избор.

# 218
ами аz zа ваксините 4ух, по някакви новини в4ера, 6те има допълнителен аусханг, така 4е иz4акаи и 6те раzбере6, кога са.....а ние тук в дива бг. се посмяхме на това, 4е първо 6тяли да ваксенират
сениорите Laughing, то си е направо траги4но де, като се има в предвир на какво дереже са на6ите сениори тук........
оф и аz 6тях да ви питам zа някаква коzмети4на марка, zа6тото пи6е 4е е немска, а аz не я поzнавам от германия, но ..........zабравиф името newsm78........ама то с толкова работа на главата.........е хаиде Simple Smile

# 219
оооооооо ето 4е zабравих и да попитам...мпоми4ета, има ли не6то вярно, 4е след 14 ГС. не могат да ми направят муттерпаса в германия, 4е аz смятам към 5/6 месец да се тупна на немска територия и тва наи ново твърдение ми вкара смут.......

и о6те въпроси....в германия не мойе да си иzбере 4овек секцио по желание, нали?

оф доста питам, иzвинете  bouquet

# 220
  • Primum non nocere !
И аz сам против таzи ваксина. ДовеЧера Ще обясня zаЩо.

# 221
Мутерпас на мен ми издадоха в 7мия месец, така че може.
Секцио по желание няма.

# 222
Да, потвърждавам, Мутерпаса ми го издадоха в 8 месец, тогава дойдохме в ДЕ. Никакъв проблем.
Аз не бих ваксинирала децата си срещу свинския грип. Ще ми е интересно Шехи какво ще пише по въпроса, останалите също.

# 223
Здравейте,
преди време чух, че правителството е решило да се имунизира населението срещу свинския грип. Имате ли някаква информация дали и кога започва имунизационната кампания? Трябва ли сама да потърся личния си лекар или да чакам той да ме покани да отида?
Аз говорих оня ден с мацката от кабинета на педиатъра. Все още не е решено на бундесниво кой и как ще поеме разходите над тези обявени 35млн първоначално (полиция, мед. работници и тн). Още ми каза, че не се знае дали ще е масова имунизация - разбирай организирано в някое училище или друга сграда, където има голяма зала и са наредени 20 лекаря и боцкат всички наред, или ще се викат по кабинетите (детски или домашни).
Ще ми бъде интересно да прочета защо Шехи е против ваксината!  Praynig

# 224
  • Germany
И аз не съм фен на ваксини ей така да се бият на ляво и на дясно. Моята докторка ми каза, че по възможност да не се слагат никакви допълнителни ваксини, защото това са бактерии, които като се инжектират и е възможно да отключат други заболявание, които ние така или иначе имаме закодирани, но не е задължително да се отключат при други равни условия. Аз намирам логика в тази теория, но и аз съм любопитна какво ще пише Шехи  Peace

Общи условия

Активация на акаунт