Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 122
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • у дома
браво на С.  Hug айде и Elwing да докладва   Hug  bouquet (няма начин да няма стрес, но ще мине всичко, важното е да е по-бързо и периода да е кратък)  Peace

ние пък имаме трета сливица. ще се маха, няма начин  Confused

# 526
  • София
Браво на София и Ивчо LaughingМиши тамън да го похваля,че днес следобед е по-спокоен,дори се пошегува,че отива на градина и сега пак започна да реве Rolling EyesПо цял следобед пита "Сега като се наспя какво ще правя?"и като му кажа "Отиваме на градина" и започва да извива като на умряло-поне половин час.После почива малко и пак започва и така чак до сутринта ooooh!Поне в градината е спокоен,но до там и обратно е ужасТ Tired

blueeye® ,те всички деца имат трета сливица.Защо е наложително да я махате?

# 527
Браво на С., дано свикне бързо Peace
Валка, все се каня да пиша, че ти е много готин аватара Grinning
Аз нещо не можах да се справя с намалянето на снимка и сега ще постоя с хиксче, докато се науча Laughing
Лягам да спя, че предната нощ не спах добре и съм като парцал Tired

# 528
  • София
Блан, радвам се за вас!  Hug Дано утре е още по-леко!
Да докладвам и аз. Героят спа там  Crazy , без биберон  Shocked , но само 40 мин, после е ревнал, та лелката му е казала, че ще събуди другите деца и той мълчаливо си лежал. Кой знае какви мисли са му минавали през главицата  Rolling Eyes На обяд, като отидох още, г-жата каза - "Ивето по-добре да си го вземете". Питам - "много ли плаче", отговаря "не, но не е ял нищо, само малко хляб, ако го вземете поне може да го накарате да яде". Казах, че той и вкъщи не иска нищо и така го зарязах  Embarassed  ooooh! Учудвам се от себе си. После, като го взех, си ръфаше настървено филията с конфитюр  Laughing Имаше странен вид - изморен, но някак щастлив. Може би точната дума е превъзбуден, наистина. Посрещна ме с "мамо, аз плачках за тебе"  Sad , но това чувам и след като съм го оставила с баба му и съм до магазина.  Crazy И после се почна - "няма да ходя на ДГ повече" , "не ми харесват играчките, часовниците, децата, птичките" и т.н. Каза, че г-жите им се карали. Като го питах какво са им казвали - "да се успокоим"  Crazy Ох, днес мина. Утре едва ли ще иска да стане, пък да тръгне  ooooh!  Rolling Eyes , не ми се мисли.
Извинявайте за дългия егоистичен пост  Embarassed , ама вие май най-много ме разбирате.  Hug
Успех на всички дечица утре!  Praynig

# 529
  • София
 Elwing ,браво на момчето.По принцип втория ден е много по-труден от първия,защото вече знае какво го очаква,но началото е поставено и не трябва да поддаваш точно сега  Peace Стисни зъби и след няколко дена нещата ще изглеждат не толкова страшни LaughingУспех и стискаме палци fingerscrossed

# 530
Елфче- браво на Ивчо Hug Всичко си звучи много добре.Сега е ред и ти да се стегнеш Wink Дотук- подхода ти е добър. Ако игнорираш емоцията в негативен и обвинителен план- ще бъде супер Hug
( за успокоение- Дари- дето има 3 години стаж зад гърба, пак лещи такива 4ат-пат.Така че0 смело напред към утрешния ден Grinning)

# 531
Добро утро  Hug
Браво на мишленцата ни  Peace Следващите дни сигурно ще са по-трудни, но няма начин, ще трябва да се мине и през това  Hug Гушкам ви силно и ви пращам по една голяма целувка  Hug

Нана, дано не ми се сърдиш, мила  Hug Често не ми се получават шегите  Crazy Но вече се убедих, че не знаеш какво може да ти поднесе съдбата утре  Peace Та може да те изненада, пък ти да изненадаш нас приятно  Mr. Green Hug Една целувка и на Кало от мен за това, че му смених цвета на прекрасните очички  Embarassed

Елфче, Лорито дето няма никакви проблеми с храненето и си хапва всичко, в градината не яде. Неузнаваеми са там мишлетата  Laughing Ивчо може да те изненада и да започне да се храни с дечицата  Peace

Блу, тортата е прекрасна както винаги  Hug

Хубав, слънчев и усмихнат ден от мен  Hug

# 532
Добро утро! Hug

Елфче, Блан, много се радвам, че първият ден е минал спокойно...дано и днес да се задържат така нещата. Peace

Аз започвам да работя, че днес отново закъснях...

# 533
  • София
Нана, дано не ми се сърдиш, мила  Hug Често не ми се получават шегите  Crazy Но вече се убедих, че не знаеш какво може да ти поднесе съдбата утре  Peace Та може да те изненада, пък ти да изненадаш нас приятно  Mr. Green Hug Една целувка и на Кало от мен за това, че му смених цвета на прекрасните очички  Embarassed

Ванче, естествено, че не се сърдя  Hug

Аз стартирах сутринта напълно в духа на моята същност, като подюрих учителки и директорка и медицинска сестра. Снощи Кало се изду на вратлето - имаше ново ухапване върху лимфния възел отдясно. Та по нощите го водих по лекари. В крайна сметка - нещо го е яло - някакво животно - или дървеница или нещо подобно. Но категорично не е комар.
Та сутринта се качвах в групата да гледам къде спи, с какво спи, на какво спи и прочие. И след това при директорката - да се взимат мерки, щото детето ми не е за един ден.
Ще ги видя довечера какво са свършили.

# 534
Елфче, браво на Ивчо Hug И Деница отначало ръфаше само хляб, но после се оправи.
Вчера и при тях е имало "някаква сладка фиика, която аз не обичам". Не знам точно какво е било, но тя наистина филия със сладко не яде. Вечерта заварих всички да ръфат по един кремвирш и бяха много доволни Laughing
ВСТ, Лори тръгна ли отново на градина, или още се гледат с татко й?

# 535
вие пак със сладко, ами Дария се изцепи миналата седмица че яли филийка с.....лепило Crazy( мед hahaha)
След двуседмично отсъствие- воденето й тая сутрин , за радост на Симо , не е било съпроводено с драми или други циркови номера от програмата й Grinning Обади ми се да се похвали...От днес една нейна приятелка щ=е е дебютантка в групата, та е тръгнала въодушевена че , като старо куче ще показва нешата на Ели Wink
Аз съм на работа- Урааааа Party

# 536
  • София
Привет!
Нана, дано всичко е наред при Кало! Като писа ухапан, се уплаших - реших, че деца са го хапали. Защото на майка ми една позната каза, че нейния внук един път са го наръфали по цялото тяло три дечица в ДГ  Shocked , нямало здраво място - лице, слабини и т.н. Не знам какво са привили учителките през това време.  Close
Да кажа за нас - Ивчо сам се събуди тази сутрин, хапна малко, плиснахме си водичка отново  Crazy - да му върви по вода. До там вървя на собствен ход и вече на входа направи цирк - драма, влачи се, не ме оставяй, не искам да ходя на ДГ  Sad Rolling Eyes Най-коравосърдечно го занесох върте и го зарязах. Дадох му едно телефонче-играчка - да ми се обажда.  Rolling Eyes Излъгахме го, че ходя на работа, да изкарвам парички за играчки  и че оставям и Алекс на градина. Естествено, след като там се държах - после ревнах.  Sad Криво ми е.
Албена, и аз се изненадах, защото Ивчо също не яде конфитюр, но явно като е гладен  Crazy Днес менюто е кюфтета и супа, пак ще ръфа хляб. Ако стигне дотам де. Мисля да звънна на охраната, нали ми е съученичка и да я питам как е положението.

# 537
  • София
Е, слава богу не са деца. Че досега да са ме задържали за побой  Mr. Green

За Ивчо - яденето е най-малкият проблем. Като посвикне с обстановката ще прояде. Че даже и ще си иска допълнително.  Grinning

# 538
Браво на децата! Hug
Айде и днес всичко да е наред.

Elwing, браво на теб, няма да поддаваш сега.Ще видиш колко е хубаво после, как ще ти разказва какво се е случило, какво са правили през деня... Hug

Вики само ме пита вечер: "Утре пак ли съм на ДГ?" "Да." "Ами добре."
И да се похваля - започнала е да контактува с децата най-после.Даже са се харесали с едно момиченце и си играят.А вчера баща й като отишъл да я взима едва я открил  Simple Smile (нали очаква да я види седнала до госпожата) - тя нашата се омесила с децата, държали се за ръцете няколко момиченца и си говорили. Peace

ние пък имаме трета сливица. ще се маха, няма начин  Confused[/color]
Блу, а защо ще я махате?
И на Вики й казаха, че има.
Ние се лекуваме при хомеопат и тя ни каза, че всички имали, но ни праща на УНГ за да видят точно какво й е състоянието, за да знае какви мерки да предприеме.Каза, че първо ще пробваме с хомеопатия, ако не се повлиява тогава ще мислим.
В събота сме на УНГ, та да видим.
Утре пък сме на очен, много го проточихме, но сега отиваме на друг лекар, за второ мнение. Crazy

# 539
  • у дома
blueeye® ,те всички деца имат трета сливица.Защо е наложително да я махате?

liani, Ember, при нас нещата са навързани и затова най-добре да действаме. отидохме си на полагаемия контролен преглед УНГ при навършени 3 години. уголемена е, макар и малко. доктора ни посъветва, че е най-добре да се махне. отделно сега е момента, защото още не са започнали грипни епидемии и прочие и е спокойно. ния има почти непрекъсната задна хрема, спи с отворена уста, получава ларингиалните пристъпи.

отделно може да се каже, че е наследствено, защото на мен ми е махана проблемна трета сливица в основното училище (имам ужасен спомен  Tired ), на брат ми са махани всичките сливици на 4 годишна възраст, отделно на майка ми по спещност на 2 годинки и половина са й махани сливиците  ooooh!
ще й пуснем изследвания, кръв и урина и ако показателите са ок ще действаме. принципно целта е 2-те сливици да си се запазят, а да се отстрани проблемната трета. едно време са гледали да махнат всичко, но така пък се отваря поле за развъждане на какви ли не възпаления и инфекции.

в общи линии, това са причините Simple Smile

Elwing, при Ния положението беше следното - първите ден-два-три нямаше мрънкане. после една седмица имаше ред-сополи, ред-сълзи, но в момента в който влезне при децата се успокояваше  Peace дано и при вас мине по-леко и да не се проточи слъзливия период повече  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт