подсъзнанието може всичко 14

• 105 392
  • 462
  •   1
Отговори
# 120
mimina, да, мила, и аз имам резерви не само към формулировките, а и към самия текст на петицията. Можеше да се напишат доста повече неща, и то с доказателства и на психолози, но реших, че в крайна сметка важното е, че нещо се прави по въпроса  Hug

# 121
Момичета, замислих се , като писахте за някаква негативна реклама/не съм я гледала, за съжаление/... България почва много  да прилича на Америка! Само негативни новини се показват по телевизията...за убийства, кражби и изнасилвания. Ужасно е!  Confused Най-опасното е, че хората подсъзнателно поемат информацията и така неусетно им се промиват мозъците, че се зомбирват и почват да губят надежда и вяра към живота. Най-страшното е, че това ще окаже влияние на нашите деца, които са бъдещето! Не бива да се позволява това промиване на мозъците. Наистина с общи усилия можем да спрем това!
Тази петиция е много полезна! Ще подпиша!

eldivine ...това е много добра инициатива!  Peace

# 122
За да се включат повече хора в петицията, мисля че ще е добре да разпратим е-майли с  линка към петицията  на всички наши приятели Peace

# 123
  • Добрич
...
Не можах да си изтегля Изпълнителя на желания за компютъра, дали е изтекло времето или причината е в моя телевизор? newsm78

Линкът е активен. Ако искаш пиши ми на лични къде да ти кача програмата, за да я изтеглиш.

# 124
  • Tам през Атлантическия океан
 Peace И аз подписах
Дълго време ми трябваше да се сетя рекламата , не гледам БГ телевизия т.е. новините  Wink
Един единствен път съм я мярнала и ми направи грозно впечатление че звучи като зловещо предзнаменование  Sick

Момичета,   а кога точно е следващото новолуние? Ще редим карта на желанията. Simple Smile
18 Септември 2009, петък, 21:45, новолуние Hug

Вела , изтеглех си програмата ама ми излизат вместо букви ??????????? въпросчета  Crazy като я отворя

# 125
Момичета,и аз като много от вас ,сутрин като се събудя отварям НАШАТА тема и започвам да чета написаното.Благодаря ви ,че споделяте .Все си мисля обаче,колко имам да чета ,за да мога да напиша толкова красиви мисли като вас.Преди няколко теми бях писала ,че мъжа ми спешно трябва да продаде един голям и много скъп обект за търговия ,направихме си и карта на желанията преди няколко новолуния ,но все още едно голямо ----.Не искам да го исписвам.Моля ви за малко положителна енергия ,защото наистина се нуждаем.Ако не го продадем сме ........Разлепили сме едни големи плакати из целия апартамент със снимка на обекта и с големи червени букви пише- Продадена за .........лв. Laughing Joy
 Вела,твоите картинки в началото на темите винаги са страхотни.Все следя каква ще е следващата. Hug

# 126
  • Добрич
Момичета, днес минах с колата върху една змия. Карах с висока скорост, видях я в последния момент, че беше на асфалта и предполагам, че левите ми гуми минаха върху нея. Замислих се, защото не помня преди колко време горе-долу на същото място имаше отново голяма змия, но остана между колелата на колата. Тогава шофираше съпругът ми. От пролетта често се случва пред колата да има гълъбчета и да намаляваме скоростта, за да не ги ударим, когато излитат /няма значение кой шофира - съпругът ми или аз/. За тях си мислех, че ни предпазват, но за змиите не зная какво да си мисля. В петък видях малко змийче, което слизаше успоредно с мен по служебните стълби. Миналия месец на Крушунските водопади видяхме пепелянка. Дори я снимах с камерата. От медиите разбрах , че това лято много змии са се навъдили. Може би затова имам толкова срещи, но се сещам за мисълта "Когато има толкова случайности, търси закономерност".

Desss, не зная защо програмата не работи при теб. Rolling Eyes

juliet, благодаря!

Като говорите за рекламата. Направи ми впечатление, че край пътищата в България има точно такива табели с " Прокобни" надписи за броят на хората, които ЩЕ загинат.

# 127
Намерих си линк с откъси от "Тибетска книга за живота и смъртта" и не само .......
Ето нещо за медитацията което ще споделя тук :

“Понякога хората смятат, че когато медитират не трябва да имат никакви мисли и чувства. Ако те все пак се появят, те се дразнят и ядосват, струва им се, че са се провалили. Нищо не може да е по-далеч от истината. ... Щом имате ум, неизбежно ще имате мисли и чувства.

Точно както океанът има вълни, а слънцето лъчи, така и умът излъчва своите мисли и чувства. Вълните са самата природа на океана. Вълните ще се надигат, но къде ще отидат? Назад в океана. А откъде идват? От океана. По същия начин мислите и чувствата са излъчване и израз на самата природа на ума. Те възникват в ума, но къде изчезват? Отново в ума. Каквото и да възникне, не го смятайте за проблем. Ако не реагирате импулсивно, ако проявите търпение, то отново ще се уталожи в същинската си природа.

Когато разберете това, възникващите мисли само подобряват практиката ви. Ако не разберете какво са по своята същност мислите ви – излъчване на природата на ума, тогава те ще се превърнат в семето на объркаността. Така че приемете едно открито, просторно и състрадателно отношение към мислите и чувствата си, защото те всъщност са вашето семейство – семейството на вашия ум. Пред тях, както каза Дуджом Ринпоче, трябва да сте като стар мъдрец, който наблюдава играта на дете.

И така, каквито мисли и чувства да възникнат, оставете ги да се издигнат и уталожат като вълните в океана. Каквато и мисъл да се породи, оставете я да се разсее сама без никакви ограничения. Не се вкопчвайте в нея, не я подхранвайте, не й се отдавайте; не се мъчете да я задържите или да я затвърдите. Не следвайте мислите си, но не ги и канете – бъдете като океана, вгледан в собствените си вълни или като небето, вгледано в облаците, минаващи през него.”

Определено мисля скоро да имам тази  книга   Grinning

Винце Hug

*
Из "Тибетска книга за живота и смъртта"
Согиал Римпоче

Хубава вечер

# 128
Darena, успех с отговора от  Всемирните сили!  Hug

засега няма отговор, може и неправилно да съм задала въпроса... ще го повторя, ако трябва, пък и има време до края на деня.

Искам да ви питам нещо . Забелязвам от известно време, че все се удря или удрят детето ми.Или му се случва нещо-например- така и не разбрах как  се инфектира пръста му и стигнахме чак до операция, същият пръст оня ден му го удари едно дете с камък, посиня, много лошо беше ударен. Днес го удари една топка в главата. И преди това имаше и други случаи. Дори и той ме пита- защо все на мен ми се случва. Явно някъде греша, ама  newsm78. Помагайте. Praynig

Дарена, споредмен...ти никъде не грешиш, мила. Предполагам/като майка ,вече  минала през това/че, това , което се случва на малкия ти син,  е в рамките на нормалното/ако не се случва постоянноо/

За успокоение, ще  кажа...че моя син като по-малък често имаше случки. В детската градина често и насила   му взимаха играчките,  а в училище по-големите батковци  са го обиждали, като са го удряли. Един фрапираш случай беше, срещнали го след училище в парка, на път за нас, и му поискали часовника. А той им отказал и се дърпал...и те го набили. Close

Има едно счупване на ръката от падане/подхлъзна се зимата на лед/Бяхме  с гипс 3 седмици! Има и  белег над веждата от камък и белег на крака от куче.

Сина ти свитичък ли е...?  newsm78 Все пак, не се притеснявай излишно...А иначе юнак без рани  не може....все ще зараснат!  Laughing  

Може да започнеш да наблюдаваш в какъв  период се случват ударите и колко  често. Ако все пак, ударите се случват много често, може би наистина трябва да  се обърне внимание... Thinking

Амбер, права си ...книгата е много силна! Пише за смъртта, както в никоя друга книга Sunglasses

Desss...радвам се, че ти е харесала книШката!  Hug Аз мисля, скоро пак да си я препрочета. Wink

Последна редакция: ср, 02 сеп 2009, 01:23 от ЧервеноВинце

# 129
Здравейте Simple Smile
Абсурд е да изчета предните 13 теми, но за вбъдеще ще ви следя и може и да се включвам Simple Smile
По една "случайност" попаднах на линк към първата тема преди малко, а нещо ми е толкова крив ден и си мисля за Закона на привличането, ама нещо не мога да го вкарам в действие. Нетърпелива съм с малката (тия дни, не по принцип) и тя го усеща и прави проблеми със заспиването (такива нямаме никога, освен когато аз бързам да я сложа да спи, за да върша нещо, или от зъби).

Та... като ми излиза темата в "нови отговори" да ми напомня да не се сдухвам Simple Smile

# 130
  • Варна
Добър вечер мили дами Hug Hug Hug

Не ми остава време за писане,но ви следя изкъсо Wink Искам да ви споделя набързо,че животът ми започна да се развива в много добра насока.Чувствам се прекрасно,и най-вече ЖИВА.Все едно съм била в друго измерение досега..Отношенията ми с детето са направо супер,никога не със се разбирала така с него,покрай мен,му се бяха опънали нервите на горкото и направо не се търпеше.Случват ми се хубави неща,и много често около мен прехвърчат пеперуди.Странно,отдавна не бях виждала.Поисках отговор от ангелите относно въпрос който ме интересува,но за мое учудване,сънувам вече две нощи/тогава поисках някакъв знак/неща от миналото си,които искам и се опитвам всячески на забравя newsm78.Сигурно не съм си формулирала въпроса правилно,ще опитам пак.
На Луиз филма го гледах,хареса ми много Peace.И вашата Дорийн е там,много хубаво говореше Laughing
Бавно и славно напредвам в информацията,и вече не гледам така Shocked като ви чета.отначалото ми се струваха много странни нещата Peaceи така...извинявайте че не засягам теми които обсъждате,но едвам откраднах малко време да пиша,и егоистично го запълних само с инфо за себе си Blush
А,и правя утвърждения постоянно,чудесно е.И разказвам на близките си за утвърждения,визуализации и ангели,а те ме гледат #Crazy .... Mr. Green

Обичам ви  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
  • нейде там, където ....
...
Не можах да си изтегля Изпълнителя на желания за компютъра, дали е изтекло времето или причината е в моя телевизор? newsm78

Линкът е активен. Ако искаш пиши ми на лични къде да ти кача програмата, за да я изтеглиш.
Благодаря, справих се.  Hug Пробвах го, ще кажа резултата  Wink

# 132
............и вече не гледам така Shocked като ви чета.отначалото ми се струваха много странни нещата Peaceи така...извинявайте че не засягам теми които обсъждате,но едвам откраднах малко време да пиша,и егоистично го запълних само с инфо за себе си Blush
А,и правя утвърждения постоянно,чудесно е.И разказвам на близките си за утвърждения,визуализации и ангели,а те ме гледат #Crazy .... Mr. Green

Обичам ви  bouquet  bouquet  bouquet

Laughing хихихи сладко си го написала и си е така.......  Wink

Като случайно нещо разкажа на мои близки за тези "наши" си неща  Wink   те го възприемат  според мен де като някаква моя странна даденост  Whistling и преди си ме знаят като фантазьорка , само че тогава разликата бе че не вярвах на фантазиите си  Laughing т.е. бях убедена че те са в някъкъв нереален свят и не са изпълними  Laughing

Хубав ден от мен  Flowers Four Leaf Clover с тази мисъл/истина  .......

Всяка човешка постъпка започва с мисъл, идея, представа, мисловен образ. Едва след това придобива материална форма.

# 133
Аз пък съм си закачила на хладилника лист с утвържденията от подписите на Жоржито и Лени и който ги види и започва да гледа  Rolling Eyes и леко съчувствено, но мъжът ми вече приема много по-добре заниманията ми и дори проявява интерес.

# 134
Аз пък съм си закачила на хладилника лист с утвържденията от подписите на Жоржито и Лени и който ги види и започва да гледа  Rolling Eyes и леко съчувствено, но мъжът ми вече приема много по-добре заниманията ми и дори проявява интерес.
Hug
Слава Богу и при мен мъжа ми винаги ме е подкрепял  Grinning
А пък когато се сбъднаха доста от желанията по картата ми вече не остана и капка съмнение в него  Wink

п.п.бягам че да не закъснея за работа  Laughing от там ще ви чета  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт