Бихте ли родили у дома? - 1

• 29 643
  • 362
  •   1
Отговори
# 15
Поне стана ясно,че повече от 50% не биха родили у дома никога Simple Smile

Останалите около 40% също не са за пренебрегване!  Mr. Green Чашата е наполовина пълна!  Wink
Ама много условия,много нещо бе Лейди Laughing.Та инфраструктура,та да не е в България,та малко ги е страх Mr. GreenСамо едни 11% безусловно са съгласни да раждат вкъщи LaughingНа тях не мога да не се възхитя,стига наистина да го направят.
А що нямаше и опция-''Аз родих вкъщи''.Чела съм само за една,и наистина и се възхищавам искрено  bouquet

# 16
 Не,не бих родила у дома.
Чела съм доста за домашното раждане и ми направи впечатление,че родилките срещат изключително голяма подкрепа от съпрузите си.
Те се подготвят заедно за раждането(домашно не-асистирано).
При нас това не може да се случи,моят мъж е много далеч от идеята.

# 17
А що нямаше и опция-''Аз родих вкъщи''.Чела съм само за една,и наистина и се възхищавам искрено  bouquet

Малко си чела тогава. Wink
Не е само една майката родила у дома си. Последната година може да се каже, че има бум в България в това отношение.

# 18
  • пак там
Е, да, но в предишната тема беше само една от.... не помня вече колко стотин изказали се.

# 19
  • ул. "Мечтание"
Поне стана ясно,че повече от 50% не биха родили у дома никога Simple Smile

Останалите около 40% също не са за пренебрегване!  Mr. Green Чашата е наполовина пълна!  Wink
Ама много условия,много нещо бе Лейди Laughing.Та инфраструктура,та да не е в България,та малко ги е страх Mr. GreenСамо едни 11% безусловно са съгласни да раждат вкъщи LaughingНа тях не мога да не се възхитя,стига наистина да го направят.

11% с категорично ДА също не са малък процент!  Wink Аз знам за повече от една жена родила вкъщи в България, това че не пишат тук, не означава, че ги няма!

# 20
Е, да, но в предишната тема беше само една от.... не помня вече колко стотин изказали се.

От 780 изказали се.

# 21
  • София
Не, за да не ме слушат съседите.
Иска ми се да родя у дома.
Но засега бих се примирила с една удобна болнична стая.

# 22
# 23
е, поне две сме, моята Ема също се роди в къщи, асистирано (две мидуайфс и студентка). Имаше голяма тема в чужбинския подфорум, доста майки бяхме миналата година.
определено смятам че при едно нормално рждане това е по добрата опция.

# 24
Бая повече от две сте и все повече ще ставате  Hug

# 25
Имаше голяма тема в чужбинския подфорум, доста майки бяхме миналата година.
Още я има. Темата е с продължение.  Wink

# 26
А анкетата къде отиде?!? Вече не може да се гласува  Thinking
(мен напоследък май само статистики ме вълнуват....)

# 27

От 780 изказали се.

По-важното са 11%, а пък и не е  само една, както се разбра! В тази връзка наистина с анкета беше по-добре!

# 28
Бих. С помощта на дула или акушерка.

# 29
и аз бих - с помощта на дула или акушерка. разбира се ако имам препоръка от лекаря да родя в болница, поради някаква опасност - бих го послушала.

в Холандия повече от 70% раждат в къщи и това е държавата в Европа с най- нисък процент на починали бебета в процеса на раждане. Жената се чувства "като у дома си"  Laughing , отпуска се и нещата се развиват по-естествено.

Общи условия

Активация на акаунт