Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 105 435
  • 575
  •   1
Отговори
# 360
Мъжът ми беше силно възмутен: на какво приличало това - веднъж човек да си позволи удоволствието да прави секс без предпазни мерки, и хоп - сдобива се с бебе.  Mr. Green

# 361
  • Северозапада
Отне ни две години, когато вече не очаквах естествено забременяване.

# 362
  • Някъде по Дунава
Първия път правихме опити 3-4 месеца, а втория само месец.

# 363
  • в огледалото на живота
С първото: 2мес.
С второто: 2г.но си имаше стресови фактори и мисля те оказаха влияние.

# 364
Здравейте!
Да се запиша и аз!
Първата ми бременност отне 3 месеца, но завърши с аборт по медицински причини.
Втората бременност от раз и успешно си износих бебето, сега вече е на 4 години.
Сега от 3-4 месеца опитваме за 2-ро бебе, но не се получава.
И искам да Ви попитам, след като почнахте с опитите за бебеправене в месечния Ви цикъл имаше ли промяна? При мен МЦ стана нередовен, ту много по-рано идва, ту закъснява и ме кара да се радвам. Та така не мога да си изчисля овулацията. Ако е имало такива майки, като мен и споделят ще съм им много благодарна.

# 365
  • на последния етаж
И искам да Ви попитам, след като почнахте с опитите за бебеправене в месечния Ви цикъл имаше ли промяна?
Не.

# 366
На седмия месец опитът беше сполучлив, точно започнах да си мисля за спермограми и за това, че явно някой от нас двамата има проблем.

# 367
  • Някъде там край морето
На петия цикъл забременях(около 6 месеца, защото съм с дълъг цикъл), но първия опитите не бяха много сериозни. Видяха ми се като вечност. Ревях всеки ден и доста бях изнервила обстановката  Crazy Аз съм с кистозни яйчници и вече бях решила, че не мога да забременея. Бях се уговорила с гинеколожката ми като ми дойде следващият цикъл да си пусна изследвания на хормоните. Така и не го дочаках  Laughing
За следващото ще съм доста по-спокойна - вече знам, че мога да забременея естествено. Пожелавам на всички, които с трепет чакат да видят двете чертички, съвсем скоро да ги сполети това щастие и да гушкат сладки бебоци.

# 368
Здравейте и от мен,
Да споделя, че на нас ни отне 9 месеца. Да окуража всички, при които не се получава от 1-ви път, че нещата се случват рано или късно, просто трябва търпение. При нас се получиха нещата след края на лятото, съответно и края на отпуските ни. Бяхме 2 пъти на море и да Ви кажа всичко това ни се отрази много зареждащо и успокояващо и нещата се случиха.
Късмет и никакво отчаяние, дано всички скоро държат прекрасните си Praynig бебчета

# 369
И искам да Ви попитам, след като почнахте с опитите за бебеправене в месечния Ви цикъл имаше ли промяна? При мен МЦ стана нередовен, ту много по-рано идва, ту закъснява и ме кара да се радвам.

Аз бях в същото положение и така 10 месеца, докато забременея! Peace

# 370
На втория месец се получиха нещата.Изненадах се тай като съм с нередовен МЦ.

# 371
Мъжът ми беше силно възмутен: на какво приличало това - веднъж човек да си позволи удоволствието да прави секс без предпазни мерки, и хоп - сдобива се с бебе.  Mr. Green

#Crazy
Мъж ти да знае, че и от половин става  ooooh! Като е такъв плодовит  Joy

# 372
Здравейте и от мен
Сега започнахме опити за второ бебче. Първият път отне три месеца. Сега първия месец ми закъснява, но несъм бременна защото направих два теста - отрицателни. Подозирам, че психологически пак ще ми се разбърка цикъла.
До zdravey :
На мен винаги ми се разбърква цикъла като почна да се опитвам да забременявам. Внушавам си без да искам всеки път че не що е станало и - ужас. Ето сега, тоя месец точно когато си бях изчислила че е овулацията ми правихме секс но нищо не е станало, освен дето не ми идва. Кошмар.
Ако искаш пиши на лични да си споделяме, защото за мен бебеправенето е голям стрес. В смисъл, все си мисля, че ми има нещо, и няма да стане, още повече че съм имала възпаления на тръбите преди първото бебе.
Успех на всички.

# 373
Здравейте..с моят приятел правим опити вече 4-5 месеца..и нищо.Започвам много да се отчайвам,а той да ми натяква...Започнахме да се караме постоянно..не става и не става.. Какво да правя?!..А толкова много искаме едно бебенце.. Sad Cry

# 374
  • на последния етаж
Здравейте..с моят приятел правим опити вече 4-5 месеца..и нищо.Започвам много да се отчайвам,а той да ми натяква...Започнахме да се караме постоянно..не става и не става.. Какво да правя?!..А толкова много искаме едно бебенце.. Sad Cry
Успокойте се. Първият път и ние чакахме 4 месеца. Мой познат лекар от инвитро клиника е казвал, че ако след година опити не се получи, двойката е добре да се консултира със специалист.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт