Сега се връщам да ви прочета, че съм изпуснала доста
Да де, ама това докато стане аз ще остана без кръст, ръце и здрави нерви.
.
Да видиш моите родители колко шашнати бяха...Ама да ти кажа, нито за миг не съм съжалявала, че се е получило толкова бързо... Намерила съм щастието и сега се радваме на една малка красавица...
. За дохранването имам въпрос, ако детето е спокойно, не реве, спи си, защо трябва да се дохранва, то би трябвало да знае по- добре дали трябва да яде още или не.
? 
и се отказвам.Ще кърмя до Нова година ако мога, а после каквото стане.6 месеца си мисля, че са достатъчен период.За чистенето - хич не съм маниячка.Естествено, че не обичам да ми е мръсно, но не ми е цел номер 1 
Честита месечинка 
Не става ли да го занимаваш с някакви играчки?Или наистина само на ръце иска? 

Аз завирам клечки, той пищи, ужас.Следобяд сме на УНГ и дано да има някакъв вариант защото вече не издържам.Иначе през нощта беше най-доброто дете
От 22.30 до 3 спа, после в 6 яде и така
Поне се наспах 

Иначе Ехо каза, че другата седмица е ок за срещи, малката нещо тръгнала да се разболява, та решихме дружно да се видим тогава. хайде вече наистина (то аз съм несериозната де), че е срамота, не стига че живеем наблизо, ами не се и виждаме, за разлика от софийските мами

От вчера ги давам пак, ама тя си се свива.. и коремчето й е доста твърдо на моменти... Едвам я кърмя от това ритане и пъчене, а кърма имам в излишък.. опръсквам я доволно всеки път
Спи спокойно само, ако я гушна и притисна силно с коремче към мен, по корем върху мен вече не й харесва та се стискаме. Преди малко я увих в едно одяло и го свих на топка пред корема й и още е спокойна в него. Мислех си дали коремчето й не е настинало нещо, че и нааканите памперси преди бяха едни златнички, а сега зеленеят доста. Някой беше питал същото нещо преди няколко страници май, а отговор ми се стори, че не видях
. Памперси задължително, като катун се понасям навън, но нали ме скубеше в момента, нямаше как да бъркам млека.
. А и все забравям да те питам какво стана с кучето, сега вече е на заден план сигурно