Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 971
  • 180
  •   1
Отговори
# 135
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?

Не, не му ровя.
Преди да пера обаче, изпразвам джобове на джинси, якета.
Уговорили сме се , че каквото намеря си е за мен:) Дребни стотинки, да не си помислите че удрям кьоравото Grinning

# 136
Не обичам някой да ми рови из нещата и за това, и аз не ровя.Май ще трябва обаче да се науча, защото пералнята ми редовно се запушва от стотинки ,гайки и още куп неща.В колата ровя ,ако евентуално съм свършила цигарите и няма от къде наблизо да си купя,знам ,че той винаги оставя .

# 137
# 138
azaf, нашите също са И служебни, но че ще звънна без да искам на някой - голямо чудо, извинявам се и готово  Simple Smile
...

Зависи кой е човекът, на когото можеш да звъннеш случайно и по кое време става това.  Peace

# 139
  • София - Рим и обратно
"Проверката - висша форма на доверие."  Mr. Green
Ровя да, много е забавно.  Sunglasses Не съм ССФ в това отношение Whistling
Но не в колата, там знам какво има и без да ровя.

Последна редакция: ср, 09 дек 2009, 10:22 от 'Кафе с мед'

# 140
Не ровя.Дано никога не стигна до там да ровя.
За сега не изпитвам такава нужда.

# 141
  • София
ахахаха много забавно заглавие, много ме разсмя, особено като си представих какво има да ровя в бельото Joy Joy Joy а по темата - не съм къртица и никъде не ровя Laughing

Не обичам някой да ми рови из нещата и за това, и аз не ровя.Май ще трябва обаче да се науча, защото пералнята ми редовно се запушва от стотинки ,гайки и още куп неща.

и аз имам този проблем с пералнята... прала съм какво ли не... флашки, документи, най - редовно пера пари  Laughing

# 142
Ми ровя... нали някой трябва да го тури в пералнята  Joy
Иначе - не, не ровя, не търся, не ми идва на ум.
Аз явно съм по рождение освободена от ревност... Оня ден се получава смс на неговия телефон (той 'рани дятиту), и аз за да му услужа Цък - отварям... и  #Crazy ооо какво виждат очите ми! семесето започва с "Целувки за добро утро..." понеже четях на глас, се стреснах и го затворих. Видях номер от сайта на Мтел; виждайки телешкия му поглед насреща изпадам в кикоч. Явно е грешно изписан номер - случва се, и на мен ми се е случвало, какво толкова... Не ми е в природата да търся под вола теле  Peace

ПП: дали пък да не си пусна една тема ... "Познавате ли този ******* номер от мтел-сайта? и да рабера аз какво аджеба се е сътворило  newsm78  hahaha

# 143
Ровя в бельото му когато е на него и все откривам хубав гооооляяям пакет... Grinning Joy Joy Joy

# 144
Не обичам ровенето,както в изброените неща,така и в душата ,и сърцето. Joy

# 145
Купувате нов телефон на половинката за коледа , но преди това инсталирате шпионска програма за подслушване на мобилен ...... #CrazyЛеле ,какви теми ще има у форумо после Joy 

# 146
Не, очаквам и той да не го прави.

# 147
Не ровя,както и той не рови в моите.Бъркам само в бельото но както каза едно момиче по нагоре все едно и също има. Flutter

# 148
не не ровя Naughtyне си създавам излишни главоболия-от този навик от който страдат много жени нищо хубаво не излиза само повече проблеми
неискам да давам примери от теми пуснати след подобни ровичкания

# 149
  • Талант на 2012,2013 г.
Не. Нямам този навик и той също. Няма нужда от такива изцепки. Ама това ми е правило номера с изпирането на документи. smile3534

Общи условия

Активация на акаунт