КГО 2008 6-та част

• 31 393
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Надявам се всички болнички вече да са добре  Praynig
Относно Цитросепта - в интерес на истината и двамата ми се разболяха, когато го бях спряла. Започнах да го давам отново и за сега съм доволна. Давам го профилактично всяка вечер с млякото, като слагам толкова капки, колкото са килограмите им. Когато се разболеят давам ударно (примерно три пъти на ден, количеството капки, които иначе пият профилактично). Лично аз съм доволна, а и май се води естествен имуностимулатор (в смисъл, че е извлек от грейпфрут). Другите неща като плодове и зеленчуци те си ги ядат. Иначе на баткото съм решила да сложиме превенар (ваксина против пневмококи и други гадове) само да си пооправиме бюджета, че все пак е къмто 140 лв.  Rolling Eyes

# 616
  • София
Честито, рожденичета малки  Heart Eyes!
Нека бъдат изпълнени дните ви с безгрижие, смях и весели игри, а майките ви да бдят над вас и да са все така грижовни!
Целувки от нас с Непослушко  Hug

# 617
  • София
Благодаря ви! Hug

Да почерпим и да честитим на другите астрални близначета:

Тъкмо се пъна над украсата на нашата торта. добре, че децата заспаха да свърша нещо, че довечера чакаме родата. Wink
До скоро.

# 618
  • в здрача
Почепете се за рожденния ден на малката принцеска

# 619
  • Варна
Честито на всички рожденици днес-малките бебета станаха големи човечета   bouquet
Пожеланията са ясни, остава само да им се случат  
Grinning

Влизам да напомня, че мноооого изоставате със снимките от РД. Хайде...пускайте да видим децата
П.П Маняна, а този цитросепт за възрастни става ли? И изобщо ние няма ли да се подсилим с нещо за идващия сезон-не говоря за грипни ваксини

# 620
Честот рожден ден на Роси, Влади, Ивко и Ради! Да растат здрави, весели и много щастливи!
Мили, мами, много радост да ви донесат дечковците! Усмивката да не слиза от лицата ви!  bouquet
Манянка, значи този Цитросепт става и за малчовците, а? newsm78 Аз мислех, че само на баткото мога да го изпробвам Thinking

# 621
# 622
Момичета не желая да се превръщам в рекламен агент на цитросепт, но при нас действа. На опаковката пише, че става за възрастни и малки деца. Аз също се притеснявах за Цеци, но нашата педиатърка каза, че става и за него. Единствен проблем е предполагам, ако малчо има изявени алергии  Confused
Лично аз се замислям за противогрипна ваксина, но от месец насам не съм се почувствала здрава на 100 %, за да я сложа. Иначе стандартните неща - витамини, плодове и ... червено вино + любов  Mr. Green

# 623
Ей, не пиша от 100 години, значи! ЧРД на малките големи патета... На нашето Ради Hug

Р. . :Няма да пиша поече, щото ми липат 2 ажни буки /копчета/ от клаиатурата, миля че е идно кои...  Mr. Green Не е мейте много... пфу

# 624
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ГОЛЕМИ ПАЛАВНИЦИ, РОДЕНИ НА ДНЕШНАТА ДАТА:
Ефросина, Радостин и Владимир

Да бъдат много здрави, много весели и игриви деца! Да слушат мама и татко!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и на всички останали, които пропуснах през последните 10-тина дни.
Бъдете винаги засмени, мъничко палави и много здрави за радост на мама и тати!

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 23:40 от nevidimata

# 625
Ей, не пиша от 100 години, значи! ЧРД на малките големи патета... На нашето Ради Hug

Р. . :Няма да пиша поече, щото ми липат 2 ажни буки /копчета/ от клаиатурата, миля че е идно кои...  Mr. Green Не е мейте много... пфу
hahaha hahaha  Joy rotfImao
Шъ мъ убийш

Аз съм твърдо против противогрипните ваксини, майка му на Сашо си отиде след такава... Докторите само ни гледаха особено, едно такова гузно и не казаха нищо... След като не отрекоха, значи най-малкото е допринесла...
Аз лично само 1 път съм си била, защото една приятелка я хвана шубето и понеже си я беше купила си я бих аз  ooooh! Никога през съзнателния си живот не съм боледувала толкова, колкото тази зима... Така чче за мен това е опредлено излишна процедура!  Naughty

# 626
Момичета не желая да се превръщам в рекламен агент на цитросепт, но при нас действа. На опаковката пише, че става за възрастни и малки деца. Аз също се притеснявах за Цеци, но нашата педиатърка каза, че става и за него. Единствен проблем е предполагам, ако малчо има изявени алергии  Confused
Лично аз се замислям за противогрипна ваксина, но от месец насам не съм се почувствала здрава на 100 %, за да я сложа. Иначе стандартните неща - витамини, плодове и ... червено вино + любов  Mr. Green

Явно и аз трябва да го взема този Цитросепт. Малката изкара едно дългоооо и продължително боледуване. Започна в края на септември, а днес приключи с антибиотика и дори не съм сигурна, че е напълно здрава.  Rolling Eyes Първ седмица само вит.С, имунокинд и Стеримар за почистване на нослето. Втората седмица беладона, еуфорбиум (или нещо такова) за носа + вит.С и стеримар, т.е. само хомеопатично лечение. Но накрая преди 10 дни се оказа, че уж леката ни настинка премина в гнойна ангина, та започнахме да пием антибиотик + капки биогайа, за по-добра поносимост на антибиотика. Направо  #Crazy #Crazy #Crazy
За капак на всичко и аз се разболях и от 1 седмица си кашлям, ама не знам какво ми става и не предприемам абсолютно нищо по въпроса (а вече е време). Embarassed ooooh!

Дано поне малката да се е оправила вече. Rolling Eyes А на последък е толкова нервна и се буди по 100 пъти на нощ с безумни крясъци, сякаш я дерат жива.

Иначе през последния месец почти нямам време да вляза във форума и трудно успявам да остана в крак с всичко, което обсъждате.  Embarassed
В къщи от 1 месец и повече сме в ремонт и няма изгледи да свърши скоро  ooooh! иде ми да  #2gunfire майстора.

От рожденния ден имам само едно неособенно хубаво и необработено видеоклипче, че фотоапарата ми е още на ремонт (и той вече цял месец). То и за малко да не си празнува детето РД-то, че нали не беше напълно здрава, но накрая се разбрахме да се съберем. Разбира се не у нас, нали правим ремонт....

Е да не ви отегчавам повече. Надявам се да се видим на сбирката в София с повечето софиянки и другите, които имат възможност да дойдат.

П.П. И аз съм против ваксините срещу грип. Грипа много бързо се развива, мутира и ваксината почти никога не е за щама, който се вихри в момента. А освен това като цяло ползата от ваксините е спорна. Никога не съм ползвала противогрипна.

Последна редакция: ср, 21 окт 2009, 00:00 от nevidimata

# 627
Честита първа годинка на Наско на Гуава   bouquet Макар мама да ни позабрави, нека малкото мишле расте здраво и слънчево дете.

Честит рожден ден на Съни   bouquet Миличка нека годината ти е изпълнена с много радости, здраве и прекрасни емоции   bouquet

# 628
  • София
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКИЯ РАЗБОЙНИК АТИ!!!
ДА Е ЗДРАВ И ВСЕ ТАКА ШАВЛИВ. Wink
На мама Гуава пожелавам весел празник.  bouquet

СЪНИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди здрава, все така лъчезарна и още по-  щастлива.
newsm24

# 629
Здравейте , момичета  !
Да честитя Рождените Дни на всички вече пораснали дечица !
Напраих ме кръшене и рожден ден , а сега ни предстои и прощъпулник , че малката е като фурия вече .
Много ми е интересно , кой подкрепя тази петиция за естествено раждане , само информативно , ще ми е интересно да споделите какво мислите за тези абзаци :
Всяко родилно отделение следва да достига поне следните показатели за качество на предоставяната родилна помощ:

* Раждането да се предизвиква медикаментозно в не повече от 10% от всички случаи [11], [30].

* Раждането да се ускорява медикаментозно в не повече от 10% от всички случаи.

* Епизиотомия да сe извършва при не повече от 5% от всички родоразрешения [3],[11],[18].

* Секцио да се извършва в най-много 10-15% от всички случаи [8],[11],[18],[30].

* Вагинално раждане след секцио да се провежда при поне 30% от всички раждания след първо секцио [7],[9],[12],[13],[14],[15],[16],[17], [21],[23].

Общи условия

Активация на акаунт