Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 990
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
Не се сърди, стационарният е, все пак, общ. Виж, джиесем никога чужд у дома не се вдига.Дори и да съм го карала да отговори на моя, ако съм била в банята.

Аз също не вдигам чужд гсм. Нямам спомени да съм му го докосвала та не разглеждала. И да искам да разгледам нещо, не му разбирам нищо на гсм-а. И нямам намерение да се затормозявам с изучаване на чужди телефони.

Скайпове и мейли са ни лични и неприкосновени.
По джобове съм му ровила само в търсене на цигара. Laughing В чантата- само за да извадя мръсните кутии за ланч.

# 76
 newsm78 Никой освен мен никъде не рови или аз съм най откровената или съм най невъзпитаната нарушаваща лично пространство

# 77
" Я да не се следиме, че ще се хванеме "

За какво да ровя в колата - знам какво има там: в жапката - презервативи / може да му потрябват извънредно..знае ли си човек късмета/, мокри кърпички...... в багажника - рибарските такъми.
В Gsm и да ровя няма какво да намеря - всичко трие,а и няма смисъл, да седя и да чакам каква опашата лъже ще измисли...
В чантата - знам какво има, той не го крие.
В бельото му  Embarassed редовно "ровя" и все съкровища намирам
  Rolling Eyes

# 78
нау4ена съм да не ровя из ли4ните вещи на останалите,дори и на децата.
имам му доверие,а дори и да му нямах предпо4итам да не откривам странни нещица,които биха могли да ми развалят настроението.

имам опит от бившия,така 4е предпо4итам да си спестявам подобни преживявания

# 79
Аз ровя  GSМ му сменяме си колите и там ровя  знам паролата за скайпа и имейла му и той моите  HugРовя почти всичко навлизам в личното му пространство да заповяда и той в моето

Добрите и възпитани момичета не правят така , я виж другите Joy  bouquet

# 80
  • Sofia
Хубаво е да се проверява от време на време  Wink

# 81
Вчера рових в лаптопа му за първи път и видях снимки,които не бих желала да видя.Съвет от мен - не ровете,само ще се ядосвате като мен Mr. Green

# 82
Ровя си редовно, кво пък толкова Simple Smile Е, може да ме обвини в семеен тормоз, но нека намеря нещо подозрително и тогава ще види той един семеен тормоз  Mr. Green
Най-голямото съкровище - не ще и дума - в бельото.

# 83
Почвам да ровя , АКО се осъмня в нещо. Ноооо, надуша лии....... ???Laughing

# 84
Случвало се е да му чета смс-ите, когато ми е давал телефона си за нещо. И аз не знам защо. Нищо интересно не открих и вече не си правя труда.
Той обаче от самото начало ми ровеше в телефона, но за разлика от мен откри доста интересни неща  Mr. Green.

# 85
Той обаче от самото начало ми ровеше в телефона, но за разлика от мен откри доста интересни неща  Mr. Green.

Shocked Колко спокойно го казваш само. Скандал като минимум му е гарантиран така че повече да не си и помисли, а в самото начало повече не би се надявал на продължение. Sick

# 86
Ровя навсякъде, обаче винаги е защото търся нещо.
Случвало се е да му звънне гсм-а когато е в банята например. Незабавно поглеждам кой се обажда, никога не вдигам обаче.
Знам си го обаче, че ако има нещо да крие от мен, такива работи като не изтрит sms или нещо уличаващо в портфейла, скайпа или компа, той НЯМА да забрави.
Усетя ли обаче че той се доближи до нещо мое ставам като змия. Нямам какво да крия, но не обичам да ми се рови в нещата или да ми се висне зад гърба когато си чета нещо в нета.

# 87

Shocked Колко спокойно го казваш само. Скандал като минимум му е гарантиран така че повече да не си и помисли, а в самото начало повече не би се надявал на продължение. Sick

Че имаше скандал, имаше. Но донякъде го разбирам, без да го оправдавам като имам предвид горчивия му опит от предишната му връзка.

# 88
Ровя и има защо , Такъв скандал му спретнах , че сега е по -нисък от тревата Naughty

# 89
 smile3521Ровим си взаимно,защото си имаме доверие 

Общи условия

Активация на акаунт