Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 716
  • 802
  •   1
Отговори
# 105
  • София
mimes, мога да кажа само за рамер 0-3 , че си отговарят, другите съм ги взела за по-наттаък, мога да премеря нещо ако искаш без проблем.Предния път си взех от бодитата дето са по две и са чудесни, на моя приятелка взех от тези пакет по 7 - каза че са уголемени.Така че май е различно.
Жабка, целия комплект е 4 , плюшен анцунг предтавлява, съвсм изчистен, екстра е за вкъщи - ето го  http://direct.asda.com/george/baby-clothes/girls/velour-zip-thro … 8,default,pd.html

# 106
EliG, мерси за отговора.

Момичета, чудя се дали да рискувам. Харесах от Джордж детски дрешки за момиченце, но размера е 4-5г. Дъщеря ми носи в момента 116, има малък резерв, но аз така предпочитам. Дали 4-5г ще дойдат малки?

# 107
  • София
mimes , като заспи дребното ще погледна в гардероба, имаме доста дрешки на G., ако е останало нещо от по-малките и все още не съм го пратила на племеницата ще снимам и ще ти премеря.Купувани са от магазин обаче - от тук ишлемета и от тамошен магазин, не от нета.Но си мисля, че трябва да е еднакво като размери.

# 108
mimes, мога да кажа само за рамер 0-3 , че си отговарят, другите съм ги взела за по-наттаък, мога да премеря нещо ако искаш без проблем.Предния път си взех от бодитата дето са по две и са чудесни, на моя приятелка взех от тези пакет по 7 - каза че са уголемени.Така че май е различно.
Жабка, целия комплект е 4 , плюшен анцунг предтавлява, съвсм изчистен, екстра е за вкъщи - ето го  http://direct.asda.com/george/baby-clothes/girls/velour-zip-thro … 8,default,pd.html
Моля, момичетата ако някой пуска поръчка към Джордж да ме включи с това комплектче, пишете на ЛС, ако има навити!

# 109
EliG, мерси за отговора.

Момичета, чудя се дали да рискувам. Харесах от Джордж детски дрешки за момиченце, но размера е 4-5г. Дъщеря ми носи в момента 116, има малък резерв, но аз така предпочитам. Дали 4-5г ще дойдат малки?
Мимес пиши какво ти трябва на G. Ма миша летния гардероб е основвно от там.и е за 4-5 и май 1-2 неша за 5-6г

# 110
EliG, мерси за отговора.

Мимес пиши какво ти трябва на G. Ма миша летния гардероб е основвно от там.и е за 4-5 и май 1-2 неша за 5-6г
Страхотно, много ти благодаря. Значи интересува ме дали дрешките размер 4-5г /блузки с дълъг ръкав и панталончета/, ще стават за дете, което носи 116-ти размер по БГ номерация? Или си е по-добре да гледам 5-6г, макар че няма толкова избор според мен.
Отдавна съм чела мнения, че са уголемени дрешките им, но се притеснявам да не накупя малки размери и да няма какво да ги правя после.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 18:15 от mimes

# 111
целия комплект е 4 , плюшен анцунг предтавлява, съвсм изчистен, екстра е за вкъщи - ето го  http://direct.asda.com/george/baby-clothes/girls/velour-zip-through-set/GEM16078,default,pd.html

И аз го получих сега. Малко е тънко, но го взех точно с идеята да е за вкъщи. А за навън взех ето това в червено http://www.laredoute.co.uk/style/COCOON-Boys-Velour-Jogging-Suit … 41537&source=. Прекрасно е и отвътре якенцето е с подплата.

# 112
и аз за George,някои да ме вкл. с 3 неща Rolling Eyes Hug Praynig

# 113
и аз за обща поръчка от GEORGE, пишете на ЛС   bouquet

# 114
Защо искате общи поръчки от Джорд? На мен сега ми дава безплатна доставка за Англия, може би имат някаква промоция. Peace

# 115
Защо искате общи поръчки от Джорд? На мен сега ми дава безплатна доставка за Англия, може би имат някаква промоция. Peace
Ако ти дава безплатна доставка и искаш да ни направиш услуга пиши ми на ЛС, харесах си някой неща от George и ще се радвам на съдействие от твоя страна Simple Smile   bouquet

# 116

Май повечето промоции са до тази нощ до 12ч. Имат bank holiday и са пуснали намаления и разни хватки.

# 117

Май повечето промоции са до тази нощ до 12ч. Имат bank holiday и са пуснали намаления и разни хватки.

Ееее дано да ни огрее поне за утре и ако се съгласи mimes  де

# 118
От George можеше ли да се поръчва от България без посредник?

# 119
Добре, момичета, аз се опитах да се регистрам в този сайт http://direct.asda.com/ от който са нещата на Джордж, ама адреса може да е само в Обединенто кралство... Та въпроса ми е, само с посредник ли се пазарува и ако да, то как се прави тази промоция за БД, от самият посредник ли или от сайта? Нещо ми е неонятно пазаруването от тези сайтове на Обединето кралство!
Многооо искам нещата от Джордж които съм харесала, а и в този сайт си има доста нещица, които ми грабват окото. Може ли някой на ЛС да ми разясни! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт