Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 072
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Привет!
Понаспахме се тази нощ  Simple Smile , но децата бухат здраво.  newsm78
Елена, съчувствам ти  Hug И при нас има подобни настроения понякога.
Бубче, чакаме да кажеш как е минало.  Hug
А за Гого и Токи някой ще даде ли инфо?  Simple Smile

# 631
А за Гого и Токи някой ще даде ли инфо?  Simple Smile

Аз, аз....! Mr. Green

Както е разказал Токи на мама: Гого плака за мама, и аз също! Wink Когато го взех вчера, 5 мин го гледах как си оправя нещата в гардеробчето, докато не ме видя и замрънка. Харесало му било, но днес само като му казах да си облече якето и като ревна и нарежда: Защооооо, мамоооо! и така до ДГ. След него влязоха още 3-4 ревящи деца и картинката беше пълна... Confused

Странното е, че е спал без биберон, но явно е много превъзбуден и изморен, защото от 19 ч започваме да се приспиваме...та до 21 ч Wink

Токи пък днес е плакал вкъщи, но както е казала госпожата, е спокоен, храни си се и спи....абе въобще ясленчетата си личат... Simple Smile

Бубббчччееее.....

# 632
  • София
И аз не знам какво да ви отчета Wink Влезе без проблем. Не е плакала въобще. Вътре озглеждаше малко ошашавена и стресната, ама те и доста деца плачеха. И аз съм ошашавена, но не ревнах. Според мен от итре ще е страшното Rolling Eyes Иначе й полях вода сутринта, тръгна без проблем. Обясни на леля си, че отива на детска градина, за да се бие с децата Twisted Evil Ще звънна към 12.30 да видя как е и пак ще докладвам Peace

# 633
Айде да се отсрамя и аз!
Все не мога да намеря време да драсна два реда. Вкъщи не мога още да свикна с кирилицата на Вистата и затова не пиша.
Анди докладва за нас съвсем изчерпателно. Токи реве като излиза отвкъщи като се качим в колта и спира. Иначе казват, че се държи много спокойно, яде, спи и казват да съм спокойна.
На работа винаги има какво да се върши, понякога изключително много. Днес като за 30 число, е по спокойно, но от утре - д..е да ми е яко.
Поне успявам да ви почета и съм в течение на случващото се около вас.
С нетърпение чакам новини от Спинки. Много се радвам за нейните близнаци, дано да пише скоро как са.

Хайде, чао че пак ме викат за нещо.  Heart Eyes

# 634
  • гр.София
Обясни на леля си, че отива на детска градина, за да се бие с децата Twisted Evil
 Joy

Дриймс,все пак те засичам да ни четеш, така че усещам присъствието ти Simple Smile

МОМИЧЕТА, да ви напомня и предупредя, УТРЕ ОТ 11Ч ЩЕ ВИЯТ СИРЕНИТЕ В СОФИЯ- ще е дълго и в най-различни вариации-за различните бедствия и ситуации. Ще ги изпробват.Да не се плашите.

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 11:42 от blanc

# 635
  • София
Мерси за предупреждението, не знаех.  Hug

# 636
  • София
Втори отчет - Ина е спокойна, весела, нахранила се е  Shocked и учителката каза, че не я дава да си тръгва на обед Mr. Green Още не мога да се зарадвам, да мине и утре Praynig

# 637
  • София
Обясни на леля си, че отива на детска градина, за да се бие с децата Twisted Evil
 Joy

Дриймс,все пак те засичам да ни четеш, така че усещам присъствието ти Simple Smile

МОМИЧЕТА, да ви напомня и предупредя, УТРЕ ОТ 11Ч ЩЕ ВИЯТ СИРЕНИТЕ В СОФИЯ- ще е дълго и в най-различни вариации-за различните бедствия и ситуации. Ще ги изпробват.Да не се плашите.

Ще те приобщя май към моята професия в скоро време  Mr. Green

# 638
  • гр.София
 Че ти не знаеше ли?!
 В Клюкарника има ше тема, но бях забравила вече. А преди малко майка ми се обади да ме предупреди-тях по служебен път официално ги инструктират-да запуша ушите на децата Laughing

# 639
  • София
Че ти не знаеше ли?!
 В Клюкарника има ше тема, но бях забравила вече. А преди малко майка ми се обади да ме предупреди-тях по служебен път официално ги инструктират-да запуша ушите на децата Laughing

Знам, разбира се. Имах предвид официалното оповестяване на дадени информации  Wink

# 640
  • София
Мерси за предупреждението, не знаех.  Hug
Hug и аз така, дано не се падне да спи малкият тогава  newsm78
браво на Ина  Hug

# 641
Браво на Ина! Peace Дано и занапред да е все така, та и майка й да е по-спокойна. Hug
Браво и на другите градински дечица.

Бързо да се оправят сополивите и кашлящите. Peace

С нетърпение чакам и аз новини от Спинки.

И ние вчера бяхме на родителска среща, нищо ново не ни казаха, събраха ни пари за учебни помагала и разни пособия и започват да учат.Ще учат български език, математика и разни изкуства (забравих как го бяха формулирали точно  Blush).Направо не мога да повярвам, кога ми порасна детенцето.Учителките ми харесаха, с добри впечатления съм.
Вики от понеделник е с очила, много добре ги прие.Отиват й.Казва, че се чувства добре с тях.Ще видим колко време ще останат здрави. Simple Smile
В събота бяхме и на преглед при УНГ.Съмняват се дали проблема е от третата сливица или от носа.Сега слагаме едни капки за нос, защото има секрети високо горе в нослето.След десет дни сме пак на преглед и тогава ще се решава бъдещето на третата сливица.Дано не се налага да я махаме.Много ме е страх. Rolling Eyes

# 642
  • София
Дано не се налага да я махаме.Много ме е страх. Rolling Eyes

Не се страхувай толкова. На моя приятелка синът й го оперираха преди 14 дена в Правителствена. Самата операция е 10 минути. Никакви проблеми нямаше, а е по-малък от нашите.

# 643
  • София
Айде дам последен отчет за деня. Спала е, яла е на следобедна закуска. Заварих ги навън, тя ми се зарадва, но не плака. После учителката ми каза, че като са лягали да спи на обяд се е разплакала, но е било за малко. Не се е напишкала докато спи, аз се притеснявам, защото има такави пропуски. На двучасовата родителска среща после не се случи нищо интересно, освен, че ни събраха по 90 лв извън таксите Twisted Evil Ина каза, че в градината е хубаво и утре пак ще ходи. Страхотно детенце имам, ама не случи на родители Mr. Green

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 21:23 от bubcheto15

# 644
На нашата родителска решихме по 50 лв първона4ално.След  месец- по още 20-30 евентуално , за да сменим спалните комплекти.Отново съм в родителското настоятелство Crazy

Общи условия

Активация на акаунт