Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Страхотни сте на срещата. Елфчето не личи да е майка на 2 деца. Hug Кало се проявява като грижовен батко. Wink И госпожиците са прекрасни. Hug

Трябва да опитам да организирам една разходка до София. Wink

В Пловдив е дошъл цирк Балкански и ми се иска да заведа Тони. Някой ходил ли е скоро да ги гледа?

Днес бях дежурна и изобщо не усетих че е празник. Tired Утре само се надявам Тони да не е забравил детската градина и да е спокоен.

# 496
  • София
Кало се проявява като грижовен батко. Wink

Мда, даже се скараха с Шушелия на кого е бебето  Joy

# 497
  • София
Привет отново!
Днес срещата наистина беше много приятна, макар и за малко да я усетихме - бяхме на олимпийския принцип - важното е да участваме  Crazy При начален час 10.30ч отидохме в 12.30ч и по тази причина изпуснахме Албена и Бубчето и техните красавици, за което много съжалявам Sad  Rolling Eyes Да изклюкаря - Нана с голям мерак гушкаше Невичка, но не е документирано. А Кало каза, че иска бебе  Simple Smile Ние окрахаме почти до 17ч там, после пак стояхме навън до 20ч с една-единствена цел - Ивайло да не спи. Успяхме, но съм гроги, за него да не говорим - че му е трети ден така. Успя да си свърши работата, дано утре не стресира госпожите и децата с изпълненията си.  Rolling Eyes Раничката му за утре е готова, без пижамката, но не смятам, че ще се стигне до нея.  Rolling Eyes
Кайли, благодаря за милите думи, но не е вярно.  Embarassed И се убедих, че не е номерът само във фотоапарата - Кало просто си е добър модел, за разлика от мен  Crazy Simple Smile , приличам на баба Яга. Ама така е, като едниствената грижа, която полагам за себе си е да се къпя  Thinking
Ох, като плямпам глупости и се мотая, за да не лягам дали ще дойде по-бавно утре?  Mr. Green
Блан, успех! Ще чакам да пишеш!  Hug
Лека нощ! И нека утре няма ревливи августинчета!  Praynig

# 498
Елфче, поплямпай още малко  Laughing Много е приятно  Hug
Снимките са страхотни и всички изглеждате много добре  Peace Много ме е яд, че пропуснахме  Sad сега трябва да спретнем една среща реванш  Party
Успех на ученичетата ни утре  Peace Hug Ще ви мисля утре. Лорка пак ще се гледкат с тати, упорити излезнаха тези сополи  Crazy

# 499
  • София
Ох, майтапът настрана, но като ми е притеснено, наистина ме хваща логореята  Crazy , ама е по-добре да лягам и да се въртя в леглото, белким заспя  Mr. Green
За среща реванш съм навита, но този път по-добре да не сме с малкия и с таткото, че да не ме бавят те поне  Embarassed - освен всичко друго и да се приготвят трима мъже за излизане, ми идва в повече  Laughing

# 500
Хайде да мислим за другата среща Grinning На мен ми вързаха тенекия за работа- трябваше да ходя по обед, ама- не ми се обадиха.Аз отпраших в зоологическата с Даруна. изкарахме си страхотно- утрепахме над 3часа , и на финала -доволно изморени заспахме Shocked И двете Shocked Shocked Тая вечер- барбекю , та и там бесняхме.Изкъпана и уморена- вече спи Sunglasses Утре ще пропуснем градината, защото забравих да взема контактна бележка от педито в петък Embarassed Ще ходим утре за бележка и от четвъртък- всеки по задачите си, че ми писна тая домашна обстановка.Искам да си почина на работа Crossing Arms
Успех на всички " ученици"-дебютанти утре Peace( на майкте също- много усмивки на лицето и позитивизъм Hug)
Нана с голям мерак гушкаше Невичка, но не е документирано. А Кало каза, че иска бебе  Simple Smile
Joy Сигурно Кало бой е ял днес заради тези му приказки Joy 

# 501
Добро утро  Hug
Много целувки за и късмет на малките ни мишлета днес  Heart Eyes Hug Peace
Надявам се да сме здравички вече и да се класираме за следваща среща ако има такава  Praynig
Велмарче, разсмя ме с боя за Кало  Laughing С риск да си изпрося и аз един от Нана, все си мисля, че не могат да оставят този синеок чаровник сам  Wink
Хубав ден от мен  Hug

# 502
  • София
Ванче, вече е зеленоок.  Wink И както обясних вчера, това че не искам второ бебе не значи, че не обичам бебета, а че си давам реална сметка за възможностите ни в момента.
Нева е едно спокойно и усмихнато бебе, което плаче за нагушкване.  Heart Eyes

А и вече е крайно време да прекратите темата за друго бебе, щот се изнервям  newsm48

# 503
  • София
Блу, тортата е страхотна   chef

Вст, миличката Лори  Hug

Срещата я изпуснахме, но не бяхме в София, Марти пак е болен, Криси кашля, не знам колко още ще издържа  Confused

Успех на всички с детската градина, Мартин пак пропуска, другата седмица все едно за първи път  Rolling Eyes

# 504
  • гр.София
 Привет!
 "Дебютантката " не можа да ни изненада. Раздялата беше драматична.

Още преди ме бяха предупредили,че в началото ще е до обяд.
 Така че след 12 отивам.
 Сега да използвам пълноценно няколкото свободни часа.

Елвинг, снощи и аз отвисях до никое време.Беше ме страх да легна,че да не дойде утрото.

Елена, пожелавам ти сили да изтърпиш ситуацията Hug, и децата да оздравеят.

# 505
  • София
За да отърва Нана от тези приказки, може съвсем спокойно да ги пренасочите към мене Mr. Green
Блан, Елфче, стискам палци и на двете и чакам да разкажете как е било, че и на мен ми се е свила душичката Crazy Лигла съм си и туй то Simple Smile
На мен на срещичката ми беше много приятно. И аз нагушках Невичка, голям захарен памук е и исках да я закапя за врата, ама мисля, че нямаше да е доволна  Blush Хващам се на работа, хубав ден на всички Hug

# 506
  • София
Привет!
 "Дебютантката " не можа да ни изненада. Раздялата беше драматична.

Още преди ме бяха предупредили,че в началото ще е до обяд.
 Така че след 12 отивам.
 Сега да използвам пълноценно няколкото свободни часа.

Не знаех, че и в градината имат практиката до обяд  newsm78

Стискам палци дебютантката да е прекарала добре и недраматично няколкото часа в градината.  Hug

# 507
  • София
Привет!
Нашият дебютант го зарязах направо  Embarassed , г-жата каза, че е по-добре да не вижда, че тръгвам.  newsm78 Дотам буквално се влачихме и носихме  ooooh! Не само, че не иска да ходи, но и не можеше все едно - нали не е свикнал да става рано и да излиза направо -  краката му бяха като от кашкавал  Crazy Плюс това вчера се поряза навън на една трънче и имаше драми, че го боли  ooooh! , даже и на лелката се жалваше. Днес пускат нови 6 деца и ще им е доста трудно май. Разбрахме се и аз да отида към 12ч, да видя дали е спокоен и ако е - да го оставя да спи. Хич не го врявам. Като звънне тел. все мисля, че са те - да ми кажат да ходя да си го взема. Хубавото е, че днес едно дете има рд, та има балони и торта и според мен той ще реши, че е на клубче  Crazy Аз, разбира се, ревнах там, но бързо се окопитих - да не ме види той. Та така. Днес се завлякохме. Утре обаче не виждам как ще стане.  Rolling Eyes Извинявайте, че досадих  Embarassed
Блан, дано С. е спокойна!  Hug
Елена, да се оправят сладурите!  Hug
Велмар, и ние онзи ден бяхме в зоопарка, страшна лудница беше.
Това с тази контактна бележка ми е много глупаво - как пък педито ще знае дали е бил в контакт с болни деца  Rolling Eyes newsm78  Crazy
Забравих - на всички желаещи второ детенце им го пожелавам!  Hug Heart Eyes

# 508
браво, Елфче.Утре- като днес Wink  Не го мисли толкова.,слагай розовите очила и бъди " перде".
Ние сега отиваме до педито и после в парка. За бележките- не знам дали  най-умното е написването за контактност, ама ако се направи  един преглед на детето при издаването на бележка( както би трябвало да е), бележката е гарант за клинично здраве на детето. Както ние бяхме в болницата, вероятността за контакт е болни деца си е доста голяма. Нагло би било  от следващия ден след изписването да я пусна на градина с такава бележка.

# 509
  Привет и от нас.Марти днес я оставих с една идея по-лесно,не че не плака,де!
Хайде да им върви лесно и безпроблемно на С. и Б. Simple Smile    Взимам я  към 16ч.още  от първият ден ,ама това е и по препоръка на учителките.Явно всички си имат различни методи. Peace
Много хубава срещичка сте имали,но Марти спа при другите баба и дядо (от около година и нещо не и се беше случвало),та не ми се ходеше да я взимам рано сутринта. Mr. Green
Ако има друга  Peace
Нана,страхотни снимки.Браво!!А за второ бебе,май искам по принцип,ама нещо хич "не ми стиска " Thinking
 Елфче,браво на теб!!Видя ли ,че успя....утре може и да е по-трудно,но после идва другиден и така лека полека и току виж Ивчо те тегли сънена към ДГ,за да не закъснеете. Hug

Общи условия

Активация на акаунт