Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 092
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Ох, толкова се развълнувах!  Hug Hug Hug Надничах и аз в Добричката тема, и в ноемврийската.  Embarassed Да са живи и здрави слънчицата!  Hug Heart Eyes Hug Много прегръдки на мамата-героиня и да се възстанови бързо! Просълзих се направо  Heart Eyes Hug Много ми е любопитно за именцата  Blush

# 556
  • варненка от София
Олелееееее, настръхнах, Спинки, Спинки ти си героиня!

ЧУДЕСНА НОВИНА! Ами да са живи и здрави юнаците, да са послушни и дупе да е яко на мама и тати, с най-добри чувства го пиша това.

Ей, страхотия!

Сега тати да отива да сади ябълка, че с тези трима братя...

# 557
Ехххх, че хубава новина съм проспала снощи  Crazy
Честити мишленца на спинки и от мен  Heart Eyes  bouquet Да са много здравички и усмихнати и скоро да се гушкат с мама  Praynig Peace Бързо възстановяване и на Спинки  Hug

Хубав и слънчев ден от мен  Hug Моят започна с тази хубава новина, значи ще ми върви цял ден  Party

# 558
  • у дома
Олелееееее, настръхнах, Спинки, Спинки ти си героиня!

ЧУДЕСНА НОВИНА! Ами да са живи и здрави юнаците, да са послушни и дупе да е яко на мама и тати, с най-добри чувства го пиша това.

Ей, страхотия!

Сега тати да отива да сади ябълка, че с тези трима братя...

Присъединявам се
Hug  bouquet

# 559
Честито на Спинки за двойната радост!   bouquet Да са живи и здрави момчетата, много да ги радват! Честито и на бате Ивчо!
Бързо възстановяване на мама, чакам с нетърпение по- подробен разказ.

Леле, дано да имат помощници, че идея нямам как се гледат две юначета- близначета и батко на 3г.!
Я да кажа- да са живи и здрави и потенциалните помагачи!

При нас- нищо ново. За вчера имах разни запланувани неща, та категорично отказах поканата за родителска среща в градината  Mr. Green С баткото за 4 години научих правилника за вътрешния ред повече от добре, а и съм сърбала попарата на честите срещи на родителското настоятелство в градината.  #Cussing out Сега под страх от смъртно наказание предупредих и двете учителки за нищо на света да не обсъждат кандидатурата ми.  Mr. Green
Следобяд  разходих баткото- рожденик из Русе, купихме подаръка за РД, а вечерта се почерпих с един концерт на Сигнал.
Тая сутрин ме боли яко главата, но емоцията си струваше Sunglasses

# 560
  • София
Честито и от мен на Спинки, да са живи и здрави  Hug

# 561
ЧУДЕСНА НОВИНА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА Spinki! Hug  bouquet

# 562
Спинки, честито Hug Пожелавам ти бързо възстановяване и много сили за трите ти момчета  bouquet Бебоците бързо да наддават newsm05 и да си ги гушкаш скоро Praynig

# 563
 Спинкиии,честита ви огромна радост.Бързо да се възстановяваш,че явно доста трудно е било.... HugПожелавам ви да се радвате на най-здравите и силни 3  броя момченца!!!  Hug Hug Hug Hug

# 564
Спинки, да са ти живи здрави двамата сладури и много бързо възстановяване!

Бланк, Елфче, разказвайте за новите приключения с ДГ...

Нашите изследвания са готови, дори успях днес да му сваля горнището на пижамата с Бен Тен,която носи от 3 дни... Grinning Много разчитам, че с Токи ще му е много по-лесна адаптацията... Praynig

Последна редакция: пт, 25 сеп 2009, 20:50 от AndyB

# 565
  • София
Spinki, миличка, Честито! Желая ти бързо възстановяване! Не си представям направо как се раждат близнаци. Да са живи и здрави,

да са спокойни бебчета. Желая ти много сили и здрави нерви! Дано има кой да ти помага! Hug Hug Hug Направо настръхнах от тази новина!

# 566
  • гр.София
 Нашите приключения зациклиха. На С. й текнаха очите и носа.
 Утре ще си я задържа вкъщи, като след много мъдрене реших да не се обаждам въобще в градината.
 Как се процедира в тия случаи?!
 Нали се обаждаш само, ако детето е болно,ще му водят отсъствени дни и после трябва да го заведеш само срещу бележка от джипито?
 Вие звъните ли в градините за ден почивка?

Ама влизам за друго. Има ли някой новини за Спинки и децата? Нямам време да чета по отчетните.Разчитам на добри души тук Praynig

Анди, кога тръгва Гого? Токи там ли е вече?

Има едно августинче,което последно и единствено не беше прието в градина. Все чакам майка му да се разпише по-така, а не само да разлива отлежал алкохол (че и това вече рядко прави)...

# 567
  • София
Блан, утре е работен ден, така че трябва да се обадиш в градината. В понеделник или когато я пуснеш ще занесеш бележка - може от педито, може и по домашни причини от теб.

# 568
  • гр.София
 Нана това се прави,за да не ми начисляват такса. А на мен за един ден-ми е все тая.
 Ама щом казваш...

# 569
и да не се обадиш- няма проблеми. Ще видят 4е я няма щом не е дошла до 9 часа и няма да предвидят в порциона за обед Wink
Бележка- при нужда., От педито- ако е била болна( при нас ги искат до края на месеца ако не са донесени след боледуването, заради изчислението на таксата).Педито  извинява отсъствията и не се плаща такса, за домашните причини- не помня дали отпадаше таксата за ден или беше някакъв процент Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт