Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 075
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
  • гр.София
 Ставането сутрин рано и на мен ми е страшна мъка.
 Все  казват,че се свиквало. Пък аз никога не свикнах.

# 616
Ставането сутрин рано и на мен ми е страшна мъка.
 Все  казват,че се свиквало. Пък аз никога не свикнах.

blanc и аз никога не свикнах. Tired 11 год. започвам работа рано-рано, а така и не мога да стана без часовник и чаша кафе.

Днес имаше родителска среща в градината. Почна се със събирането на средства за помагала. ПОлзват материалите на издателство "Изкуство".

ХУбаво е да видя "стари муцуни" че се разписват пак. Hug

# 617
  • София
Тарам-тарам-тарам Whistling
Сложих Ина, а аз пия джин с тоник. Дойдох при наще. Не ща да съм сама. Кофти ми е. Знам, че е тъпо, но е факт Rolling Eyes
Утре ще пиша като я  заведа Peace

# 618
  • София
Бубче,  Hug успех утре!
Бебон, радвам се да те видя и теб! Как 5.40ч?!  Shocked ooooh! Това си е нечовешко.
Ивайло спи от вече 1ч. Това е най-ранното му заспиване от... не знам и аз от кога  newsm78 Crazy Дори и на ДГ като ходеше, заспиваше в 22ч. Утре очаквам ранно ставане, но дано да не е в час като горния  Whistling

# 619
  • София
Като се сетя,че на тази възраст Росен си лягаше в 20,30ч най-късно в 21 Shocked и чак не ми се вярва.Дори веднъж,беше на около 2 и малко,се разплака като почна Сънчо,че още не си е легнал.А сега дори не са вечеряли в 21,пък за заспиване пак баткото  преварва,Миши може да откара и до 24ч.
Иначе сме по-добре.Антибиотика си казва думата(е докара му разстройство,но то е в реда на нещата)
Успех на всички градинарчета утре Laughing

# 620
  • варненка от София
Оф, а на нас утре ни е последен ден на градина, започва ремонтът от четвъртък и не знам кога ще тръгне отново, по график ще продължи 3 месеца  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

С такова желание ходи и се кефи, но уви, няма повече  Tired Яд ме е, че вероятно и първото коледно тържество ще пропусне, но както и да е. Crossing Arms

Деси, видях аз, че Преси е приет в новата градина, струваше си 20 дена да висите пред градината, дано да се адаптира бързо и да му хареса.

Цвети, успех утре и най-важното дишай дълбоко, ще те чакаме на отчет тук.

За сега е това от мен, отивам да полегна, че не зная кога ще ме повика кака ви Нева на гишето. Tired

# 621
Добро утро.

Да сложа кафенце за събуждане. Simple Smile      На който не му стигне да си долее пак.  Wink   

Тази сутрин Тони каза че само баща му ще го води на градина и аз ги изпратих да вървят по мъжки. Simple Smile
Вчера разбрах че в градината на Тони има допълнително Народни танци и мисля да го запиша. Той обича да танцува, а и е хубаво да се научи.Ако нещо не му хареса след това може да се откаже.

Днес ще чакам отчет от Бубчето как е минало изпитанието първи ден в градината не само за Ина, но и за мама. Hug

# 622
  • София
И аз много мразя да ставам рано  Tired

Бубче, важното е да се чувстваш добре.  Hug

На мен ми е много кофти, Марти постоянно ме бута и ми казва да се махам, залепил се е за баща си като ваденка. Не знам как да реагирам и как да се държа с него. Confused Предполагам, че ревнува, бута брат си също. Аз винаги съм се старала да обръщам внимание и на двамата, сега като Криси е болен не ходим сутрин до градината, вчера не отидохме и да го вземем всички, защото беше с висока темп. и не исках да го извеждам. Много зле се чувствам, направо не знам какво ще правя  Thinking Cry

# 623
  • София
Добро утро.

Аз оставих вече КАло на градината и работя. При нас ставането е малко проблемно от гледна точка на лиготия. Иначе чува часовника и се буди, ама след това се почва едно глезотене  ooooh!

# 624
Добро утро.

Аз оставих вече КАло на градината и работя. При нас ставането е малко проблемно от гледна точка на лиготия. Иначе чува часовника и се буди, ама след това се почва едно глезотене  ooooh!

Не мога да повярвам че ти го пишеш това Laughing
 Аз оставих Даруна на градина и сега сядам с кафето.Сутринта ставането беше проблем  у нас, само че....за мен... Crazy Симо 100 пъти идва да ме буди, а аз се правя на умряла...Дари бързо се оправи, защ ото  разбра че ще бъде с пола, чорапогащникк и ...блуза с конче Joy ХУкна през глава направо.Довечера ни е родителската среща, та - тръпна  Laughing
ЕЛена, не се самообвинявай за поведението на Марти.Вероятно е период Thinking

# 625
  • София
Защо? Може би моето дете е кретен, лишен от чувства ли?
Като всяко дете и той се лигави. Естествено мислиш ли, че му минава номерът?

# 626
  • гр.София
 Ехо-о-о-о!

Кайли чудно кафе си наляла.

Елена,ще мине това, не показвай,че му се връзваш. Използвай глътката въздух,че не е залепен за теб. Пък и ти не си само негова.
( въх, отстрани колко е лесно).

# 627
  • варненка от София
Ели, да ти кажа и Стефи сякаш ме наказваше в началота. При нея се струпа градина и бебе и тя определено ми беше сърдита и ме избягваше, тати беше царят. Аз също страдах, но премина това и като цяло пак си е моето момиченце.

А Кало си е мъж на място, има си човека позиции и не е кретен, ами нормално дете. Стефи също става трудно, но пък ходи с желание.

Аз отивам малко да побачкам, че да покривам заеми  Mr. Green

Цвети, къде си бе, оцеля ли?

# 628
  • София
А Кало си е мъж на място, има си човека позиции и не е кретен, ами нормално дете. Стефи също става трудно, но пък ходи с желание.

Лигавщи се, защото вечер не можем да го сложим по-рано от 22.30 в кревата.  Grinning Иначе нямам проблеми с градината - доволен е.

# 629
  • варненка от София
Хехех, аз пък да оакам пейзажа, ама ще черпя, Невичка тъкмо се изака, радост ми е, щото е голяма мъка напоследък тази операция  Mr. Green

Иначе и Стефи не може да я паркираме по рано от 22:30 в кревата. Ставаме сутрин в 7:30, за да успеем да се оправим до 8 и да палим към градината.

Тази вечер съм на родителска среща, на раздяла преди ремонта  Crazy С това финансиране е мътна и кървава, грандиозен ремонт, пък за вътрешно боядисване не стигали парите и родителите трябвало да купуват латекс. Е как аджеба се сменя дограма, ел инсталация и канализация, без да се предвиди вътрешно боядисване  newsm78 Да не говорим, че май някой пак си къта парици, щото на някои градини слагали неотвараема дограма  Crazy А иначе днес чета в градината наредба от кмета, да се проветрява редовно, щото били се засилили случаите на морбили. Как се проветрява, като прозорците не се отварят...

Луда работа, ама да не се ядосвам, ами да ида да сменя гащата на Невучева, че ще й червяса дупето  Blush

Общи условия

Активация на акаунт