Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 648
  • 802
  •   1
Отговори
# 240
Някой за обща поръчка от Некст или Спортдирект чрез Фемитрейд? Вчера получих поръчка от Джордж чрез тях, която пристигна за 10 дни  Peace

И на мен се обадиха да ме питат вкъщи ли искам или в офис на Еконт. Избрах офиса ,че да не съм вързана вкъщи да чакам. Днес в 9 ч сутринта казаха, че пратката ще е в избрания от мен офис и преди обед ще си я взема. Ще дам отзиви и за размерите, че аз нали смело поръчах от всичко с един размер по-малко та да видим сега.
За поръчката от Спортсдайрект ще си помисля малко.
Дима1, по същата схема ще стане както с поръчката от Джордж, нали, душа?

# 241
да питам - четох, но не ми стана ясно
харесех си от кларкс обувки, но на сайта пише, че доставят само за Великобритания и Ирландия
като се регистрирах - там зациклих, как се процедира?
благодаря предварително и се извинявам за елементарния въпрос, но в началото винаги и така

# 242
харесех си от кларкс обувки, но на сайта пише, че доставят само за Великобритания и Ирландия
благодаря предварително и се извинявам за елементарния въпрос, но в началото винаги и така

От Кларк само с посредник, не може да си поръчаш сама.

# 243

От Кларк само с посредник, не може да си поръчаш сама.

т.е. трябва да се свържа с някой от посочените в началота на темата посредници, които доставят за БГ? така ли?

# 244
Здравейте,

някой от Вас пробва ли другите посредници за доставка Евгени и Тодор?? Все още се двуумя до тях или Емпреса да пусна ? Някъде бях чела,че скоро ще има и нова фирма за доставка от Англия на някоя мама тук от форума....или се бъркам нещо  Thinking

# 245
  • Sofia
.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 11:51 от Shantal

# 246
т.е. трябва да се свържа с някой от посочените в началота на темата посредници, които доставят за БГ? така ли?

Да, точно така. Аз лично ти препоръчвам Алмуз или Риминикидс. Wink

# 247
Здравейте момичета! Вчера получих част от поръчката ми от Рими ,но за мое голямо съжаление нещата не ни стават/ балеринки пума UK4 и дънки некст 12+/
http://angelova78.snimka.bg/other/por-chki.361680.14614415
Ако някой проявява интерес да пише на ЛС

# 248
Ох, на Римини стоката кога ли ще идва...нямам търпение вече да си получа ботушите.Simple Smile

# 249
Цитат
Ох, на Римини стоката кога ли ще идва...нямам търпение вече да си получа ботушите.
....и аззз....
J'adore от коя дата е твоята поръчка?

# 250

Да, точно така. Аз лично ти препоръчвам Алмуз или Риминикидс. Wink

сърдечно благодаря   bouquet

# 251

Много са хубави нещата. Качествени ли са? А от ботушките кой номер си поъчала и ако може да кажеш  колко сантиметра е стелката им?
[/quote]

Да качествени са.Ботушките са UK8 или № 25.Отвътре имат много пух.Предполагам,че при носене малко ще улегне.стелката е 16см

# 252
chocha, успех и от мен  Hug ще чакаме инфото с интерес
бънгълче, и аз си набелязах комплектчета, ама ще изчакам още малко, че да не докараме зимата набързо с тези шалове и ръкавици

# 253
Цитат
Ох, на Римини стоката кога ли ще идва...нямам търпение вече да си получа ботушите.
....и аззз....
J'adore от коя дата е твоята поръчка?

От 19.08. Получих половината в понеделник, но доколкото знам на края на тази седмица чакат стока.

# 254
Здравейте момичета! Вчера получих част от поръчката ми от Рими ,но за мое голямо съжаление нещата не ни стават/ балеринки пума UK4 и дънки некст 12+/
http://angelova78.snimka.bg/other/por-chki.361680.14614415
Ако някой проявява интерес да пише на ЛС
Kолко е стелката на балеринките и цената Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт