БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ - Yabancı damat (bTV)

• 102 507
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Отговарям си сама - свалих 1-ва серия от Мегаъплауд и тя започва от същото място, както и сериите в бокса, явно никой не е записал 1-ва серия от началото.Някой може ли да ми каже откъде да сваля цяла 1-ва серия?

# 61
преди два постинга имаше линк в ЗАМУНДА. Ако имаш регистрация, оттам ги дърпай

# 62
Видях ги, вървят заедно 1 и 2 серия в замундата,  ама много голема бе - 1, 1.. гига байта, ще се прежаля, поне сигурно е цяла серия

# 63
# 64
да се наредя и аз тук, гледах и този сериал, по точно го слушах. Колко серии е някой знае ли?
Ама нещо са ни затрупали все с турски сериали Rolling Eyes

# 65
А пък аз видях, че го повтарят сутрин рано по бтв - сигурно започва към 5:30, за да свърши точно преди сутрешния блок.

# 66
Колко серии е някой знае ли?

в заглавния постинг на темата, пише колко серии е. Кликни на 1-ва стр. най-горе. Там е цялото инфо  Sunglasses

освен това, ето още един торент канал
http://www.lapache.info/index.php?page=torrents&search=damat … ry=0&active=1
важи и за следващите серии

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 12:15 от BGpapa

# 67
Здравейте!
Кога ще можем да видим епизод 4?
Аз мога да го следя само в Интернет, защото съм на работа....... Sad Praynig

# 68
Сериалите  станаха много, кой от кой ПО-НАЙ, но аз след Мелодията смятам само този да си гледам, малко за разтоварване, пък и ми действа добре, сюжета е съвременен, и много актуален, дори и за нас българите за брак с турци, или с гърци, или със сблъсъка м/у 2 религии

# 69
Здравейте!
Кога ще можем да видим епизод 4?

Ами има го вече в Замунда
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=186620&hit=1
Това е линк за конкретния епизод. Иначе линк за целия канал в Замунда е даден на предишната страница най-долу-. Той важи за всички серии на БРАК С ЧУЖДЕНЕЦ занапред

# 70
  • София
На мен много ми напомня на испански сериал, не на някой конкретен, просто по самата история и заснимане.

# 71
  • София
Какво ще се случи в 5 епизод на 2 септември, сряда в теленовелата "Брак с чужденец" - от 17:00 часа по bTV...

ББ Нико не може да забрави Назлъ и хваща първия самолет за Турция. Озовава се късно вечерта през дома на Назлъ в Газиантеп.
Двамата обсъждат как да кажат на семействата си, за да се съберат по-бързо. Междувременно, Кадир също планира да се ожени за Назлъ.
Нико отива да се запознае със семейството на Назлъ. Поканен е да изгледа със семейството на на Назлъ мача между Турция-Гърция. Пред очите на дядо Мемик изплуват спомените на омразата, която изпитва към гърците. В тази враждебна обстановка Нико няма възможност да съобщи за своите намерения към Назлъ.
Кахраман се чуди, как да събере любимата си дъщеря със сина на дългогодишния си съдружник Йокеш - Кадир.
Кадир разговаря с Нико за Назлъ, да забрави за нея и да си замине за Гърция, но Нико му заявява, че никога няма да се откаже от Назлъ.
Нико го очаква изненада в хотела.

# 72
Kati52, много благодаря за инфото, днес няма да мога да я гледам. От вчера се опитвам да намеря БТВ на запис, имаше един канал, където беше разделена БТВ на предавания от по 2 часа, ако някой се сеща за к'во пиша, нека даде линк

# 73
Кадир е просто един път с тая обица  Laughing

# 74
Дърпам първа и втора серия ... Да видим как ще е   Laughing
След "1001 нощи" май нищо не успява да ме зариби  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт