Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 705
  • 802
  •   1
Отговори
# 90
Цитат
В сайтовете Adams, M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare, Amazon, Debenhams може да се плаща с Бг карти. M&MDirect, Marks&Spenser, Mothercare имат директна доставка до България .

Наистина ли M&MDirect имат директна доставка до България-може ли някой да ми каже,каква и е цената и как става Praynig.Аз правих опит да поръчвам на адреса на Емпреса,но после ми пратиха e-mail,че ... само ми блокираха сумата.

Има отделна тема за М&М - може да видиш там : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422747.0  Peace

# 91
Някой ще пуска ли скоро чрез Фемитрейд от George да ме включи ако може. Peace Praynig

# 92
Момичета, незнам дали сте забелязали но Amazon.co.uk вече доставят и обувки до България. На мен за 3 чифта обувки ми начисли около 7 паунда доставка, мисля че е доста изгодно.

# 93
# 94
Момичета, незнам дали сте забелязали но Amazon.co.uk вече доставят и обувки до България. На мен за 3 чифта обувки ми начисли около 7 паунда доставка, мисля че е доста изгодно.

Само обувки ли доставят до БГ?

# 95
А ти как видя колко ще ти е доставката?На мен ми иска първо картата и след това ще мога да видя колко ще ми е доставката

# 96
Ами преди доставяха само книги и дискове. Сега случайно открих че вече доставят и обувки. Пробвах и едни дънки, но ми изписа че не се доставят извън Англия. За други работи незнам дали доставят.

# 97
А ти как видя колко ще ти е доставката?На мен ми иска първо картата и след това ще мога да видя колко ще ми е доставката

Доставката излиза на последната стъпка. Трябва да си вкараш номера на картата и тогава.  Peace

# 98
  • София
Цитат
Има отделна тема за М&М - може да видиш там : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=422747.0 
Hug

# 99
от МОДЕРКЕАР може ли да се поръчва без посредник  Rolling Eyes и доставката 3.75ли беше?някои иска ли да си ги поделим?харесах само едно якенце-уникааааално Heart Eyes

# 100
Много спешно моля Ви кажете ми за момченце на 2,5г. 98см.високо какъв размер от Некст да поръчам-2-3 или 3-4 год?

Май 2-3 ще е по добре , но зависи и от килограмите на детенцето . На моя син на 2,5 години взимам размер 1,5-2 г., но сме 86 см и 12 кг.

Благодаря ти.  bouquet
И аз реших да поръчам 2-3г.Момченцето е 14кг.,98см.
ПП От скоро Алмуз ще получават пратки от Англия всяка седмица.Може би те ще станат най-бързи с изпълнението на поръчките. Simple Smile

# 101
Да може да се каже но за голям студ не мисля може с термо чорапогащник отдоло и за по студени дни да става

# 102
# 103
Момичета, детското бельо на Некст умалено ли беше ?
Имам подобен спомен.

Аз днес получих техни бодита /1.5 - 2 г./- доволна съм. Мекички, прекрасни.

Имам едно пожелание към всички девойки, които задават еднакви въпроси нон стоп.
Моля, преди да пишете, прочетете първа страница и конкретно сайтовете на всички посредници, които Ви интересуват !

# 104
Да може да се каже но за голям студ не мисля може с термо чорапогащник отдоло и за по студени дни да става
мерси за отговора,
аз пък имам мейл,че обувчиците които поръчах за малката от некст са изчерпани,много ме яд те бяха в основата на поръчката

Общи условия

Активация на акаунт