Aila - на ниво както винаги
но пък така поне не й течеше силно и се унасяше. После разреди тея моменти и сега си реве ама поне не танцувам, повече гушкане и се успокоява. Някои мами кърмят на тъмно за да не се дразнят бебоците повече. Цвети цока , цока, реве, реве и после я вдигам и я нося доста време докато се успокои. Не знам дали е същото и при вас.

.Голямо хайманосване... 
През деня пак чистя - моп в детската най-вече, ако има боклуче или повръщано, но това е според случая.
.
. И аз се чудя кога ще ни е втората среща, хайде мамчета, кога ще се съберем повечко и да шашнем хората
.
.
. И сега ще ми хленчи, грабнах бебето и се прибрах, ще му се незнае дрисльото, ще ми хленчи за глупости, мен днеска ми се разка играта с тази програма, а и бебе да гледам по улиците цял ден. Поне колата е готова за път и била наред вече. За вечеря не пипнах нищо и го оставих да простира, щом ще върша мъжката работа, той да върши женската!!!
За щастие и това мина и сега митлосваме улиците и кафетата с Михаил.
Забравих какво е запек, сега ака по 3-4 пъти на ден. Другата седмица, в сряда, ще слагаме Пентаксима, освен неспокойствие някое бебе, от тези, на които вече е бита, да е вдигало Т или някакъв друг симптом да е имало от нея? На каката преди слагахме от обикновената ДТК и въпреки, че тя не прояви никакви странични ефекти, бях все на тръни.

кръстниците се запалиха по фотография и намазахме покрай тях 
що не внимаваш бе момиче
Весело изкарване на почивката.
.