Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 646
  • 802
  •   1
Отговори
# 255
Публично да се оплача от липсата на каквато и да е обратна връзка от ЕМПРЕСА! Нямам думи да опиша колко съм им бясна. Чакам две пратки от M&S, друга от mothercare, за която имах проблем (блокираха ми акаунта, и спряха изпълнението на поръчката, защото имало разминаване между адреса на картодържателя и този за доставката). Писах им, не ми отговориха (естествено), пуснах я през Римини (супер бързи, коректни и мили). Снощи се оказа, че mothercare са си взели парите, пуснали поръчката и са пратили нещата до ЕМПРЕСА (СЪЩИТЕ, КОИТО ЩЕ МИ ПРИСТИГНАТ ОТ РИМИНИ). Пълна лудница.   #Crazy Все още нямам идея дали ще има кой да приеме поръчката на адреса на ЕМПРЕСА, абе НЯМАМ ДУМИ!!!
На финал ще здобия две еднакви легла и куп други неща  Shocked

ужас, напълно ти съчувствам, аз за това директно с Емпреса не поръчвам, а само чрез посредници - по-скъпо, но по-сигурно. Дано всичко се оправи  Peace

# 256
  • София
Публично да се оплача от липсата на каквато и да е обратна връзка от ЕМПРЕСА! Нямам думи да опиша колко съм им бясна. Чакам две пратки от M&S, друга от mothercare, за която имах проблем (блокираха ми акаунта, и спряха изпълнението на поръчката, защото имало разминаване между адреса на картодържателя и този за доставката). Писах им, не ми отговориха (естествено), пуснах я през Римини (супер бързи, коректни и мили). Снощи се оказа, че mothercare са си взели парите, пуснали поръчката и са пратили нещата до ЕМПРЕСА (СЪЩИТЕ, КОИТО ЩЕ МИ ПРИСТИГНАТ ОТ РИМИНИ). Пълна лудница.   #Crazy Все още нямам идея дали ще има кой да приеме поръчката на адреса на ЕМПРЕСА, абе НЯМАМ ДУМИ!!!
На финал ще здобия две еднакви легла и куп други неща  Shocked

ужас, напълно ти съчувствам, аз за това директно с Емпреса не поръчвам, а само чрез посредници - по-скъпо, но по-сигурно. Дано всичко се оправи  Peace

Съчуствам ти,преди имаше тема за Емпреса и там беше пълно с хора дето се оплакваха от подобни неща, което мен ме отказа да поръчвам чрез тях.Както е написала Ice - по-скъпо , но по-сигурно е чрез посредници.

Някой щеше  да поръчва от Debenams наскоро? Забравих кой го писа  EmbarassedИскам да се включа с няколко нещица.

# 257
Взех си поръчката от Джордж и съм повече от доволна. Размерите на всичко са 6-9 месеца, въпреки, че синът ми ще направи годинка след десет дни. Но първо, че той е малко по-ситен, и второ от опита си с Некст знам, че за този размер на етикетите отвад пише 9,5 кг, та затова рискувах и се оказа правилно. Всичко му става, дори има и аванс и то не малко . Доволна съм.
Ето нещата:
Страхотен пуловер, много мек, материята е супер. Озад има две ко … са много приятни. .  
Това е голямата ми изненада, не бях обърнала внимание, че отвътр … Много е джиджано.  .  
Това е също много добро, но цвета е една идея по-зелен от колкот … оволна и от него.   .  
Надписът отпред е сребърен, хи хи хи, много диско изглежда, също е ок   .
Тънички са, но сякаш не от най-тънките, добра материя, щампите с … убави, ок са и те  .
Дънките са подплатени отвътре, блузката не е нещо, което бих взе … ех целия комплект.

Туй то!

# 258
  • Варна
ina_lemon, по същата схема със Спортдирект, както с Джордж, да  Peace На мен ми хареса. Доставката от Спортдирект ще е безплатна за над 50 паунда /мисля, че ще съберем толкова  Mr. Green/
Ако има желаещи - да ми пишат.

# 259
Цитат
От 19.08. Получих половината в понеделник, но доколкото знам на края на тази седмица чакат стока.
Благодаря за инфото Peace

# 260
Благдаря на всички за съпричастността  Hug

Ще ви информирам за развитието на превърналата се в епопея, покупка на легло за дребчо ooooh!

# 261
ina_lemon, по същата схема със Спортдирект, както с Джордж, да  Peace На мен ми хареса. Доставката от Спортдирект ще е безплатна за над 50 паунда /мисля, че ще съберем толкова  Mr. Green/
Ако има желаещи - да ми пишат.
откога е безплатна доставката за над 50паунда от спорта

# 262
аха видях,безплатна е за територията на УК,но не и за другите държави

# 263
като гледам само фемитрейд работят с маталан,римини дали могат да поръчат,някой писал ли им е за този сайт

# 264
Май бяха отказали скоро на някой, освен ако не се бъркам вече в това море от информация.

Имам обаче такъв спомен сякаш, момичето си постна тук мейла от Римини, в който и отказват.
Креми, ти не искаш с Фемитрейд ли?

# 265
Май бяха отказали скоро на някой, освен ако не се бъркам вече в това море от информация.

Имам обаче такъв спомен сякаш, момичето си постна тук мейла от Римини, в който и отказват.
Креми, ти не искаш с Фемитрейд ли?
ами с тях единствено май не съм поръчвала,те във варна ли доставяха,май са ми най близо,ами питам,все пак има разлика в процентите им Peace

# 266
Някой ще ме ориентира ли в размерите тук, кое какво е: http://direct.asda.com/george/women-s-clothing/petite/skirts/pet … 2,default,pd.html аз съм 38 по френско и М по принцип. За другите дрехи знам, че е 10-12 UK, но пък за полите ...  newsm78

# 267
Дима1, моля те разчисти си кутията. Момичета, извинявайте за спама Hug

# 268
  • Варна
Готово!

# 269
някой от Вас пробва ли другите посредници за доставка Евгени и Тодор?? Все още се двуумя до тях или Емпреса да пусна ? Някъде бях чела,че скоро ще има и нова фирма за доставка от Англия на някоя мама тук от форума....или се бъркам нещо  Thinking

От личен опит бих препоръчала Евгени. Емпреса може да имат добра идея, но за съжаление непрофесионално осъществена. Евгени е отговорен, точен и коректен. Освен това пътува по-често. Пътува до Пловдив, но изпраща за другите градове по Еконт. Peace

Общи условия

Активация на акаунт