Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 973
  • 180
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Старая се да не се поддавам на ревниви мисли. Няма да ми е приятно мен да ме следят и подозират така че се въздържам от ненужно любопитство, още повече че не са ми давали повод до сега.

# 121
aaa,fam-не съм толкова проста  bouquet  bouquet

# 122
Признавам си,че съм го правила,но беше отдавна. Whistling

# 123
  • Русе
Аз пък ровя навсякъде  Crossing Arms Не че човекът има какво да крие ( вече ) ама аз да не изпусна някоя клюка.
Видя ли го по гащи, задължително и веднага бъркам за да разбера какво има там. Ма*ка му, всеки път откривам едно и също  Crossing Arms Joy

# 124
  • sofia
По принцип не. Всъщност, само един път ровнах и открих, това, което търсех  Confused.

# 125
Не но ми е минавала такава мисъл,за в момента не мисля че крие нещо.Мъжът винаги се издава по един или друг начин Peace

# 126
не-никога Naughty

# 127
Никога не съм ровила във вещите на никого!
Смятам го за ужасно унизително както за мен,така и за другия човек!

# 128
Ровене в служебната чанта, джобове, gsm- принципно не го правя често, само когато ми влязат  дяволите в главицата. Проверка де - висша форма на доверие. Какво да се прави - ревнива съм си и това е.

# 129
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?

От изброените ровя само в бельото му и то когато е на него...Няма да описвам в детайли какво съкровище открих там  Laughing

# 130
Леле, направо ме шашкате, ако трябва всеки път, когато ми дотрябва да звънна или да взема нещо да се замислям, направо ще се откажа, вместо да минавам по всички процедури. Ние си ползваме телефоните вазимно, наши са си, мои, твои, няма такова нещо, все едно той да си заплюе телефона към БТК, че е негов, понеже е на негово име Crazy като ми притрябва някой номер от указателя му, а той спи, да взема да го събудя, за да ме обслужи  Rolling Eyes
Не ровя с цел проверка, просто ползвам НАШИТЕ неща спокойно, той също, чак пък да го приемате за унижение и не знам си какво, айде стига преиграване  Tired

# 131
Леле, направо ме шашкате, ако трябва всеки път, когато ми дотрябва да звънна или да взема нещо да се замислям, направо ще се откажа, вместо да минавам по всички процедури. Ние си ползваме телефоните вазимно, наши са си, мои, твои, няма такова нещо, все едно той да си заплюе телефона към БТК, че е негов, понеже е на негово име Crazy като ми притрябва някой номер от указателя му, а той спи, да взема да го събудя, за да ме обслужи  Rolling Eyes
Не ровя с цел проверка, просто ползвам НАШИТЕ неща спокойно, той също, чак пък да го приемате за унижение и не знам си какво, айде стига преиграване  Tired

Защото ви го позволява работата, примерно. Peace
Ние не си ровим телефоните, защото ги ползваме И като служебни и в тях има контакти на хора, на които не е добре да звъним "без да искаме", а всички телефони на общи познати си ги записваме и в двата телефона.
И не става дума за телефона на БТК, а за мобилните, все пак.
Същото е и с компютъра - всеки си има директории, не с цел да крие от другия, а за наше удобство и за избягване на случайно препращане на информация.
Едно е да се ползват съвместно общи вещи, друго е навлизане в територия, която на другия не му е интересна или не му е нужна...

# 132
Колите са ни общи и ги сменяме според нуждите - няма мое-твое. Ровя в  колата, ако ми трябва нещо.
В бельото как да ровя, като аз го прибирам и в повечето случаи пера, не разбрах как да ровя?
чанта не носи.
ГСМ-ма не го крие, понякога съм му преглеждала съобщенията пред него, кара ме да вдигам телефона - няма скрито. Не ми се налага да "ровя".

# 133
Съгласна съм с  Не се сърди, 4ове4е! Peace

Използваме си телефоните, като падне батерията на някой или ако е по-наблизо.
4анта няма, бельото му аз го пера и пребирам, та зна4и ровя Thinking
компютрите са общи както и вси4ко друго, няма мое и твое у дома.

# 134
azaf, нашите също са И служебни, но че ще звънна без да искам на някой - голямо чудо, извинявам се и готово  Simple Smile
А за директориите, аз не казвам, че трябва да се влиза да се рови, но ако например реши да запише нещо там, зщото му е под ръка или иска да види ей така от интерес какво съм сътворила, няма да го приема за ненормално.

Общи условия

Активация на акаунт