Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 134
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Eдва ли в 10.30 ч ще е претъпкано, но ако пък има толкова много народ можем да се изнесем нанякъде.

# 481
Моето присъствие  не е още ясно..... Ако дойдем- ще ви търся
Ванче, дано Лори бързо забрави  случката.И дано няма други такива за никой Praynig Имам една съседка , която работи в частно у-ще с детска градина . и като слушам и нея, и теб- все повече се убеждавам че това не носи нищо специално в пове4ето случаи

Последна редакция: пн, 21 сеп 2009, 20:10 от velmar

# 482
Нана, прати ми един тел. на ЛС, моля те, да не ви пропусна, че ще идвам от другия край на София Hug

# 483
  • варненка от София
Ани, ще идваш утре, нали? Може малко да позакъснеем, че не зная как ще сме с графика сутрешно, та да ти звънна да ви открия. Не съм ходила в Борисовата от студентските си години и сигурно има голяма промяна, та се надявам да ви намеря.

# 484
  • София
Привет!
Вст, ужасно направо, като си помисля какво е можело да се случи.  Sad Милата Лори, дано бързо се успокои!  Praynig А за шефката ти  Rolling Eyes
Силве, мисля да сме там  Simple Smile , но и аз не съм сигурна дали ще сме точни  Embarassed Последно на площадката ли остава?  Rolling Eyes 

# 485
Ние ще сме там, двете с Деница Peace Намерих си шофьор, така че си спестявам търсенето на паркомясто.

# 486
  • София
Ок. Нали правилно съм разбрала за коя площадка става дума - тази с пързалката-слонче?

# 487
  • варненка от София
Ок. Нали правилно съм разбрала за коя площадка става дума - тази с пързалката-слонче?

И аз се чудех, дали иде реч за площадката от детството ми с пързалката каменно слонче, каменната костенурка  newsm78

# 488
  • София
Абсолютно същата площадка.  Peace

# 489
За съжаление ние отпадаме - цяла нощ му беше запушен носът и казва, че го боли коремчето.... Tired Пожелавам ви приятна срещичка и искаме снимки.... Naughty

Vst, добре че се е разминало само с уплаха и дано до утре да позабрави случката. Само не мога да си обясня как може директорката да има толкова дебилно поведение и да не вземе мерки.... Close

# 490
  • София
Ние сме си още вкъщи, Ивчо пак е с неговия проблем  Rolling Eyes Не знам и как ще го пусна да ДГ утре  Tired

# 491
Още ли сте на срещичка  Laughing
Елфче, много неприятно  Sad Много гушки за сладуркото  Hug
Анди, точно поради отношението не ми се връщаше на работа  Sad Иначе се оказвам голяма късметлийка - за пореден път имам страхотен клас  Heart Eyes Дечицата са великолепни и ми дават много сили  Peace
После пак ще надникна, дано се смилите над нас и пуснете малко снимчици  Praynig Hug

# 492
  • София
Ще, ще. Ама трябва да ги обработя, че са във формат, дето не мога да ги кача просто така

Хайде, нали съм добра за разнообразие... Mr. Green

http://avgustinki.snimka.bg/children/sreshta-v-borisovata-gradina.424275.14978182

Последна редакция: вт, 22 сеп 2009, 14:54 от nana77

# 493
  • гр.София
 Ха,благодаря за снимките.
 Чудесна срещичка беше!

Въпреки плановете ми да пропуснем следобедния сън, С. сама заспа пред тв-то.

# 494
Нана, тъкмо щях да питам кога си успяла да направиш толкова много снимки, пък то имало продължение Wink Аз направих не повече от 5-6 снимки, не знам кога ще успея да ги кача.
Блан, браво на София Hug Тя направо с преспиване ли ще бъде на ДГ?

Общи условия

Активация на акаунт