Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 071
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ние преди малко се върнахме от Пирогов, Криско се заля с една чаша гореща вода. Слава Богу не е нищо сериозно. Трябва да го мажа с хидратиращ крем. Червеното почти изчезна. Обаче навсякъде гадни хорица бе, имаше една жена преди нас и един мъж, здрави, млади, прави. Не ни пуснаха  Rolling Eyes Нищо, здраве да е. Не знаех, че са забранили дефламола, аз само такова имах и с това го намазах  Thinking

Браво на Ина  Hug Много пари събирате  newsm78, на нас ни искаха по 30 лева. За тетрадки, боички, кърпи, пластелин и др.

Марти е плакал малко повече днес, но се храни, пие вода, играе с децата. Ще свикне, няма начин.

А и да споделя, лекарката на Криси ми препоръча лавандулово масло за сваляне на темп., за отпушване на нос и др. Снощи с него му свалих темп.

# 646
Здравейте!
Много ми драго, като научавам хубави вести. Радвам се, че децата се адаптират бързо в градините.
Ние сме на родителска в понеделник, ще видя на кой ще оставя децата.

Павел  вечер, реве, ама реве, до 10, 11 часа. Тази вечер тъкмо заспинка по-рано и Даниел реши, че иска да му се радва, ама много силно му дръпна ръчичката и баща му се скара. Дечица, иначе обича да го цунка и гуши.
Лека нощ, че очаквам включване

# 647
Добро утро от мен.
elen@ добре че не е било сериозно изгарянето на Криси.
Дефламола е спрян от  производство, не съм чула да е забранен по някаква причина.  newsm78 И не си сбъркала като си намазала Криско.

Тази седмица се наложи 3 поредни дни свекитата да прибират Тони и усешам че му липсвам. Снощи беше голямо тръшкане за мама, чак не ме оставяше да се нахраня спокойно. И то рев със сълзи. Sad Днес поне ще го прибера аз от градината и ще си поиграем малко навън. Simple Smile
Приготвям се за работа и с нетърпение чакам да мине и утрешния ден. После ще почина 10 дни, че трябва да чистя отпуска.
Лек ден. Hug

# 648
  • гр.София
 Добро утро.

Прегръдки за малкия Криси Hug

Ние събираме 40лв.
 Доста съм впечатлена от род.среща, от персонала в градината.

Родителите ме поучудиха-голям зор да купуват това-онова. Ето откъде тръгва изнудването за пари в градините.
 В далечната ни,селска ДГ е забранено !! да се събират пари от родители за нещо,различно от учебниците и канцеларски материали.
 Показват ни спалното помещение-едни хубави креватчета застлани всичките с... розови чаршафчета Joy, нови,хубави и една майка-А не искате ли да им купим и нови чаршафи?!
 Учителката-категорично НЕ. Бельото се поема от общината.
 Ей таквиз неща. Нов килим да купим, балатума да сменим,телевизор да сложим...
 А според мен-стаята си е доста прилична,има нужда само от още играчки.

Дир-ката е много бойна мадама (" Не ме притискайте,не ме заплашвайте,не ме подкупвайте -такива при мен не минават. Аз съм ... журналист, и цигулар-гладна и без работа няма да остана  Joy " ) , сестрата е супер,едната учителка е много свястна и стабилна,лелката също. Втората учителка-леко празноглава и шемет.
 Чух я преди да крещи на едно дете-не пипа-а-ай,ще те заболи hahaha Така че на С. няма да й липсва майка й Simple Smile

Има само Хореография (нар. танци) и Английски като доп. занимания.

На срещата нямаше нито една ромка (бяхме 16 човека)
 Веднага скочиха три желаещи за родителското настоятелство.
 Аз като най-учено изглеждаща-писах протокола Laughing

# 649
  • София
Родителите ме поучудиха-голям зор да купуват това-онова. Ето откъде тръгва изнудването за пари в градините.
 В далечната ни,селска ДГ е забранено !! да се събират пари от родители за нещо,различно от учебниците и канцеларски материали.

Защо бе мила? Аз пък го считам за напълно нормално, след като няма пари.
Кало спят с 30-годишни гадни одеала. Еми не искам пък детето ми да се завива с такъв парцал. И ще настоявам за ново спално бельо. Отделно смятам, че стаята определено има нужда от нов балатум и пердета и от освежителен латекс. И тъй като ми е ясно, че градината няма такива средства - а предстои цяла зима децата да са в тази стая - смятам, че на който му пука за детето му - ще си даде сметка за реалната ситуация. И ще даде пари.

Стига съм философствала. Изключително съм щастлива, че успях да открие билярд за Кало. СЕга остава да ми преведат парите и ще го купя. Милото ми то от морето бълнува за този билярд. А този е перфектен - метър на около 60 см и е абсолютно копие на оригинална билярдна маса.  Wink

# 650
  • София
blanc , радвам се, че си доволна от персонала в градината, това е много важно. При нас сградата е нова и няма нужда от ремонт, за сега ни е спестено.
Днес отида с малко рев, казах му, че и аз отивам на работа, а Криси на ясла, защото вчера цял ден е ревал, че иска вкъщи при мен. То другата седмица ще е факт, така или иначе.

# 651
В нашата група освен за учебни помагала и канцеларски материали ще к упим 2 килима.Решихме за играчки да вземем от по-големите сетове( по възможност дървени или по-здраив и ка4ествени), тип: работилница, магазин, кухня.....( ако някой има идея къде да търся дървени такива- моля д а помага Praynig).За спалното бельо- не е много зор- ще видим по-нататък.Тоя спектакълк съм го играла 2 години в яслата, та- покупката на вси4ко ще ми отнеме  броени 4асове Sunglasses
При нас има:народни танци, худ. гимнастика, английски, футбол, плуване, вокална група и приложни изкуства.
Аз още съм в чуденка за Дари Thinking

# 652
  • София
За плуването завиждам, искам да го запиша Мартин, но е малък още за басейн, пък си иска и водене, чакане и т.н. При нас има футбол и англ.

# 653
Привет  Laughing
 Влизам набързо да почерпя за малкото ми пораснало момче Laughing

Много  Hug на Криси Heart Eyes
  Брава на дечицата,добре се справят с ДГ.
  Отивам да ги обличам,че събориха къщата #Cussing out

# 654
  • гр.София
 Нана, аз все пак ти казвам,че всичко е ново- Завивки,чаршафи,пердета,стените боядисани..
 Килим да,може да се подмени.
 Балатума е в много добро състояние.
 Ама дайте да купим! Някой каза ламинат. Добре,че било забранено.
 Според сестрата се очаквало да забранят и балатумите,но може би Велмар е по-наясно, с какво се очаква да ги заменят.

Ели,малкият ти е Рожденик?!
 Да е жив и здрав,много весело и щастливо детенце    bouquet Tada

# 655
велмар не е наясно - дори сега от теб чувам Thinking Много странно- ние сме  на ламинат

# 656
  • София
Нана, аз все пак ти казвам,че всичко е ново- Завивки,чаршафи,пердета,стените боядисани..
 Килим да,може да се подмени.
 Балатума е в много добро състояние.
 Ама дайте да купим! Някой каза ламинат. Добре,че било забранено.

Съжалявам, аз не съм разбрала. Да, ако е ново - ок.
А за ламината - няма логика да е забранен, а смотаният балатум да е разрешен.  newsm78

# 657
  • гр.София
 Това си мислех. Че всеки столичен район си има странности и различия. Както и всяка градина.
 За ламината обяснението май беше свързано със задължителното неколкократно миене през деня.(нищо не разбирам от ламинат)

А за общините-по повод това,че за цял Люлин нареждането е да се учи по помагалата на Анубис тази година. А учителката обясни,че за нея Моливко е доста по-добър. Но не могат да избират.

# 658
ние ще бъдем по програмата " ръка за ръка на просвета.за настилките- по норматив изискването е просто да е гладка повърхност. удобна за почистване/миене( не мис е рови сега в наредбата за цитати).ПО-скоро килимите са забранене Wink

# 659
Elli78, да ти е жив и здрав рожденика! newsm59   bouquet

Velmar, виж това:
http://rudieood.com/catalog/index.php?cPath=35
Имат голямо разнообразие от дървени играчки.До колкото разбирам ще откриват магазин и в София днес.

В нашата градина ще учат по Моливко, 5 бр. помагала са в комплекта.

Elen@, малкия дявол е бил.Бързо да се оправи Криси. Peace
Bubcheto15, как е Ина днес?

Общи условия

Активация на акаунт