Август месец вече е тук, Августинчето празнува за трети път!

• 25 065
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Joy
 Вие сте журналисти,нарочно ви държат в неведение,да не се разбягате. Нали трябва да сте на пост ,независимо от ситуацията. Laughing

На мен ми се разхлопа сърцето. Наистина е подтискащо.
Мисле си, че само аз съм луда и само на мен ми действа така.
Дано децата да не са се психирали от сирените.

# 676
  • София
Joy
 Вие сте журналисти,нарочно ви държат в неведение,да не се разбягате. Нали трябва да сте на пост ,независимо от ситуацията. Laughing

На мен ми се разхлопа сърцето. Наистина е подтискащо.

Вода в градината ( и не-не ни искат пари за което) ще има до седмица и няма да влача шишенца.

Хаха да, ние сме като МАтросов на амбразурата.
За водата - и ние си носим с шишенца.

# 677
А на мен ми се травмира трайно чувствителния музикантски слух CrazyГОлямо стържене и скрибуцане ooooh!Наистина нищо не се разбра от " говора" .
Алооо- , журналистите, що не поздравявате за професионалния ни празник Sunglasses
За вода в ДГ- и мин. година и тази- даваме парички и  снабдяват. Имат си автомати , та поне това не мисля.В яслата давахме по левче всеки месец, тук са го из4ислили за година по 7 лв на дете. Ще ги дадем накуп и да се оправят

# 678
  • София
Алооо- , журналистите, що не поздравявате за професионалния ни празник Sunglasses

Ааааааа, че то тонрежисьорите музиканти ли са? Mr. Green

Айде да ти е честит празникът и да почерпиш!

Освен нея всички моля тук дет са архитекти и застрахователи да слагат масата!  Wink

# 679
  • София
Привет!
на Ники! Да е здрав, щастлив и усмихнат! Ели, честит празник!  Hug Heart Eyes
И нашата дограма успешно изолира сирените  Simple Smile Чух само нещо за опасност от наводнение  Crazy , но не разбрах какъв е сигнала за това  Crazy
Браво на Ина! Hug Peace
Блан, чудесно, че ДГ ти харесва  Hug
Полито, разбирам те  Hug , и при нас е такова положението. Но за трите дни, в които ходи на ДГ Иво, успях да открия ползите й. Както и недостатъците. В момента ги лекуваме  Tired , но това е друга тема. Стягаме се за д-р пак, че от снощи Александър е с Т.  Rolling Eyes
Къде изчезна ВСт?

# 680
  • гр.Добрич
Здравейте момиичета  Hug

Елфче  newsm51

Както сте разбрали или аз вече писах  newsm78, родих преждевременно на 24.09 в 03 и нещо си. Първият близнак Дамян е 2050гр. и тръгна ного добре, защото си беше направл местенце от 2 месеца. Вторият  Боян - 1880гр., обаче се закучи и се наложи спешно секцио. Едната лекарка беше убедена, че бебето е мъртво и не бързаше много, но другата, оято бях ангажирала веднага свика спешно екип и спасиха бебчо. Много ме беше страх, защото чувах целия разговор докато ме упоят. Sad От 3 дни съм вкъщи и баткото ми разказа играта, защото вече не слуша баба си, а иска всичко аз да правя. Аз все още се чувствам зле и предполагам, че е заради миомата, защото тя е в корема ми и явно си ходи наляво, надясно. бебенцата са в кувьоз на самостоятелно дишане. Сега трябва да наддават, но няма кой знае какъв напредък. Снощи съпругът ми ходи за информация, о лекарката почти нищо не казала и така се ядосахме. Надявам се тази вечер да имам по-подробна информация и най-важното те да са добре. Praynig

Баткото ходи 2 дена дена на детска и 2 часа стоял там, като през цялото време ревал. Донесе и вирусче вкъщи. Сега само като чуе за градина и изпада в истерия, така че незнам какво да го правя.

Вече ви следя изксо, ака че ще се включвам.

# 681
Спинки, радвам се че се разписа Hug Дано скоро наддадат мъничетата и много скоро да се гушкате Hug
Много хубави имена си избрала

# 682
  • София
Спинки, страхотни имена сте дали на момчетата! Да са живи и здрави, да наддават бързо! Ще ти пиша ЛС, че нещо се сетих  Wink

# 683
Спинки, радвам се че се разписа Hug Дано скоро наддадат мъничетата и много скоро да се гушкате Hug
Много хубави имена си избрала
Peace
Само ние ли не сме ходили на родителска среща в ДГ? Уж щеше да е в края на месеца, а са в затишие. Харесва ми, че децата почти целодневно са на двора - и сутрин, и следобяд Peace В яслата не ги извеждаха често, въпреки хубавия двор.
Ели78, да ти е жив и здрав малкият юнак  bouquet /не само той, де/
Поли, хич не ги слушай роднините Crossing Arms Ако детенцето свикне бързо и се чувства добре в градината, значи е правилно Peace И ти си човек в крайна сметка, пък и бебето си иска своето. Дано Ели оздравее бързо Hug
Кайли, като останеш в отпуск, мисли заглавие, ще навреми за мислим Wink И другите поетеси да се включат Peace

# 684
  • София
Ели, честит ви празник! Да е жив и здрав малкия  Hug
Спинки, голям кошмар си изживяла, скоро да се гушкате вкъщи с малките момчета  Hug За баткото и градината не се предавай лесно. Дано да свикне и да ходи с удоволствие  Hug

# 685
  • гр.София
 Спинки,много се радвам,че си на линия! Страхотни са имената на момчетата. Дано скоро се похвалиш,че сте си у дома всички.

# 686
  • варненка от София
Привет мацки, виждам градинската вълна ви е заляла с пълна сила. А ние от днес сме в ремонт... Вчера имахме родителска и се реши, че успоредно с ремонта, ние ще си направим ремонт допълнително на санитарните възли. Иначе настоящия ремонт покрива саниране и смяна на дограма и толкова. Ще сменят и душеците от времето на баба ми с нови. Вътрешното боядисване ще стане за сметка на родителите, пердета, туй онуй и те. Иначе тук от общината отпускат вода и не даваме пари за това, само периодично носим чашки. Помагалата са също за сметка на общината, направо много са ларж  Mr. Green Най-хубавия град ала бала  Tired

Иначе днес бяхме на консултация, Невичка вече е 5,900 кг и 57 санта, хакнахме и първия Пентаксим, абе расте детето. Не плака, сега само спи.

На мен дупце да ми е яко, как ще се справям с двете кокони, къщата и работата, но ще се организирам някак.  Tired

Пооплаках се...

Ели, да ти е жив и здрав порасналия юнак.

Всички ученици да ходят с желание, да не плачкат и да се радват на градината.

# 687
  • у дома
spinki, радва се, че се разписа  Hug    bouquet  нека по-бързо наддадат малките юнаци и скоро да сте си всички вкъщи живи и здрави  Praynig  Hug за градината - стискам палци нещата да влезнат в релси и скоро да се похвалиш, че баткото ходи с желание  Praynig
marulka, всичко ще се нареди, само се пази повече Hug

# 688
  • София
Хайде да се похваля с какво се занимава моят син  Mr. Green

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.15177064

# 689
  • София
Спинки, пожелавам ти много скоро да тии късат нервите дечицата у вас Mr. Green А Ивчо да свикне бързо и да ходи с удоволстввие Peace
Ина днес е подчертано по-кисела след като я взех. Казва, че е много уморена, в резултат на това от близо 15мин вече си е в кревата и е почти заспала, та си мисля, че май наистина е доста изтощена. Учителката каза, че не спира и за секунда на едно място,, че си играе и смомчнцата, и с момиченцата. А когато реши, че иска нещо няма сила, която да я спре Twisted Evil Нищо ново под слънцето. Ина твърди, че учителката дне й е казала, че щом се парзаля с главата надолу, значи се парзаля като прасе Confused Не знам дали е вярно, ама ако е така малко не ме кефи, ама карай да върви. Само се моля да не се разболее Praynig
Какво се случва с Вст, някой да знае случайно? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт