Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 425
  • 575
  •   1
Отговори
# 510
Няма нужда да се прави секс ежедневно по 10-15 дни с цел забременяване.

# 511
Няма нужда да се прави секс ежедневно по 10-15 дни с цел забременяване.

Да и аз знам, че през ден е достатъчно!!!

# 512
Бе то няма нужда, ама за подсигуряване на ситуацията сигурно, не знам, нулев опит имам.
И през ден да е, пак ми се вижда много за моя график  hahaha.
Аз определено трябва да повярвам в чудото на непорочното зачатие. Но чета тука, давам си кураж и най-вече вдъхновение за подвизи на този фронт.  bouquet

# 513
Казвам го просто като пример, с първото си дете забременях от първия път, от един акт (оказа се, че не е чааак толкова рядко срещано, но наистина голям късмет). С второто забременях, когато започнах да си следя овулацията с тестове - още през първия месец с опити около "правилната" дата. Преди това няколко месеца не ставаше. Оказа се, че овулацията ми вече не била около 14-тия ден, а по-късно.

# 514
Трябва да започна и аз да следя с тестове (по-сериозно), но при мен нещата се усложняват и от пкя-то. Освен това, имам още един проблем, как се съчетава желанието/времето за секс с точно тези дни, в които има шанс...
Моят екземпляр, колкото се опитвам да не го натоварвам с мисълта "айде, давай, в овулация съм" и да се стремя по-естествено да се случват нещата, той пък, за беля, точно в тези дни ще е я в командировка, я ще ми се прибере смазан от работа или просто ще си се прави на разсеян. Не е от нежелание за деца, просто инерция, преумора и такива неща, ама ме нервира. Намалява ми шансовете! Crossing Arms
И примерно, му дойде музата в ден, за който ми е ясно, че няма никакъв смисъл по отношение на заветната цел.

# 515
Е, не винаги се съчетава, за съжаление. Simple Smile Не е речено, че трябва на всяка цена да стане в дадения месец, все пак не си струва двамата да се изнервят и да си развалят взаимоотношенията заради това. При нас и детето ни объркваше плановете често, защото докато успеем да го приспим, ни е минало и желание, и всичко.

# 516
Първото ми дете е заченато от първия месец.Втората ми бременност не само че от първия месец,но и от един път.
Да добавя,че редовно си следях овулацията със тестове и по календарния метод.

Браво на вас! Дай Боже всеки му!!!!
Ние за сега правим опити от 3 месеца, но първите 2 не бяха много сериозни. Така че от 1 месец сме се заели по-сериозно с тази работа. Не си правя тестове за овулация и такива неща. Дала съм си 6 месеца гратисен период  Sunglasses. Ако не стане до 6-тия месец тогава ще прибегна до тестове. За сега изчислявам овулацията благодарение на едно приложение на телефона ми (вече 2 години там си записвам МЦ) и бебеправим всеки ден от фертилната седмица отбелязана на него. След 3 дена чакам да видя дали сме се предтсавили добре този път и се надявам да има с какво да се похваля  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 28 окт 2013, 17:37 от Mrs Petia Genova

# 517
Мили дами,стискайте ми палци... с един ден закъснение съм. Тази сутрин си правих тест и излезе една бледа розова
чертичка... И понеже много ,четох тук по  форумите/ едни казват сигурна бременност,други казват ,че не е/ Ще изчакам още два дни, утре и други ден сутринта мисля да си направя пак по един тест... И ако пак имам чертички - отивам на гинеколог...Дано да имам newsm17

# 518
Мили дами,стискайте ми палци... с един ден закъснение съм. Тази сутрин си правих тест и излезе една бледа розова
чертичка... И понеже много ,четох тук по  форумите/ едни казват сигурна бременност,други казват ,че не е/ Ще изчакам още два дни, утре и други ден сутринта мисля да си направя пак по един тест... И ако пак имам чертички - отивам на гинеколог...Дано да имам newsm17

Честито! Важното е, че чертичката е там Simple Smile Лека и безпроблемна бременност Simple Smile
Казвала съм го преди, но пак да го кажа - изчакай поне 10-14 дни закъснение и тогава отиди на лекар. Сега нищо няма да се види и ще си разочарована Simple Smile Казвам ти го от личен опит Simple Smile

# 519
Благодаря ти и все пак се притеснявам дали съм го направила правилно и така нататък...Тези 6 минути ми се сториха цяла вечност тази сутрин. Дълбоко в себе си много се надявам да се получили нещата...Ще послушам съвета  ти за гинеколога...Но мисля все пак утре сутрин пак да си напрява тест зза всеки случчай просто... Гони ме параноята ,че съм сбъркала и току виж ей сега ми дойде, а просто закъснява заради смяна на време и така нататък... #Crazy

# 520
Важното е, че има черта. Моята полупрозрачна, почти невидима втора чертичка вече прави пакости  Peace

# 521
  • на последния етаж
Важното е, че има черта.
Точно. При мен и двата пъти вторите чертички бяха едва забележими.  Grinning

# 522

Сигурно ще имаш! Simple Smile Честито! Gift
Предполагам, че вълнението и съмненията при появата на втората
черта стават още по-големи.
Досега, резултатите ми от теста  винаги са приключвали с
разочарования, но всеки път Онези 6-7  минути докато чакам
са ми се стрували 100 години.

Последна редакция: вт, 29 окт 2013, 18:43 от Прекрасната свинарка

# 523
 Party Имам втора бледа чертичка... Така,че се надявам под сурдинка да потъмнее хубаво да края на седмицата и към 10-14 да ходя на доктор да ми каже ,че нося плода на любовта ми...
Вчера имах много съмнения, но днес /3 ден закъснение / и втора розова черта, вярно бледа,ама розова е там... и съм много много  newsm62 обнадеждена съм EFP

# 524
  • В провинцията ..
Честито, желая ти лека и безпроблемна бременност и едно сладко бебче на финал  Heart Eyes preggo

Общи условия

Активация на акаунт