А да ида до джипито в понеделник-2 лв за билети плюс загубен ден вкъщи.(ако е здрава,разбира се) Ей я таксата за градина.
, не знам колко често ги срещате)
Като цяло изглеждаше доста по-зле от предния ден обаче. Някак изтормозен
След това се чух с г-жата, даже ми го дадоха да говоря с него - каза, че си играе с децата и не се и сети да реве. Като го взех обаче ревна. И въобще - големи потоци се леят от очите ни тези дни
Утре няма да го пускам и аз, свободни сме всички, но нас ни питаха дали ще ходи, за да го предвидят за храната (въпреки, че не яде). 
).Ли4и си по детето като го взимаш добре ли му е или не.Емоциите са му нови и може да му идват в пове4в- затова да ти изглежда изморен или унил.ТИ какво о4акваш- да не иска да се прибира ли
Че ще дойда аз да те " изтормозя"

Директорката за пореден път ме увери, че за нея Ина е абсолютно готова за градина и много бързо ще стигнем до момента, в който няма да иска да си тръгва. Дано да е права 

:
Само дето с храненето и спането няма проблеми. 

И ние ревем,но вече,че не иска да спи там,иначе сам става сутрин.Но пък го похвалиха тия дни,че е спал вече ,но с уговорка,че само ще лежи пък пръв заспивал
И аз му обещах и отивам първа да го взема щом е слушкал и награда има
добре,че с едни бонбонки минава номера
Аман вече,тъкмо да свикне и пак ще го спра
Два зъба го измъчиха 

, и двамата са така. Само че е възможно да не е от ДГ - Ивчо вчера си игра с едно бая кашлящо момиченце
, давам разни илачи, дано пресечем нещата
Утре мисля да не спи през деня, за да може да легне по-рано и да успее да се наспи. Ако изобщо ходи в понеделник на градина.