Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 069
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ина влезе без проблем. Не плака, не се дърпа. След като й обух пантофите ме попита къде отивам, но не направи никаква драма Praynig Едно детенце от нейната група плачеше много докато майка му го оправяше, а Ина се обърна към мене и каза "Ето, мамо, аз нали ти казах, че реват". И аз съм в настоятелството, това е резултат от голямата ми уста и от факта, че не обичам да оставям неизчистени и неизяснени въпроси Twisted Evil Иначе човек ще каже, че с Велмар сме в една детска градина  Mr. Green Същите неща са и при нас.
Децата ще учат по помагалата на Анубис. Имат приложни изкуства, английски, танци и футбол. Аз се колебая между приложните изкуства и танците, накрая ще я запиша и на двете Laughing За английски категорично не мисля, според ме е излишно въобще преди първи клас да я занимавам с това. Искам да научи българския като хората и после ще се захващаме с чужди езици.
Ели, да ти е жив и здрав малкия  bouquet

# 661
  • гр.София
 Бубче,абсолютно съм съгласна за английския. Пепи го бях записала на 100 дейности,само не и на АЕ. Противно на мненията за ранно изучаване. Пари на вятъра са. А от предучилищна го засилих и продължава усилено сега.
 Но при София се чудя. След като има само 2 дейности,какво ще прави по цял ден, ако ходи само на танци 2 пъти седмично?  Та може и да я запиша. Имам още време да мъдря.

Велмар,колко струва един хубав голям килим?
 Как ги поддържате после?

# 662
  • София
Бе не съм Велмар, ама помня, че те купуваха от Биокарпет

http://www.biokarpet.bg/bg/popup.php?id=151

102 лева е този на Дисни.

# 663
точно така- от биокарпет ги визмам. Собстрениците са ми приятели и ни правиха отстъпка.
102 лева е този на Дисни.
не уточняваш размера Wink
По мои спомени от преди 2 години- най-големия размер, от който взехме беше 180лв някъде.Бние купихме 3 бр. Сега планират само два.Днес  или утре мисля да мина и да ги видя и купя евентуално.Иначе за по4истването- с прагосмука4ки Peace.НЕ върви да се въргалят цяла зима на пода Crazy

# 664
  • гр.София
 Така де,за въргалянето иде реч Laughing
 Знам,къде им е магазина.
 Не ми се смейте-но питах за НЕизкуствен килим. Тези какви са?

За чистенето-дали сте ги давали за пране?

# 665
неискуствените килими струват майка си и баща си , а и имат " екстрата" да алергизират чувствителните деца( като мойто) не ги понасят Wink
За пране- май  организираха пране миналата година newsm78- ама къде и как - не знам. ТОя път пропуснах организацията на това мероприятие Wink
Килимите са много хубави и дебелички.Мисля за стаята на Дари да взема пак такъв.
( ако имаш- нужда от съдействие за покупка- свирка й Wink )

# 666
  • гр.София
 Мерси  Hug Hug

Ембър,много хубави неща има в линка!!!

# 667
Да се включа и аз преди сирените.

Ами ние тръгнахме на детска на 14.09 и след два дена бяхме болни. Нарочно не я пуснах и следващата седмица, че нали бяха и почивни дни. В понеделник пак тръгна - с рев, вторник ситуацията се повтори. Вчера намяше проблеми, не плака. За сметка на това, обаче, снощи вдигна Т и сега си се гледаме вкъщи. Боли я гърлото, боли я ушето. Иначе все още не е хремава и не кашля.

Иначе родата ме кара да се чувствам като най-лошата майка. Защо съм я мъчела така при положение, че съм си в нас с бебето, нанасяла съм й травма за цял живот и т.н. Но аз се държа... и гледам да не се връзвам.

В началото много страдах без Елинка, беше ми самотно, но бързо влязох в релси и с учудване установих колко много време остава само за мен и моите занимания. А и забелязвам, че общувам с детенцето си много по-пълноцено, отколкото през времето, когато бяхме залепени една за друга.

Пожелавам на всички болнички мишленца да оздравяват и бързо да се приспособят към новата обстановка и да засилят имунната си система, за да здрави и силни за всичко ново, което им предстои.

# 668
  • у дома
elli78, честит празник  Hug    bouquet
гледам давате отчети, да се отчета и аз  Mr. Green

събраха ни по 25 лева за учебни помагала, моливи и подобни. ще учим по програма "Аз съм в детската градина" на издателство Изкуства. има допълнителни танци, англ и таекуондо. първия месец ще са танци и англ  Mr. Green
отделно си имаме членски внос по 4 лева месечно и с тези пари периодично ще се купуват играчки и книги (политика на градината, купуват се само френски такива. по качествени и безвредни). 2 лв за вода месечно, като редуват водите, не се купуват само една марка и вид.
аз лично съм доволна от всичко, госпожите са страхотни, мястото е ново и чисто, двора е просторен и голям (има нужда от още катерушки и прочие).
вътре сме на ламинат, има килим, има също и килим-мокет Peace
отделно есен и зима има зелени лагери, зимата ски училище на мальовица, лятото на море  Mr. Green

та такива работи   Grinning застъпвам първата от многото шестдневни поредни работни седмици за месеца Crazy  ooooh!  Tired

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 11:23 от blueeye®

# 669
  • София
отделно есен и зима има зелени лагери, зимата ски чилище на мальовица, лятото на море  Mr. Green

Само не казвай, че ще пуснеш 3-годишно дете само с някакви учителки на тез мероприятия  Mr. Green

# 670
  • у дома
отделно есен и зима има зелени лагери, зимата ски чилище на мальовица, лятото на море  Mr. Green

Само не казвай, че ще пуснеш 3-годишно дете само с някакви учителки на тез мероприятия  Mr. Green

ами не го пускаш само  Laughing  малките деца отиват с придружител - баба, мама, тати...  както дойде и в зависимост от това за колко човека имаш парИ да платиш  Mr. Green т.е. има си оферта за дете и за възрастен и така Simple Smile

# 671
  • София

ами не го пускаш само  Laughing  малките деца отиват с придружител - баба, мама, тати...  както дойде и в зависимост от това за колко човека имаш парИ да платиш  Mr. Green т.е. има си оферта за дете и за възрастен и така Simple Smile

Ааааа това е друго.  Grinning

# 672
  • София
Блан, на мен и самата учителка по английски ми направи ужасно лошо впечатление. Взе да ни обяснява как като родители не можело да си позволим да не ги запишем и да не им купим книжките за 14лв, а да си купуваме кафе и цигари. Тази реплика ме подразни ужасно много. Мисля си, че не е това начина да ме убеди, че това е добро за детето ми. Не ни представи програма, не ни разясни техниката на учене, не ни каза по колко минути ще са часовете, но иначе ни каза дали да си купуваме кафе и цигари Confused В нашата градина няма автомат за вода и си се разнасям с шишенцата като идиот. В понеделник ще предложа да вземем един диспенсър и да взимаме галони, че така е безумно.
Извън темата - току що чух сирените, ама се усетих чак на втората минута, мислех си, че е линейка туха минават много. Сега от това, което казва жената разбирам само "Опасност", другите думи не ги схващам, а от репликите на мъжа нищо не схванах, обаче е адски подтискащо. Някак си ми припомня кадри от старите документални филми за бомардировките в градовете по време на война. Шматкава съм си, ко да се паи Embarassed

# 673
  • София
Ние пък в офиса хич не ги чуваме  Mr. Green Може да ни бомбардират, няма да разберем  Joy

# 674
  • гр.София
 Joy
 Вие сте журналисти,нарочно ви държат в неведение,да не се разбягате. Нали трябва да сте на пост ,независимо от ситуацията. Laughing

На мен ми се разхлопа сърцето. Наистина е подтискащо.

Вода в градината ( и не-не ни искат пари за което) ще има до седмица и няма да влача шишенца.

Общи условия

Активация на акаунт