Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • гр.София
 И аз помня от Петър,че може и да не звъня-рядко,но сме оставали за ден вкъщи от мързел или счупена кола.
 А да ида до джипито в понеделник-2 лв за билети плюс загубен ден вкъщи.(ако е здрава,разбира се) Ей я таксата за градина.

# 571
  • София
И аз помня от Петър,че може и да не звъня-рядко,но сме оставали за ден вкъщи от мързел или счупена кола.
 А да ида до джипито в понеделник-2 лв за билети плюс загубен ден вкъщи.(ако е здрава,разбира се) Ей я таксата за градина.

При домашна бележка се плаща 50 процента. Но според мен- по-добре се обади.

# 572
  • София
Привет!
Анди, мисля че е много хубаво, че са заедно с Токи. (дано да се помнят всъщност  Simple Smile , не знам колко често ги срещате)
Аз имах порив снощи да разказвам за деня ни, но като прочетох новината за Спинки и близнаците се въздържах - глупаво ми се стори на фона на това събитие  Embarassed  Crazy
Иво продължава все така да не иска да яде на обяд, само хляба не пропуска, спи си там, казва като му се пишка, дори се обслужвал сам. Вчера ни подмина - отидохме да го вземем с Александър и майка ми точно като ги извеждаха на двора, той ни видя, помаха ни и си продължи с децата  Shocked Няколко пъти се обърна да ни гледа и да маха. Настигнах го и го питах дали не иска да си ходи - веднага тръгна  Crazy Като цяло изглеждаше доста по-зле от предния ден обаче. Някак изтормозен  Rolling Eyes И малко ми напомни поведението му за начина, по който се държеше като идваха на свиждане в Шейново - леко хладно, все едно ме наказва. Тази сутрин раздялата беше още по-трудна, едва го вкарах вътре, даже в стаята влезнах, защото не искаше да иде. По-късно ми звъннаха, че е повърнал  Rolling Eyes , дали от стрес, не знам, защото не е болен. Ще си повредя детето  Sad След това се чух с г-жата, даже ми го дадоха да говоря с него - каза, че си играе с децата и не се и сети да реве. Като го взех обаче ревна. И въобще - големи потоци се леят от очите ни тези дни  Crazy Утре няма да го пускам и аз, свободни сме всички, но нас ни питаха дали ще ходи, за да го предвидят за храната (въпреки, че не яде).  Crazy
Елиа, това с родителското настоятелство ме уби  Rolling Eyes На какъв принцип се избират - то сега ние не се познаваме, как ще гласуваме  Crazy
И аз все надничам за инфо за Спинки.

# 573
Елфче, ще дойда до Люлин Twisted Evil- така да знаеш( виждам че ще сте налични утре Mr. Green)
 Всичко с Ивчо звучи добре. Нормално е да има ..един вид протест.Ама ..май прекалено се вглеждаш и самоцелно търсиш разни измъ4ени елементи  в очите на Ивчо Rolling Eyes.Аз бих си ударила г..а в тавата при реакция като неговата( за махането и усмивките навън Wink ).Ли4и си по детето като го взимаш добре ли му е или не.Емоциите са му нови и може да му идват в пове4в- затова да ти изглежда изморен или унил.ТИ какво о4акваш- да не иска да се прибира ли Shocked.И Дария като ме види тича към мен и сика да си ходим- и то е нормално.Не се вкарвай насила във филми, моля те HugЧе ще дойда аз да те " изтормозя" Laughing

# 574
Спинки честито мила! Много здраве,късмет и сили ви пожелавам!  bouquet Hug
А на малките юнаци да пораснат здравички и Господ да ги закриля!  Praynig

Мога само да си представя колко ти е тежко и колко се притесняваш ,но ще видиш че скоро всичко ще е наред и ще си имате трима страхотни мъже вкъщи! Много търпение и сили и на съпругът ти!  Peace

# 575
  • София
Спинки, ти си героиня, да са ти живи и здрави и трите деца и да оправдаят всички ваши първоначални болки пристения. Пожелавам им късмета и здравето да са винаги плътно до тях и всеки път като ги погледнеш да изпитваш найя-голямата гордост от това, че си тяхната майка  bouquet

И ние вече сме в предстартова треска. Освен, чче на 30ти почваме, тогава е и родителската среща. Изследванията са готови, но ако мислите, че ми дадоха направления за тях сте в дълбока грешка. Педиатърката ме отряза с обяснението, че е края на месеца и няма направлени и да си ги платя Twisted Evil Само в микробиологията остави 34лв Tired Директорката за пореден път ме увери, че за нея Ина е абсолютно готова за градина и много бързо ще стигнем до момента, в който няма да иска да си тръгва. Дано да е права Praynig
Елфче, дръж се. Мисля, че влагаш в главицата на Ивчо, чувства, на които е неспособен. Не те наказва, така реагира на промяната и това не значи, че ти се сърди. Стискай зъби, ще мине Hug
А мен ако не ме уволнят в следващата седмица ще е добре. Искам да ми врътнат работното време от 8.30 до 17.30, за да успявам да взимам Ина навреме, а не да стои последна сама до 7 в градината. Осен това в сряда трябва да отида в 10. 30 на работа, понеже трябва да я заведа в 9.30 и да си тръгна в 17ч заради родителската среща от 17.30ч Whistling
А днес понеже ще съм само от 10 до 13ч (това е за целия офис ) сега мятам Ина в колата и отиваме дружно на табота Mr. Green После ще разказвам как е било Peace

# 576
  • София
Спинки, да са ти живи и здрави и трите(пардон четирите Mr. Green )мъжлета.Много да те гледат,слушат и радват.А на теб много сили и здрави нерви,момиче    bouquet:

Елфче,Ивчо направо си е готов,не го мисли толкова.Миши реве и на отиване и на взимане Rolling Eyes Навън седи само на пейката и не му и хрумва да играе с децата,а иначе е много общителен и винаги се присламчва към играещи си дечица.А вкъщи колко е нервен и залепен за мен да не говорим ooooh! Само дето с храненето и спането няма проблеми.

# 577
  • гр.София
 Лиани, значи е оздравял вече Мишо?

София сега пък иска да е на градина Mr. Green
 Но вместо това влачим едно руло тоал. хартия и бършем нос.
 А се лигави-не е истина. Аз трябвало да я бърша.

# 578
Честито на мама Спинки! Много да пакат юначетата и мама да си ги гушка, да растат здравички и много щастие вкъщи!

Ние се гледкаме, не остава време за комп-а, утре си тръгва свеки, скоро и Митко ще го пратят командировка и ще се гледкаме самички. Даниел ходи на градина и казва "Като се наспинкаме и ще дойдат маките да ни вземат", мушички сладинки. Явно от едната госпожа или момента му е един такъв адаптационен или стресиращ, се притеснява и се напишква, но той и вкъщи го прави, гледаме да сме спокойни, доколкото можем и да му угаждаме.
Павел расте и натежава, в понеделник сме на консултация и на ваксина. Ще му дам едно хомеопатично да му понесе по-леко на детето.
Хубав и прекрасен ден  Hug

Нана, моля те, ако ще правим общ рожден ден ме уведоми, за да предвидя времето, моля те

# 579
Elwing, в малкия град, в който живея, се познаваме почти всички родители на деца от нашата група.Това при нас не е проблем. Имам горчив опит от участието в актива с по- голямото ми дете, сега възнамерявам да се появявам само на родителски срещи и нищо повече Mr. Green

# 580
  • София
Лиани, значи е оздравял вече Мишо?

Той беше тръгнал пак,но изкара два дни преди и два дни след голямата почивка и сега е с температура от четвъртък вечер.Явно не ни е писано повече от два дни да ходим Wink
А по въпроса с отсъствията,накрая на месеца се изчисляват всички присъствени  и неприсъствени дни(за които има документ) и се заплаща само присътвеното време. А за обаждането-не се обаждам,като се разболее и не отиде.

# 581
Блан, Токи също тръгва от понеделник. Странното е, че не се виждат често - последният път преди сигурно 6 месеца - но на морето Гого изведнъж се сети и започна да разказва на татко си за него. Мисля си, че ако влязат заедно, Гого няма и да се сети за нас, но да видим...

ние днес сме се отдали на боядисване на хола с едни странни наситени цветове, та да видим какво ще се получи... Mr. Green

# 582
Здравейте милички Laughing
 Аз ще драсна и после ще допрочитам,че сега имам малко спокойствие Sick Embarassed
Спинки да са ти живи и здрави юнаците и много радост да има вкъщи!Целувки и на бати много да помага!
   Бързо възстановяване
   Елфчеи Наско с разтройството от първият ден ми се струва,че е нещо от преживяването на градината.Явно повръщането при Ивчо е така.Ще се справи детето Peace И ние ревем,но вече,че не иска да спи там,иначе сам става сутрин.Но пък го похвалиха тия дни,че е спал вече ,но с уговорка,че само ще лежи пък пръв заспивал Mr. Green  ама и нощем ме буди да каже че няма да спи там Naughty И аз му обещах и отивам първа да го взема щом е слушкал и награда има Wink добре,че с едни бонбонки минава номера Mr. Green
  Сега обаче ме притеснява,че уж се лекувахме,а днес започна да кашля отново и то дори и сега се дави и не може да спи Tired Аман вече,тъкмо да свикне и пак ще го спра Twisted Evil
   Ники пък едни сополи са му задънили нослето,цял ден го мъча с какво ли не и той се проточи ooooh!Два зъба го измъчиха Tired
   Пак се пооплаках на вас,но вече се сбърквам Shockedдаже за компа не ми остава време,от сополи и мрънкане Sick
  Целувки и на  бъдещите градинковци Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Сега ще почета докато някой не е писнал Mr. Green

# 583
  • София
Привет!
Ние днес ходихме до селата на мъжа ми, Ивайло не искаше да си тръгва.  Simple Smile
Блан, С. ме уби с мерака за ходене на ДГ  Crazy Laughing
И да се запишем и ние при хремавите  Tired , и двамата са така. Само че е възможно да не е от ДГ - Ивчо вчера си игра с едно бая  кашлящо момиченце  Tired , давам разни илачи, дано пресечем нещата  Praynig
Един въпрос от серията тъпи - в почивните дни оставяте децата да си се наспят или спазвате градинския режим?  Rolling Eyes  Embarassed Аз го вдигнах към 8.30ч днес, после заспа в колата навръщане към 18ч  ooooh! Утре мисля да не спи през деня, за да може да легне по-рано и да успее да се наспи. Ако изобщо ходи в понеделник на градина.
Да се оправят всички болнички и да няма вече!  Praynig

# 584
  • София
Добро утро!

Кало си спазва режима винаги. Т.е става си горе долу като за детска градина, аз не го будя. Следобяд си спи и така.

Аз захващам втория си работен ден с малко проблеми, но се надявам да не е така до довечера.

Общи условия

Активация на акаунт