Петъчна:Ровите ли в колата ,GSM ,чантата , бельото на половинката си?

• 9 980
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм от групата на НЕровещите Naughty Имам му пълно доверие, както и той на мен! И както беше казал един мой познат: "Хайде да не се следиме, че ще се изловиме!"  Laughing Wink

# 151
  • София
И аз съм от групата на НЕровещите Naughty Имам му пълно доверие, както и той на мен! И както беше казал един мой познат: "Хайде да не се следиме, че ще се изловиме!"  Laughing Wink
то това е вярно,ама понякога пусто любопитство...

# 152
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?
Мен ми е лесно - моя няма кола, нито комп, нито чанта, портфейла е общ, а бельото - всяка вечер почти преглеждам  Joy

# 153
  • София
Ровите ли в колата ,GSM ,компа ,чантата , бельото на половинката си и какво "съкровище "открихте?
Мен ми е лесно - моя няма кола, нито комп, нито чанта, портфейла е общ, а бельото - всяка вечер почти преглеждам  Joy
а телефон няма ли? Simple Smile

# 154
И тук ме улеснява - не пише и не чете СМСи, така че няма кво да открия  Laughing

# 155
Всичко ползваме общо и телефони и компютри и коли.Чанта нося аз,той не бърка вътре,защото нищо не може да намери и мен ме кара да ровя, с бельото няма как,трябва да се пере.Не се следим,тези неща се усещат.Дори мисля че ако го хвана да ме следи нарочно ще се избъзикам с нещо.Гадно е да си следен или проверяван,като вързано куче-гледаш да скъсаш синджира........  .

# 156
Направо душа, никакво ровене, къде ще си губя времето.
Той всичко е изпрокрил вече, а нюхът ми със сигурност е по-силен от неговия, така че все ще го хвана...   Praynig

# 157
  • при моите деца .....
И аз съм от неровещите - някога имах безгранично доверие..... направи необходимото да го загубя,  после проверявах месец-два, но... вече нямам време и сили, ако нещо има все ще разбера и ще е края, няма да живея постоянно търсейки, той ще изгуби.

# 158
  • София
ама аз не знам защо ровенето трябва задължително да е по повод да хванеш човека,че прави нещо нередно.Не може ли да е чисто любопитство?

# 159
Бива ли за едното ровене да си разваляме семействата?

# 160
Аз също не му ровя из нещата, както и той!
Той мрази аз всъщо, а и мисля, че това е много тъпо! Най-лесно е да се изтрие 1 смс !

# 161
Аз също не му ровя из нещата, както и той!
Той мрази аз всъщо, а и мисля, че това е много тъпо! Най-лесно е да се изтрие 1 смс !
Като си е изтрил смс-а,погледни хронологията на тела. Whistling

# 162
Аз на моя не знам как му се трият СМС-те, добре, че е мъжът ми да ги трие  Laughing о, ужас, влиза ми в личното пространство  Joy Joy Joy  много съм скарана с техниката, за да свикна с един телефон ми трябва 1 година, но пък той сега ползва стария ми апарат, на който знам как се четат  Mr. Green

ама аз не знам защо ровенето трябва задължително да е по повод да хванеш човека,че прави нещо нередно.Не може ли да е чисто любопитство?

Или, защото ти трябва нещо - телефонен номер, адрес, сметка и т.н. Нямам идея защо ползването на елементарни неща се свързва със следене.

# 163
  • София
аз мойто го свързвам с чисто любопитство,не за да намеря компромати,просто ей така да видя кво става,както го прави и той.И въобще не ми пречи,з-то ако има нещо то винаги може да бъде изтрито.Ако някой тръгне да върши глупости първото нещо което ще направи е да си скрие следите Simple Smile Затова не намирам нищо толкова ужасно в тия забавни занимания.А пък в колата като му ровя и само го майтапя че не мога да му открия резервния чифт боксерки,които крие от мене.Ние си се забавляваме с тия работи,не се следиме.

# 164
  • Linz
Следенето е едно, а да търсиш нещо конкретно, което ти трябва, което знаеш, че е там и което той не би имал против да видиш, е друго.
Следенето е тайното ровене с цел търсене на компромати. Когато това е просто профилактично, го намирам за много грозно и унизително.

Общи условия

Активация на акаунт