Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 088
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Аз не спазвам ражима, той не иска да спи през деня, не го карам, да знае, че има два дни почивни  Laughing

Дано да се оправят. При нас Марти вече е добре, но Криси не и така. Зимата ще бъде тежка  Confused

# 586
  • София
Миши си става нормално към 7.30,8ч. Наобяд си спи,само че ляга по-късно от в градина и съответно става към 17ч.Вариант да не спи наобяд не приемам Peace това си ми е почивното време,все пак и аз съм човек Mr. GreenПък и той си обича да си спинка  Heart Eyes

# 587
И Дария си става обичайно към 8 8 и нещо- т.е.- като за ДГ.АКо иска- я оставям да спи и повече( или по-скоро тя мен Crazy).На обед, както знаете тя не спи CrazyНе мога, а и не искам да се боря с това.Важното е че в градината понякога спи, ии ако не спи- то не пречи на останалите деца докато спинкат.ТОва ми стига.Сега съм я оставила с баща й да се забавляват- предполаам 4е ще стоят по пижами докато се върна Grinning

# 588
Здарвейте!
Да не ме забравихте? Аз нали съм много "редовна", та напълно е възможно да не си спомните за мен.
Не че е оправдание, но Маги е ужасно дива и палава. Полудяла съм тотално. Видяла съм се в чудо с нея. Не сме класирани за градина, опитвам се да пробвам с разговори с няколко директорки, но за сега нищо. Като заспи вечер и я гледам, се чудя как е възможно през деня да е такъв бяс. Все едно нямам едно дете, а поне 3-4. Правя всичко възможно, когато сме навън да се изморява до краен предел, но като се приберем - наново с пълна сила. От къде толкова енергия??? Просто не знам.
В събота бяхме до Пловдив, Маги поиска да спрем на един Макдоналдс. Спряхме, взехме си обичайните кола и картофки и детето се заигра на детския кът. Направи ми впечатление едното детенце. Много познато ми изглеждаше - оказа се, че това е Али на Lorexa, не знам дали ги помните. Заваля дъжд и всички се изнесохме на пожар. Не можах да й се обадя. Но преди година се запознахме "на живо" на една сватба.
Днес бяхме на една вила с огромен двор, две големи кучета и 4 котки. Маргарита се побарка да се търкаля с тях по тревата. Мислех, че като се приберем ще хапне и ще бърза да заспи - да, да ама НЕ! Заспа в 23:30.
По въпросът със спането - не ходи на градина и няма режим. Става си към 11 - 11:30, а ако имам късмет да се събуди преди 10, следобяд спи от 3 до 5.
Ето и малко снимки от нас - http://avgustinki.snimka.bg/children/avgust-2009.407800.15104388 - от тук към края.
П.С. Май обърках нещо - добаяи общ таг за всички снимки, като написах Маргарита, а си мислех, че ще е само за тези които качих. И не можах да го махна. Трябва да трия 10 страници.

Малко дълго стана, надявам се да не съм ви досадила. Лека нощ на всички!

# 589
Здравей, Диди Hug Не сме те забравили, разбира се .Ама ти се вясвай по-честичко де Wink Може и на живо да индикираш някой път да се видим Wink
Аз съм вече на работа, та, като най-ранобудна ще сервирам кафенце за всички
Хубав ден и успешна нова седмица на всички  bouquet

# 590
  • гр.София
 Дидика, дори помня ботушите ти от първия общ РД. Wink Hug

Успешен първи ден на Токи и Гого. Ще чакам с нетърпение отзиви.

Ние днес пропускаме.

# 591
Мдааа, Дидика помним те, но все пак се разписвай честичко и по много.... Mr. Green

А какво стана с празнуването на общия РД?

Началото започна добре - хванаха се с Токи за ръчичка и влязоха...дано и така да продължи. Предупредиха ме да го взимам в началото по-рано, към 16 - 16.30... Много добро впечатление ми направи сестрата, която гледаше гърлото на всяко дете...

# 592
Имало и по- несириозни от мен  Mr. Green /Дидика /
Анди, леко начало на градината за Токи!   bouquet
Нашият бяс вчера пропусна обедния съд заради РД на брат си, та като по чудо вчера отнесе в 21,30. Днес изобщо не му се ставаше, но- няма как. Тръгна без мърморене към градината, каза чао на баба си. Влизаме в ритъм.
Дидика- това за енергията и за беса го разбирам напълно. Само дето нашето гардже се излюпва най- късно в 7, и бръмчи до 23,00  Crazy При това положение няма как да не каталясва и да не поспива наобяд. За мое огромно учудване вече не само, че не се налага някой да го приспива /да ляга с него/, ами това по- скоро му пречи. Ако е сам заспива за 10 минути, а мен ме прави поне час на маймуна /чети ми, искам водичка, искам ТВ, искам баба и така 100 пъти/, и заспива след като го овикам  Sick

# 593
. Само дето нашето гардже се излюпва най- късно в 7, и бръмчи до 23,00  Crazy При това положение няма как да не каталясва и да не поспива наобяд.
Има- има..... Crazy Малка разлика при нас- става между 7.30 и 8 и преди 23. 30 рядко си ляга ... Tired Обедния сън е повод за черпня от моя страна- изключително рядко се случва:ooooh:

# 594
  • София
Добро утро!
Мен сън не ме хваща вече, ама при мойта шизофрения си е нормално  Mr. Green Вчера си купихме раничка и пантофи и Ина се раздхожда с тях на всякъде. Казва, че с раничката ще ходи на детска градина, а мястото на пантофите и до вратата Laughing Иначе твърди, че я страх да я оставям в градината и не иска да стои там. Sick Както и да е, няма все за това да говоря.
На Ина режима си е твърд вече година и половина и не подлежи на ревизираме. Става между 6 и 7ч, яде в 12.30 и в 13ч ляга да спи. Спи до към 15.30-16ч и вечер през зимата 20ч. е в леглото, а през лятото в 21ч.
Аз сега ви оставям да поработя, че днес ще отчитам много полезен труд, пък дано ми разрешат да си променя работното време от 8.30 до 17.30ч Twisted Evil

# 595
  • София
Привет!
Успех на Гого и Токи!  Hug
Блан, как сте?
Дидика, помним те, разбира се  Hug
Ние днес също сме вкъщи - Ивчо вдигна Т предната нощ, вчера я поддържаше 37-38, оплака се, че го боли глава, та хукнахме по д-ри. От ДГто казаха, че имало още едно болно дете, а и детето на учителката било така. Сега се опитвам да огранича опитите за зараза на Александър, то ще си покаже дали ще са успешни.  Rolling Eyes
Иначе както се чудех какво да правя се оказа, че Иво сам си е променил режима - буди се рано. Не, че после спазваме ранния следобеден сън  Crazy В ДГто го оставяли да спи без пампрес, въпреки че му слагам в раничката по един, та реших и вкъщи да правим така. Предната нощ нямаше фалове, но сега се беше изпишкал.  Rolling Eyes

# 596
Добро утро и от мен Hug Ние днес се успахме и денят ни почна с час по-късно /мъжът ми по грешка навил часовника по-късно/. Съответно заведох Деница по-късно. Такава лудница не бях виждала ooooh! Много деца ги водят по-късно, отделно имаше много плачещи деца. Не, че Деница се впечатли, тя даже обеща да успокоява другите деца Laughing Намерихме и играчките, които беше забравила в събота. Сега обаче имаме друг проблем - загубихме си "наната" /калъфката, без която не заспива/. Понеже снощи бяхме на РД на малката племеничка и тя се превъзбуди от игра и многото деца. През нощта бълнуваше, плачеше и я търсеше Sad Сега издирвам въпросната калъфка, даже се обаждах в клуба дали не сме я забравили там. Но пък от друга страна ще се радвам, ако спре да я търси постоянно, даже и да поплаче 1-2 нощи Peace
Блан, на С. още ли й тече нослето?
Елфче, а Ивчо как е? Дано бързо се оправят дечицата Hug
Успех и от мен на Гого и Токи Hug

# 597
  • гр.София
 Албена, това е калъфката от Борисовата градина ли?
 Освен да я компенсираш с нещо ново.

С. вдигна още в събота малко Т, но след това-няма вече.
 Взе и да кашля, но лекарката ни е следобед и още не знам,каква е ситуацията.
 настроила съм се до четвъртък да сме си вкъщи.

Нощес и аз сънувах,че се успиваме, ставаме в 9, Петър закъснява. Много зле спах по тоя случай.

# 598
Блан, същата Peace Тя повече прилича на парцал, но не иска нищо друго. През нощта й давах две различни калъфки. Най-лошото е, че тази е още от Влади и няма откъде да купя друга Rolling Eyes
Аз почти не съм спала тази нощ, но не само заради Деница. Все си мисля, дали не е имало пълнолуние, защото на мен много ми влияе Peace
Дано няма нищо сериозно с гърлото на София Hug

# 599
  • Бургас
Аз почти не съм спала тази нощ, но не само заради Деница. Все си мисля, дали не е имало пълнолуние, защото на мен много ми влияе Peace
Албена и аз така.Цяла нощ се въртях и ми беше супер неспокойно.

Спинки,честита ти двойна радост!Да са ти живи и здрави малките юнаци.

Общи условия

Активация на акаунт