айде и Elwing да докладва
(няма начин да няма стрес, но ще мине всичко, важното е да е по-бързо и периода да е кратък) 
ние пък имаме трета сливица. ще се маха, няма начин
Поне в градината е спокоен,но до там и обратно е ужасТ
Дано утре е още по-леко!
, без биберон
Учудвам се от себе си. После, като го взех, си ръфаше настървено филията с конфитюр
, но това чувам и след като съм го оставила с баба му и съм до магазина.
И после се почна - "няма да ходя на ДГ повече" , "не ми харесват играчките, часовниците, децата, птичките" и т.н. Каза, че г-жите им се карали. Като го питах какво са им казвали - "да се успокоим"
Ох, днес мина. Утре едва ли ще иска да стане, пък да тръгне

Всичко си звучи много добре.Сега е ред и ти да се стегнеш
Дотук- подхода ти е добър. Ако игнорираш емоцията в негативен и обвинителен план- ще бъде супер 
) 
Следващите дни сигурно ще са по-трудни, но няма начин, ще трябва да се мине и през това
Гушкам ви силно и ви пращам по една голяма целувка 
Често не ми се получават шегите
Но вече се убедих, че не знаеш какво може да ти поднесе съдбата утре
Та може да те изненада, пък ти да изненадаш нас приятно
Една целувка и на Кало от мен за това, че му смених цвета на прекрасните очички 

Често не ми се получават шегите
Но вече се убедих, че не знаеш какво може да ти поднесе съдбата утре
Та може да те изненада, пък ти да изненадаш нас приятно
Една целувка и на Кало от мен за това, че му смених цвета на прекрасните очички
И Деница отначало ръфаше само хляб, но после се оправи.
( мед
)
Обади ми се да се похвали...От днес една нейна приятелка щ=е е дебютантка в групата, та е тръгнала въодушевена че , като старо куче ще показва нешата на Ели 
- да му върви по вода. До там вървя на собствен ход и вече на входа направи цирк - драма, влачи се, не ме оставяй, не искам да ходя на ДГ
Криво ми е.
Днес менюто е кюфтета и супа, пак ще ръфа хляб. Ако стигне дотам де. Мисля да звънна на охраната, нали ми е съученичка и да я питам как е положението. 

(нали очаква да я види седнала до госпожата) - тя нашата се омесила с децата, държали се за ръцете няколко момиченца и си говорили. 

), на брат ми са махани всичките сливици на 4 годишна възраст, отделно на майка ми по спещност на 2 годинки и половина са й махани сливиците

дано и при вас мине по-леко и да не се проточи слъзливия период повече