Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 083
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз само да мина да се похваля, че ръководството ми разреши да си сменя работното време, за да успявам да взимам Ина навреме Party Hug
Бързо да оздравяват всички Peace

# 601
  • София
Аз само да мина да се похваля, че ръководството ми разреши да си сменя работното време, за да успявам да взимам Ина навреме Party Hug
Бързо да оздравяват всички Peace

Аз казах ли ти  Mr. Green

Днес ми е ден за болници и мързелуване. Даже пратих Митко да вземе Кало от градина, а аз ще си гледам филма и ще си почина още малко.

# 602
Ох, при нас е края на тримесечието и е време за отчети. Tired
Пътувахме с Тони при нашите за събота и неделя, но с автобуса. Беше много сладък като мъкнеше сам сака ( на колелца) към автобуса. Хората му се усмихваха като кажеше "аз сам".  Утре има родителска среща в градината и ще видя какво ще ни кажат.
Успех на Гого и Токи в градинските редици. Hug Чакаме разказ за първия ден.
Бубче хубаво е че си издействала удобно работно време. Стискам палци за бърза адаптация и на двете към градината. Praynig Hug
Нана изследвания ли правиш?Как се чувстваш?

# 603
  • София
Аз да се "похваля" Миши продължава с Т вече 4ти ден и е като отровен-толкова е отпуснат Tired та днес Док ни изписа антибиотик Close  Да ни е честито.До вчера горкото мишле и водичка не искаше да  пие да не би да вземе да оздравее и да тръгне на градина Joy ,но днес вече не беше убеден,че му е добре да е болен.

# 604
  • София
Кайли, не за мен мила, макар че имам нужда. Водих моята приятелка, която се бори с рака на гърдата до Онкологията и после при Жекова за консултация.  Sad
А иначе аз съм за хирург, че имам една незатворена рана на крака от няколко седмици. Ма не стигат време, пари и т.н неща.
Освен това нещо се нервирам на себе си как може да съм толкоз безволева понякога и да не се хвана в ръце да отслабна, ама май остарявам и вече трудно свалям и ми става лошо, пък и ми се яде и въобще хем не ща да съм толкоз дебела, хем не ми се спазват режими, хем и аз не знам кво искам - дряновица през  fiuuuuuu викаше дядо ми  Mr. Green

# 605
Аз пак съм тук.
Днес от както съм станала, чак сега сядам. Цял ден чистя и разчиствам боклуци. Като оправя едната стая и мина в другата, Маргарита отива и прави хаос в оправената. Сега ще я изкъпя и се надявам да заспи бързо, щото ще откача. Всеки ден при нас е едно и също. Само се надявам да тръгне на градина, а аз да започна работа.
Иначе е станала много самостоятелна, не желае да бъде покровителствана или управлявана. Говори като латерна, не мога да взема думата от нея.
Ох, отказвам се, докато пиша, тя вилнее и постоянно ставам да я озаптявам.
Ще пиша пак.
Чао за сега и приятна вечер на всички! Hug

# 606
  • София
Нана, това с отворената рана на крака звучи страшничко   Confused
Марти днес беше на градина, трудно стана и трудно тръгна, аз останах вкъщи с дребния, защото през нощта вдигна темп. и не спа много добре. Като го взех учителката каза, че е много доволна днес от него. Той беше с настроение, каза че пак ще ходи. Ще го видим утре, не смея да се зарадвам.
А за Криско, другата седмица тръгва, само да оздравее и да направим изследванията. Хем искам да се връщам на работа, хем ми е кофти  Crazy

# 607
Добро утро!

Днес и ние открихме сезона с ревовете....докато отидем мрънкаше, че иска в групата на братовчедка му (4-та гр, в друга ДГ) и като влязохме видя едно ревящо дете и той започна.

Иначе вчера при взимането се разплака, но само докато излеземе..после ми разказа, че е спал, ял само хлебче, играл с децата, ходили навън и когато съм дошла са се смеели с Токи... Wink Явно, че му е било добре, но все пак е мрънкал по-малко....

Дано болничките да са оправят бързо!

А с Пух и Миташки какво става? newsm78

# 608
  • у дома
Дано болничките да са оправят бързо!

А с Пух и Миташки какво става? newsm78

не, че съм им адвокат  Mr. Green ама поне две седмици ще си се гледат вкъщи, щото градината им е в ремонт  Crazy
Andy, да пратиш много поздрави на Dreamsчето  Mr. Green

и Ния е в отбора на хремавите и кашлящите, та я чакам да оздравее, за да можем да действаме по третата сливица  ooooh!

DiDika добре дошла  Hug bubche, браво  Hug elen@   Hug
nana77, нали знаеш, пари и време никога нема да стигат  Mr. Green  Crazy

# 609
  • гр.София
 Нашата ДГ е "откъсната" от света. По-точно-нямало телефони от седмица. У нас пък от днес не работи.
 Та отидох на място-хем да кажа ,че С. е болна (възпалено гърло, и отново Т),
 хем научих,че утре е родителската среща от 17.30. Много съм любопитна и я чакам с нетърпение.

Елена, много новости във вашето семейство. Дано и Криси тръгне успешно на ясла

Бубче,пожелавам ти да поспиш тази нощ и утре да е един спокоен и хубав ден за двете ви с Ина.

На Маги пък пожелавам да я приемат в най-скоро време .

Трите дни по 4 часа без деца ми понесоха мно-о-ого добре

Нана,каква е тази рана,бе?!?!Вярно звучи страшно.

# 610
  • София
Привет!
Не вярвах, че някога ще го кажа, но искам Иво пак да ходи на ДГ. Не издържам вече  Close Това дете ни се води, ни се кара. От скука ме прави луда. Няма Т, кашля и има сополи. Докога ще се влачим така, не знам. За да ми е весело - и Александър вече е така  Tired Май ще ходим до педката после.
Лиани, Елена, Блу, Блан, да се оправят и вашите дечица!  Praynig
Нана, марш на д-р!  Naughty Дано всичко е наред!  Hug
Анди, браво на Гого  Hug Друго си е явно да има познато детенце. А пък на близнаците сигурно им е още по-лека адаптацията - имат си домашен човек там  Simple Smile
Блан, аз звъня на мобилните на г-жите или лелката, стационарен тел. не знам дали има  Rolling Eyes

# 611
  • София
blanc раната е защото съм дебела и краката ми се трият един в друг. От това нещо подкожно ми се образуват огромни гнойници без връх - сори за натурализма, ама това е положението. И съответно тази въпросната рана е такъв гнойник, който обаче се спука и сега не може да заздравее.

# 612
  • гр.София
 Натурализъм, но благодаря за обяснението.. Логично е, пък никога не се бях замисляла.
 Хирургът каква работа ще свърши? Като на пластичен хирург ли?

# 613
  • София
Натурализъм, но благодаря за обяснението.. Логично е, пък никога не се бях замисляла.
 Хирургът каква работа ще свърши? Като на пластичен хирург ли?

Ще мина на ЛС да не прилошее на някого.

# 614
Привет и от нас - старите муцуни!

Радвам се като ви дойда на гости  Simple Smile

Да са живи и здрави момченцата на Spinki !

На една вълна сме повечето, първи стъпки в градината...не е лесно, но минава и този период и всички опитни споделят после, че децата ходят с желание. Подобно щастие желая и на вас.
Ходи 3 дни, сега е в къщи заради сополки, а и да вземе въздух и да смели информацията, очевидно му дойде и той незнае от къде.

Дидика, как да не те помня, ама си спинкате още до 10,11,а? От преди скърцам и се оправдавам само че благородно завиждам.
Как няма, тази сутрин от 5.40 изредихме тоалет,мляко и желание за игра, което секнах ръмжейки, поради жаждата ми за сън.

Поздрави на всички ! Hug

Лека вечер

Общи условия

Активация на акаунт