Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Благодаря ви  Hug , не ми се вярва да свикне, но поне започнахме  Whistling А нали уж началото е половината на всичко.  Crazy
Велмар, така е - за прегледа, но нашето педи даже не погледна Ивчо като написа бележката  Rolling Eyes  newsm78
За оставянето на мен ми казаха, че е според детето. Да съм носела пижамка и ако е спокоен, да спял там днес. Ще я взема, но не я виждам работата.

# 511
Елфче....Лщлин не ми е толкова далеко... Twisted Evil Вземи се стегни, че ще пална към теб да те вразумя Sunglasses

# 512
  • София
Сега може и да се изложа, ама контактната бележка не се ли издава според регистъра, в който се вписват децата с шарки и т.н. Т.е. педиатъра проверява дали в съответния жилищен район (не знам в какъв обхват) има някоя от тези болести и ако няма издава контактната бележка. Може и аз да се бъркам, но тази бележка няма общо със здравни статус на детето. Той се попълва в картата според изследванията, които се правят преварително newsm78

# 513
  • София
Бубче, на нашата пише - "не е бил в контакт с лица с ОВЗ" или нещо такова  Rolling Eyes , което аз разбирам като остри вирусни заболявания, ама не знам дали е така  Crazy Embarassed

# 514
Е как ще знае регистъра за квартала ми педито newsm78 А и не е задължитлено да съм била там Mr. Green
Честно казано- не знам откъде тръгва работата с тия бележки... Thinking
Сега отиваме за нашата бележка Simple Smile медицинска, извинитено- контактна Crazy

# 515
  • София
Бубче, така е. Здравният статус е друго там има и ръст, и тегло... и други работи. Контактната бележка се пише наизуст...това е според мен.

Както Елфчето каза, детето не е било в контакт със заразно болни деца, въобще не преглеждат децата....това е.

# 516
  • София
Ами точно факта, че пише, че не е бил в контакт, а не че не е болен от ме навежда на тази мисъл.
Велмар, тези неща се документират и нашата педиатърка има информация за наличието на ОВЗ по нещо като дневник. Не знам дали го обясних добре, но си мисля, че всички имат такава информация с цел следене за бумове и епидемии.
Аз също съм на мнение, че трябва да се направи обстоен преглед на детето преди да тръгне на градина, но мисълта ми беше, че той няма общо с контактната бележка според мен Peace

# 517
Просто съм възхитена от Лаборатория Лора - сутринта към 9 му пуснах изследванията и към 12 бяха готови... Shocked Но все пак ще изчакам до понеделник заради запушения нос.

Elwing, да не се окаже, че ти по-тежко изживяваш тръгването на ДГ от Ивчо... Wink

Моето дете пък вчера категорично отказа да излезе на разходка с нас и предпочете да си играе на двора с братовчедка му, като щастливо ми махаше: Чао, вуйно.... Mr. Green Мисля си, че ако госпожите успеят да го заинтригуват въобще няма и да иска да си тръгва, ама ще видиме....

# 518
  • у дома
ние пък неочаквано скокнахме до Пловдив и затова пропуснахме срещата  Mr. Green
браво на вас, предния ден така и не посмях да докосна Нева, камо ли да я нагушкам  Joy  ooooh!

защо ли ми мирише, че може да има нови каки и батковци в нашата тема, знам  ли, ама такова чувство имам  Mr. Green то тези дето най-малко очакваме, ще вземе да ни изненадат  Mr. Green  newsm78

vst, просто нямам думи какво е преживяла Лори.. ужас  Shocked   Hug
elen@  Hug на мен и на вкус ми хареса   Laughing  Mr. Green

чакам отчети от мамите на новите ДГ-ни попълнения  Hug  bouquet

# 519
Ами точно факта, че пише, че не е бил в контакт, а не че не е болен от ме навежда на тази мисъл.
Велмар, тези неща се документират и нашата педиатърка има информация за наличието на ОВЗ по нещо като дневник. Не знам дали го обясних добре, но си мисля, че всички имат такава информация с цел следене за бумове и епидемии.
Аз също съм на мнение, че трябва да се направи обстоен преглед на детето преди да тръгне на градина, но мисълта ми беше, че той няма общо с контактната бележка според мен Peace

Нашата педиатърка пише и че е клинично здраво детето- това- след преглед Peace Празни бележки  не раздава Naughty А и аз никога не съм ходила без детето за подобна бележка.Не знам идеята за тия контактни  документи, ама не може да има някой лекар данни за всички квартали.Още повече- не е задулжително да сме били  в града дори Simple Smile .А може просто съседско дете да е било с шарка- не епидемично Crazy
Абе- извода е, че това изречение в бележката  се оказва безсмислено Crazy

# 520
Никой нищо не проверява за контактните бележки. Последният път бележката ни я написа сестрата, личната лекарка беше в отпуск Peace /тя и когато е в кабинета, пак сестрата пише бележката/.
Елфче, браво на Ивчо Hug Може пък и утре някой да има РД Wink

# 521
  • София
А аз чакам Блан или Ефчето да се разпишат как е било при взимането Embarassed

# 522
Блан, как е положението?Вие нали от обяд сте си вкъщи?

# 523
  • гр.София
 Ми аз не смея да се зарадвам.
 Засега всичко изглежда ОК -и С. не ревеше,даже плямпаше повече от когато и да било. Беше превъзбудена.
 И учителката и градината изглеждат съвсем прилични. Помещенията са просторни,светли, на манджа не мирише. Пускат ме да вляза в предверието с гардеробчетата. Още преди да попитам ми докладваха,как се е държала.
 Ще видим утре учителката от следващата смяна.

С. спа 3 ч. непробудно вкъщи.

ПП. А не пиша,щото докато сготвя-нахраня( Любо)-приспя-взема Пепи-проверя домашни... ей го-сега ви прочитам.

# 524
Браво на София, дано и на Ивчо вземането е такова!
Герои са те, знам аз... ще се справят!
Между впрочем не знам дали сте забелязали дали и при вас е така, но аз когато най се притеснявам за нещо и то на пук на мен минава по мед и масло, а когато си мисля, че всичко ще нормално, точно тогава работата загрубява  Sunglasses

Снимките ви от срещата са много хубави!

Общи условия

Активация на акаунт