Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 10 021
  • 180
  •   1
Отговори
# 90
Ще рови в моя телефон, ама после.... Angry

# 91
  • España
Не ровя никъде,не бих искала да видя нещо,което ще ме ядоса.
За сметка на това той рови и в телефона ми,и по имейли и скайпа ми.

# 92
Телефона, компютъра, колата са мое лично пространство. Предпочитам да попита директно от колкото да рови. Това е липса на доверие и е убиеца на една връзка.

# 93
Никога!
Както и аз не искам да ми ровят  Mr. Green
Неписано правило сме си създали - да не си ровим в личното простраство!
Нито ГСМ , нито ПС , нито аз да съм с него , когато излиза с приятели Peace

# 94
До преди 3 месеца и аз не ровех,понеже му вярвах-но една вечер му поисках лаптопа и той видимо се притесни.Реших да погледна хисторито,за първи път,и оо,каква изненада,регистрация в сайт за запознанства,търси си човека сериозна връзка.Разбрах му паролите и видях всичко,след това му казах че знам.Започнах да ровя и в телефона-намерих 3 номера,единия от които беше на някаква с която чати.Вече гледам постоянно,но и той трие #Cussing out.Сигурно не е хубаво да ровя,но вече му нямам доверие и затова.

# 95
Ами от време на време поглеждам.  Mr. Green

# 96
НЕ, НЕ ровя, струва ми се ужасна тази постъпка! Въпреки, че не крия нищо от мъжа ми, не би ми било приятно и той да го прави. Мисля, че това е въпрос на доверие в половинката.

# 97
До преди 3 месеца и аз не ровех,понеже му вярвах-но една вечер му поисках лаптопа и той видимо се притесни.Реших да погледна хисторито,за първи път,и оо,каква изненада,регистрация в сайт за запознанства,търси си човека сериозна връзка.Разбрах му паролите и видях всичко,след това му казах че знам.Започнах да ровя и в телефона-намерих 3 номера,единия от които беше на някаква с която чати.Вече гледам постоянно,но и той трие #Cussing out.Сигурно не е хубаво да ровя,но вече му нямам доверие и затова.
За това не знам какво да кажа.Ние и  двамата имаме регистрация в сайтове за запознанства(ако Импулс и Сладур се броят за такива).Знаем си паролите,по-точно ни е една и съща паролата и на двамата.Ако някой вземе да пише(на Скайп се е случвало,по сайтовете за запознанства явно не сме достатъчно активни) отнася голям бъзик от наша страна.Чесно много се забавляваме с такива луди дето са тръгнали да търсят интернет приключения.
Не е ли възможно и мъжът ти да търси само бъзика,а да крие знаейки твоето отношение към самите сайтове?

# 98
  • София
ах малко поостаряла тема,но на мене ми е много забавна.
Ровиме се навсякъде без да се притесняваме Simple Smile Все гледам да не му изпера някоя банкнота или документ.Ако няма нищо притеснително ровенето е забавно.Не мисля че ровенето е под някакъв вид достойнство или друго от рода.За мен си е цяло забавление,както и за него,дори си се шегуваме на смсите и обажданията които сме получили.

# 99
Така какт осе хваля ,че не ми ровят в телефона вчера разбрах ,че мъжът ми подробно г оразучавал. Каза ми го наш приятел.Знам,че не ме лъже.
От днес съм с парола Whistling  Да видим сега Mr. Green

# 100
Не ми е забранено да ровя и удоволствието от цялата работа се губи автоматично. Mr. Green

# 101
Колата и компютъра са общи.....така че какъвто достъп имам аз, такъв и той....)
В GSMите си не ровим. ) По-точно аз в неговият, не.....случвало се е той да рови в моя...)

# 102
Не ми е забранено да ровя и удоволствието от цялата работа се губи автоматично. Mr. Green
Ох,и у нас всичко е разрешено...къде е тръпката да откриеш нещо пикантно?   Laughing   

# 103
Никъде не ровя, защото не съм имала съмнения.
От друга страна пък той е достатъчно умен, да не оставя следи в колата  или чантата си, да не говорим за бельото  Joy
Може би ако нещо ме зачовърка бих преслушала телефона, ама там пък и да хвана смс не мога да го прочета на тоя шашав език  Mr. Green

# 104
Не ровя, но екса беше много тъп и го хванах, то бива да си идиот бива, ама да си чатиш от акаунта на жена си с любовницата си и да не истриеш историто си е чиста проба идиотизъм. Като го видях и му го показах, се опита да ме изкара луда, ама знам ли май все още нямам нужда от психиатър. Stop

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 14:22 от gueri

Общи условия

Активация на акаунт