Колко време правихте опити преди да забременеете?

• 104 959
  • 575
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,аз съм нова тук и ми е наистина интересно Simple Smile на 34 съм и вече пробване 3 несеца надявам се да се получи скоро

# 541
Angels, благодаря!  Hug

remizda, успех!  Hug

# 542
Само бъдете спокойни и уверени! Аз исках деца 3 години, започнахме да правим опити с мъжа ми след като се оженихме, и на втория месец, без да съм се вманиачавала..Нещата се получиха.Сега малката ми радост ме подритва във всички посоки и го чакаме с нетърпение.. Така че бъдещи мами,моят съвет, не се отчайвайте, не се отказвайте и не вторачвайте непременно да се получи от първия опит...Нещата стават,когато сте спокойни и уверени...

# 543
  • В сърцето на любимия човек
Спокойствието е хубаво нещо, но:
- при жени над 35г. - ако 6м няма резултат, трябва да се направят изследвания на двойката (спермограма на партньора, хормонални изследвания и цветна снимка за проходимост на фалопиевите тръби на партньорката);
- при жени под 35г - този срок е 1г.
Лично аз съм благодарна на жените в този форум, които не ми казаха да се успокоя, а да потърся причините за неуспех, за да се отстранят своевременно.
Имайте предвид, че търсенето на причините и последващото лечение отнема месеци, понякога година а това никак не е малко.

Последна редакция: нд, 18 май 2014, 13:56 от пънче-мънче

# 544
Мъника, съгласна съм с теб, че спокойствието е много важно, но ти просто си нямала време да разтревожиш. Когато нещата не се получават повече от година за спокойствие е невъзможно да се говори! Peace

# 545
Мъника, съгласна съм с теб, че спокойствието е много важно, но ти просто си нямала време да разтревожиш. Когато нещата не се получават повече от година за спокойствие е невъзможно да се говори! Peace
Ти си успяла да го напишеш по-добре от мен  newsm10

Както се шегуваме в една друга тема - с най-голямо удоволствие ще стоя в поза "Лотос" и ще си повтарям, че всичко е наред, вместо да се подлагам на безброй изследвания и манипулации. Но ако са ти запушени тръбите или спермограмата е лоша, колкото и да медитираме нито тръбите ще се отпушат, нито сперматозоидите ще станат по-бързи  Peace

# 546
- при жени под 35г. - ако 6м няма резултат, трябва да се направят изследвания на двойката (спермограма на партньора, хормонални изследвания и цветна снимка за проходимост на фалопиевите тръби);
Лично аз съм благодарна на жените в този форум, които не ми казаха да се успокоя, а да потърся причините за неуспех, за да се отстранят своевременно.
Имайте предвид, че търсенето на причините и последващото лечение отнема месеци, понякога година а това никак не е малко.
Само малка корекция ако може, че първия  срок е за жени над 35г.

# 547
- при жени под 35г. - ако 6м няма резултат, трябва да се направят изследвания на двойката (спермограма на партньора, хормонални изследвания и цветна снимка за проходимост на фалопиевите тръби);

Хубав пост   bouquet

# 548

Много точно  казано Peace

# 549
Благодаря, коригирах го   bouquet

# 550
Само бъдете спокойни и уверени! Аз исках деца 3 години, започнахме да правим опити с мъжа ми след като се оженихме, и на втория месец, без да съм се вманиачавала..Нещата се получиха.Сега малката ми радост ме подритва във всички посоки и го чакаме с нетърпение.. Така че бъдещи мами,моят съвет, не се отчайвайте, не се отказвайте и не вторачвайте непременно да се получи от първия опит...Нещата стават,когато сте спокойни и уверени...
Спокойствието не помага в общият случай.(Пънчето е обяснила много добре, както и Рости)
Когато бебето се забави, е необходимо да се вземат мерки.
Лека бременност ти пожелавам!

# 551
Лошото е че спокойствието не помага,секса по график ,разказва играта на сексуалния живот ooooh!
Ето три години,спокойствие и нищо ,освен безброй изследвания и мнооого пари Whistling

# 552
По-добре късно и успешно,от колкото бързо и с лош край, аз забременявах от първия път,когато следих овулацията,но и 3те пъти завърши с аборт-в 5та, 26та и 29та седмица. Така,че наистина това не е най-важното  bouquet

# 553
Здравейте момичета аз забременях 6 опит Икси и със успех до край сега дъщеря ми е на 3г.4м 2011 год. От тогава до сега 4 опита неуспешно, смятам на хомеопатична основа да пия билки за да си помогна малко преди да почна със другия опит.Незнам вече какво да правя.

# 554
Може би от тази тема ще са ти по-полезни: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=782577.0

Общи условия

Активация на акаунт