Бебешки дрехи/аксесоари- втора употреба

• 17 866
  • 197
  •   1
Отговори
# 45
Нямам против  Grinning. Преди определено разсъждавах по - друг начин,но сега нямам претенции !

# 46
Разбира се, всичко съм взимала  Simple Smile

# 47
За мен беше голямо удоволствие да изберем и купим нови креватче, количка, столче за кола и други по-едри вещи. Искаше ми се тези вещи, които ще се ползват по-продължително време да са съобразени с моя вкус и разбиране за красиво и удобно. Иначе не виждам нищо лошо в това да ползваш вещи или дрехи втора употреба... Приятно и забавно ми е  да комбинирам между получените от нея дрешки и закупените от мен.

Това все едно аз съм го писала
Дрешки съм взимала от сестра ми предимно, и една приятелка.
Нашите креватче, стол за хранене, матрак и количка също заминаха по предназначение ...

# 48
За мен беше голямо удоволствие да изберем и купим нови креватче, количка, столче за кола и други по-едри вещи. Искаше ми се тези вещи, които ще се ползват по-продължително време да са съобразени с моя вкус и разбиране за красиво и удобно. Иначе не виждам нищо лошо в това да ползваш вещи или дрехи втора употреба... Приятно и забавно ми е  да комбинирам между получените от нея дрешки и закупените от мен.

Това все едно аз съм го писала
Дрешки съм взимала от сестра ми предимно, и една приятелка.
Нашите креватче, стол за хранене, матрак и количка също заминаха по предназначение ...

донесоха ми много красиви и удобни дрешки от Испания,иначе креватче,количка,столче за хранене купихме сами или пожелахме като подаръци от близките.

# 49
нЕ НЕ СЪМ ВЗИМАЛА НИщО.пРОСТО МИ Е ПЪРВО ДЕТЕ И НЕ СЕ ПРИМИРЯВАМ С ИДЕЯТА,чЕ щЕ НОСИ чУЖДИ НЕщА ИЛИ щЕ ПОЛЗВА чУЖДИ ВЕщИ.Сега вече започнах да приемам подаръци "втора употреба",но тя вече е на 1г. и 4 месеца Peace

Пс.Пък съм и малко суеверна.Знам ли-според мен вещите си носят духа на притежателя,неговата аура,темперамент......макар че все пак става въпрос за деца....

# 50
Повечето неща които ползвам за малката сега са от баткото! Това, което и е умаляло или типично за момче го давам на кръщелникът ни, който е на почти 3 месеца!Давам и на приятелки!
За първото дете повечето родители си мислят, че няма да позволят да взимат неща от други деца, но като се роди детето си променят мнението!

# 51
не виждам нищо лошо, в това да носи от роднини и приятели, та колко са носени дрешките за аксесоари също, ние имаме една голяма торба дре6ки от детето на братовчед ми и ни вършат чудесна работа, за другите неща нямаше кой да дава и си купувахме, но за в бъдеще и аз пазя дрешките за второ или племеничета (имам сестра)

# 52
За баткото имах много дрехи от племенничката, после ги дадох за племенника, а сега пак са при мен. И могат да се ползват поне за още няколко бебета. Повечето дрешки се обличат по 2-3 пъти и са много запазени   Wink

# 53
Нямам против  . Преди определено разсъждавах по - друг начин,но сега нямам претенции !

# 54
  • където има любов
Ползам -да.Дъщеря ми винаги е облечена с хубави маркови дрехи,втора употреба,които нови просто не мога да си позволя!

# 55
  • София/Севлиево
Да, взех от 1 приятелка кенгуру, лятна бебешка количка, тиранти за прохождане и малко дрешки, от вуйчо ми, който има дъщеря с 1 година по-голяма от Станислав, взех проходилка и също малко дрехи, а и от Продавалника съм купувала някои дрешки, които също бяха като нови.

# 56
Бих взела,но трябва да е от близък човек,а и да са запазени,не някакви парцали все пак.За някой неща аз държа да си ги купя.От магазин за 2 употреба не бих купила.

# 57
  • София
мисля има достатъчно такива теми...да беше ползвала търсачката.....сега ще стане поредният спор, кой как и защо си гледа детето....

# 58
  • София; Дружбето
Темата е на два дена и спор още няма. мисля че няма нужда да се провокира подобен

# 59
  • София
аз не провокирам, просто тези теми често така завършват...а такива теми бол... дори в момента в на пазар има подобна - купувате ли от продавалника.....

Общи условия

Активация на акаунт