Вие сте журналисти,нарочно ви държат в неведение,да не се разбягате. Нали трябва да сте на пост ,независимо от ситуацията.
На мен ми се разхлопа сърцето. Наистина е подтискащо.
Дано децата да не са се психирали от сирените.

ГОлямо стържене и скрибуцане
Наистина нищо не се разбра от " говора" .

на Ники! Да е здрав, щастлив и усмихнат! Ели, честит празник!
Чух само нещо за опасност от наводнение
, но не разбрах какъв е сигнала за това 

, и при нас е такова положението. Но за трите дни, в които ходи на ДГ Иво, успях да открия ползите й. Както и недостатъците. В момента ги лекуваме
, но това е друга тема. Стягаме се за д-р пак, че от снощи Александър е с Т. 

, родих преждевременно на 24.09 в 03 и нещо си. Първият близнак Дамян е 2050гр. и тръгна ного добре, защото си беше направл местенце от 2 месеца. Вторият Боян - 1880гр., обаче се закучи и се наложи спешно секцио. Едната лекарка беше убедена, че бебето е мъртво и не бързаше много, но другата, оято бях ангажирала веднага свика спешно екип и спасиха бебчо. Много ме беше страх, защото чувах целия разговор докато ме упоят.
От 3 дни съм вкъщи и баткото ми разказа играта, защото вече не слуша баба си, а иска всичко аз да правя. Аз все още се чувствам зле и предполагам, че е заради миомата, защото тя е в корема ми и явно си ходи наляво, надясно. бебенцата са в кувьоз на самостоятелно дишане. Сега трябва да наддават, но няма кой знае какъв напредък. Снощи съпругът ми ходи за информация, о лекарката почти нищо не казала и така се ядосахме. Надявам се тази вечер да имам по-подробна информация и най-важното те да са добре. 
Дано скоро наддадат мъничетата и много скоро да се гушкате 

В яслата не ги извеждаха често, въпреки хубавия двор.
/не само той, де/
Ако детенцето свикне бързо и се чувства добре в градината, значи е правилно
И ти си човек в крайна сметка, пък и бебето си иска своето. Дано Ели оздравее бързо 
И другите поетеси да се включат