Днес ми е ден за почивка след почивните дни
Не съм чела назад, за което се извинявам
Гале
въртящата играчка е страхотна! Аманитка, не се предавай така лесно
Галето е права, че и мъжа ти ще има нужда от време да свикне с промяната в ежедневието. И моя мъж беше малко стреснат в началото и все питаше какво и как.. сега вече посвикна. От снощи се учим да къпем Прелсава в корито... не беше кой знае колко "страшно" с повечко пеене си спестихме реването... Песента за палците ни спаси определено... от много повтаряне обаче взех да бъркам реда на пръстчетата.. добре, че не разбира текста детето.. щях да го омотая добре
Мамбинка радвам се, че се оправяте вече... хич не се ядосвай и не съжалявай за решението.

Джиджи, радвам се, че сте изкарали така добре
И че си здрава вече
Оооо, забравих да се похваля.. преди малко изрязах първите ноктенца на Преслава
Беше по-лесно отколкото си представях.... гледах тия малки нокти и викам защо взех такава дебела ножичка, пък тя се оказа доста удобна и практична. Ще приличам ли на луда, ако... запазя първите изрязани нокти на детето
Не са всичките и не са съвсем първите.. досега и се белеха и доста обелих и хвърлих
Лошото е, че и с адаптираното мляко, едва ли ще станат много по-леки нещата, ако малкия е мрънкав. На твое място бих се опитала да кърмя още, пък ако е много тежко, тогава се откажи. Не знам как ще ти се стори този съвет, но дори да нямаш отмяна вкъщи, пробвай да не се занимаваш много много с домакинстване. Бебето и ти сте най-важни, така че всички чинии, пранета и глупости могат да изчакат. Лягай си, когато малкия спи, излизай на разходки, когато ти се прииска, независимо колко бомби са паднали из къщата и дали има сготвено. Стискам палци малкия да си урегулира хапването и да се успокоят нещата при вас. Да ти се оплача само, току що ми се наложи да се боря с нова бучка. Тамън оправих едната гърда и айде следващата - киснене под душа, горещи кърпи, кърмене, изцеждане..
Яко се уплаших този път, защото с помпата нищо не излизаше в началото .. добре, че е бебето да успее да издърпа запушването.
Както вчера някой писа: ето това са страхотните моменти! 
Ще й стискаме палци, нали?
Каза, че първо на нас ще се похвали.
, може по-този начин да си увеличиш кърмата.
.Аз също се оправям сам самичка, нямам никoй тук дори и за един час да я погледа.Мъжът ми освен че работи, и учи, и малкото свободно време в къщи му преминава в учене.На това отгоре трябва да се старая да не му пречим с нейните ревове, а и тя не е от най-кротките и при това с колики,така че има и други като теб.Но според мен кърменето е много по-лесно,вадиш цицата и това е, ако трябва с AM тогава времето ще ти преминава в приготвяне на мляко,миене и стерилизиране на шишета.