Бебешки дрехи/аксесоари- втора употреба

• 17 867
  • 197
  •   1
Отговори
# 30
  • София - Младост 1А
Не съм се притеснявала да взимам неща от роднини и приятели. Количките ни 2 на брой са от сестра ми и от кумата. Пепи го къпахме в розово корито. Креватчето при майка ми... е от мен като бебе. Столчето ни за хранене и сума ти дрешки и обувки са ми от близка приятелка. Дрешките от малък също съм раздавала на племенника ми, на кръщелниците ми. Сега е по трудно, защото много се цапа, късат се и се захабяват дрехите. А за обувките да не говорим. Но нещата от бебе, които са били запазени, всичките съм ги раздала. Даже и лятната количка в момента е в приятелско семейство. Мисля, че това е съвсем нормално и спестява доста разходи. Особено в началото когато трябва да се купуват много неща, а всичко е толкова скъпо.

Последна редакция: пт, 28 авг 2009, 23:08 от Drina

# 31
разбира се,не ме притеснява въобще, имам доста дрешки подарени от приятелки, ползваме също така шезлонг и столче за кола също дадени за ползване. Grinning Е ми тъй де, откъдето може, гледаме да си спестим разходите.Единственото нещо което не бих взела втора ръка са обувките. Peace

# 32
Ако семейния бюджет не позволява да купим всичко ново сигурно бих взела.Това ми е опърво дете и ми се иска всичко да му е новичко,неизползвано.Ще взема само кошара за игра и столче за хранене,живот и здраве от сестра ми.

# 33
Наскоро започнах да купувам втора ръка дрешки. Не ме притеснява това, нямам излишни предразсъдъци.
Всичко, което е годно за употреба след синът ми, отива при племеникът ми.

# 34
Да ползвала съм и ползвам...В началото разходите по синът ми бяха Само за памперси....Дрешки получих и от сестра ми и от кумата ми...И кошарата и количката и всичко взех от тях...Ни най-малко не ме притеснява това...

# 35
Голяма част от дрешките на дъщеря ми са "наследство" от братовчедите и. Въпреки това, не бих купила дрехи и обувки от магазин за втора употреба.

# 36
При наличието на три броя племеника,и при все че аз последна се обебих от приятелския ми кръг,да много дрехи на Мая са втора че и трета ръка,но запазени.Аз съм трето дете и също съм доизносвала,и съм си ок Peace

# 37
  • кв.Изток
Никой не ми е предлагал и не ми е давал.

# 38
  • Варна
И аз като Тарталета.
Даже леко се учудвам, че авторката е пред такава дилема, че да пусне тема по въпроса  Laughing

# 39
Количката беше втора употреба - да са живи и здрави братовчедите, които ни я дадоха.   Praynig
Дрехи - купувала съм да.  Peace

# 40
  • София
Винаги съм била против носенето на неща втора употреба... докато една приятелка не дойде вкъщи и не ми остави една огромна торба с дрешки от нейното дете. Оказа се, че има толкова хубави неща. И оттогава всеки сезон идва и носи още дрехи, а аз си умирам от кеф. Дори докато не дойде да ни донесе "новата" колекция, не купувам нищо, че да видя от какво ще имаме нужда. А то всъщност дрехи почти не купувам, защото дядото живее в Испания и от там също ни заливат  Peace Оказа се, че никак не е лошо да има някой, който да ти дава  Wink
П.П. Не бих купила дрешки втора употреба.

# 41
И съм взимала и съм давала бебешки дрешки от/на приятели.За второто бебенце живот и здраве ще взема от една приятелка на която й дадох от моето дете дрехи.Обувки-категорично съм против, даже се чудя дали ще ползвам умалелите обувки от сина ми.Столчето за хранене и за кола също са ни от познати.

От магазин втора употреба така и не се пречупих да купя нито за мен, нито за детето каквото и да е.Все ми миришат гадно и не ми е приятно дори да ги разглеждам.Позната ми се чуди от Продавалника как си купувам Rolling Eyes Ами там е по-различно, мирише ми на чистичко.

# 42
  • В подножието на планината
  Нямам нищо против да ползвам дрехи дадени ми от близки.Подарени играчки също приемам.Първата ни количка беше втора ръка.За обувките -и аз държа да са нови.,

# 43
Ние купихме всичко ново за дъщеря ни, от сина всичко бях раздала отдавна, а и без това се разминаха в сезоните. Всички приятели и роднини подаряваха нови дрешки в началото, но в последствие са ми предлагали и носени, много запазени и красиви неща.
Няма притеснение и да купувам, стига да са качествени и като нови. Парцали не ми трябват.

# 44
  • след Околовръстното
Нямам нищо против запазените дрешки от някоя приятелка, но просто нямам такава с дете на подходяща възраст.
С изключение на количката, която купих втора употреба, всичко купувам от магазина.
Понякога ми идва малко нанагорно.
Не бих купила дрешки втора употреба от магазин.

Общи условия

Активация на акаунт