Дано да се оправят. При нас Марти вече е добре, но Криси не и така. Зимата ще бъде тежка
).На обед, както знаете тя не спи
Не мога, а и не искам да се боря с това.Важното е че в градината понякога спи, ии ако не спи- то не пречи на останалите деца докато спинкат.ТОва ми стига.Сега съм я оставила с баща й да се забавляват- предполаам 4е ще стоят по пижами докато се върна

При това положение няма как да не каталясва и да не поспива наобяд. За мое огромно учудване вече не само, че не се налага някой да го приспива /да ляга с него/, ами това по- скоро му пречи. Ако е сам заспива за 10 минути, а мен ме прави поне час на маймуна /чети ми, искам водичка, искам ТВ, искам баба и така 100 пъти/, и заспива след като го овикам
При това положение няма как да не каталясва и да не поспива наобяд.
Малка разлика при нас- става между 7.30 и 8 и преди 23. 30 рядко си ляга ...
Обедния сън е повод за черпня от моя страна- изключително рядко се случва:ooooh:
Както и да е, няма все за това да говоря.
В ДГто го оставяли да спи без пампрес, въпреки че му слагам в раничката по един, та реших и вкъщи да правим така. Предната нощ нямаше фалове, но сега се беше изпишкал.
Ние днес се успахме и денят ни почна с час по-късно /мъжът ми по грешка навил часовника по-късно/. Съответно заведох Деница по-късно. Такава лудница не бях виждала
Много деца ги водят по-късно, отделно имаше много плачещи деца. Не, че Деница се впечатли, тя даже обеща да успокоява другите деца
Сега издирвам въпросната калъфка, даже се обаждах в клуба дали не сме я забравили там. Но пък от друга страна ще се радвам, ако спре да я търси постоянно, даже и да поплаче 1-2 нощи 

Тя повече прилича на парцал, но не иска нищо друго. През нощта й давах две различни калъфки. Най-лошото е, че тази е още от Влади и няма откъде да купя друга 

Препоръчани теми