Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 975
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
  • София
хахаха обикновено винаги така става,атаката е най добрата защита Simple Smile А един мъж като е виновен малеййййй от 9 кладенеца вода ще донесе,но виновен няма да излезне.Най вероятно е да стане като в твоя случай.Жените сме виновни за всичко особено,ако ни изневеряват.

# 106
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?

В бельото избягвам да ровя-хващам го с върха на двата си пръста и го тикам бързичко в пералнята Mr. Green

# 107
  • София
Само веднъж си позволих да надникна и съжалих, че съм го направила...
Това беше отдавна.
Грозна работа е по принцип.

п.п. В гсм-а , имам предвид, да не помислите, че за гащите говоря Joy

# 108
Ровя само в ГСМ му понякога, но винаги в негово присъствие. Нямам нищо против и когато той рови, за да ми оправи нещо или за каквото и да е. Мисля, че човек ако е семеен и крие нещо едва ли ще е в телефона или на място, което ползват и двамата с половинката. Ако обичаш и уважаваш човека до теб едва ли ще позволиш да намери нещо от което би се почувствам унизен. А от сайт за запознанства имам много смешно изживяване, голям смях падна. Регистрирах се ,за да се пошегувам с една приятелка за която знаех,че се забавлява там. Случайно като цъкнах на определен град и Що да видя брат ми и снимка си сложил човека(женен e). Запонах да се шегувам и да му пращам разни писъмца, а той не допуска,че аз мога да се занимавам с такива неща ми отговаря даже и среща ми определи Laughing После го беше срам да ме погледне, но едва ли вече е писал там. Joy hahaha

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 16:44 от zari_a

# 109
Ровя понякога в телефона,но последния път още влага ми държи.Написал нашия номера на майка си с някакъв си неин прякор,който аз не знам и се ровя и чета-днес съм наготвила,ще дойдеш ли?Малееее-тръгнах да звъня,добре че ми излезе на майка му снимката Joy

# 110
Понякога се шегувам, но никога няма да го направя ...
това е под достойнството ми..
 не ща да съм информирана ...  nnnuu

# 111
Ровя му в телефона.Ей така "профилактично" Laughing

# 112
  • Пловдив / София
Ровя понякога в телефона,но последния път още влага ми държи.Написал нашия номера на майка си с някакъв си неин прякор,който аз не знам и се ровя и чета-днес съм наготвила,ще дойдеш ли?Малееее-тръгнах да звъня,добре че ми излезе на майка му снимката Joy

А, то не се знае. Може да е замаскирал с на майка му снимката, защото знае, че рано или късно ще попаднеш на това.  Mr. Green

# 113
Не, никога. Имам доста развита интуиция, ако има нещо ще го разбера по поведението му, а не по мръсното бельо и телефона.

# 114
Когато се съмнявам в нещо да ровя и в тел. и в компа и т. н.

# 115
newsm78 Никой освен мен никъде не рови или аз съм най откровената или съм най невъзпитаната нарушаваща лично пространство
и аз ровя където и когато си поискам,както и той прави същото,нито го подозирам в нещо,нито нищо.семейство сме и да-вси4ко ни е общо дори ГСМ-те

# 116
Аз бях писала и преди в темата , че за мен това е недопустимо и въпреки , че телефоните и лаптопите ни обикновено са хвърлени на масата , никой не би си позволил да рови в нещата на другия ...
Но се сещам за една смешна случка / преди години / - мъжът ми взел телефона ми за нещо и се натъкнал на следния смс от един близък мой приятел , който ми прави и колите - "Трябва да дойдеш скоро , за да ти затегна болтовете ... "  hahaha
Беше откачил ... Ходи обяснявай , че нямаш сестра  Crazy
Мъжът ми реши , че така си говорим кодирано и понеже не допуска даже какви глупости приказваме с  този въпросен приятел  ooooh!, смс-ът му се видя много пикантен ...
Затова не трябва да се рови в чуждите неща - за да не стане от мухата слон.

# 117
Но се сещам за една смешна случка / преди години / - мъжът ми взел телефона ми за нещо и се натъкнал на следния смс от един близък мой приятел , който ми прави и колите - "Трябва да дойдеш скоро , за да ти затегна болтовете ... "  hahaha
Joy
Добре, че не е бил писал и за отвинтване на гайки. hahaha

# 118
90% лъжете , ама хайде от мен да мине hahaha

Ей, тая злоба, Злоб!  Laughing  Завиждаш!!!  Crazy  Твойта, като рови с "тази" цел, всички да не са комплексирани като нея. Wink

Последна редакция: пт, 04 дек 2009, 21:17 от pudding

# 119
Аз не ровя. Случвало се е едно време, когато бях ревнива. Даже телефонът и компютърът са стояли включени пред мен, не съм пипала. В семейната кола ровя, че я ползваме двамата. В неговата се возя 1-2 пъти в годината и дори не ми се е отдавал случай. В бельото не ровя, но в дрехите - да, когато ги слагам в пералнята /прала съм му документи, затова/. Чанта моят мъж не носи...
Той вече не рови, без да пита, откакто веднъж тръгна да ми качва някакви теми на мобилния и прочете смс, който не биваше да чете...

Общи условия

Активация на акаунт