Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 648
  • 802
  •   1
Отговори
# 270
Привет на всички Simple Smile

Досега не съм поръчвала от английските сайтове, но вече се реших и след много гледане, мерене и изчисляване, съм готова да поръчвам. Mr. Green Гледам, че някои правите групови поръчки. Простете невежеството - каква е изгодата от такава поръчка? Blush

От Варна съм и смятам да поръчвам чрез Фемитрейд. Харесала съм си неща на Next, George, M&S и по едно-две неща от Clarks, Matalan и Mothercare. Бих се включила в групова поръчка, ако има други желаещи. Peace

# 271
  • София
Публично да се оплача от липсата на каквато и да е обратна връзка от ЕМПРЕСА! Нямам думи да опиша колко съм им бясна. Чакам две пратки от M&S, друга от mothercare, за която имах проблем (блокираха ми акаунта, и спряха изпълнението на поръчката, защото имало разминаване между адреса на картодържателя и този за доставката). Писах им, не ми отговориха (естествено), пуснах я през Римини (супер бързи, коректни и мили). Снощи се оказа, че mothercare са си взели парите, пуснали поръчката и са пратили нещата до ЕМПРЕСА (СЪЩИТЕ, КОИТО ЩЕ МИ ПРИСТИГНАТ ОТ РИМИНИ). Пълна лудница.   #Crazy Все още нямам идея дали ще има кой да приеме поръчката на адреса на ЕМПРЕСА, абе НЯМАМ ДУМИ!!!
На финал ще здобия две еднакви легла и куп други неща  Shocked

Linkata,
на мен едната ми поръчка чрез Емпресса пристигна днес.

Другата, която е поръчана долу-горе по същото време както и твоята я очаквам на 10.09. М&S са си взели парите от Кредитната ми карта,  сега чакам само да пристигнат.

Empressa и на мен не ми отговори, но чакам да дойде 10-ти, за да се ядосам, ако е нужно разбира се!.

# 272
Моля някоя добра душа (по възможност от София), ако има възможност да ме включи в поръчката си с това:

http://direct.asda.com/george/kid-s-clothing/younger-boys-6-mont … 4,default,pd.html

Product Code: 2906199
Size: 4-5 Years

Хиляди благодарности
 smile3525

# 273
  • Варна
Момичета, заформя се обща поръчка от Фемитрейд /който ми писа ЛС съм обяснила каква е схемата  Wink/. Засега има желаещи за Джордж, Некст, Спортдирект. Моля ако някой иска да се включи, до 1-2 дни да си оформи поръчката, за да видим колко сме и по колко ще излезе доставката. А който е готов да ми пише ЛС, за да дам имейл  Peace

# 274
Публично да се оплача от липсата на каквато и да е обратна връзка от ЕМПРЕСА! Нямам думи да опиша колко съм им бясна. Чакам две пратки от M&S, друга от mothercare, за която имах проблем (блокираха ми акаунта, и спряха изпълнението на поръчката, защото имало разминаване между адреса на картодържателя и този за доставката). Писах им, не ми отговориха (естествено), пуснах я през Римини (супер бързи, коректни и мили). Снощи се оказа, че mothercare са си взели парите, пуснали поръчката и са пратили нещата до ЕМПРЕСА (СЪЩИТЕ, КОИТО ЩЕ МИ ПРИСТИГНАТ ОТ РИМИНИ). Пълна лудница.   #Crazy Все още нямам идея дали ще има кой да приеме поръчката на адреса на ЕМПРЕСА, абе НЯМАМ ДУМИ!!!
На финал ще здобия две еднакви легла и куп други неща  Shocked

Linkata,
на мен едната ми поръчка чрез Емпресса пристигна днес.

Другата, която е поръчана долу-горе по същото време както и твоята я очаквам на 10.09. М&S са си взели парите от Кредитната ми карта,  сега чакам само да пристигнат.

Empressa и на мен не ми отговори, но чакам да дойде 10-ти, за да се ядосам, ако е нужно разбира се!.

Аз на финал успях да се свържа с дамата от ЕМПРЕСА на телефон даден ми от Римини. Разбрахме се да откажа поръчката и да пратя куриера от mothercare да си вземе нещата. Толкова са скоростни от mothercare, че не е истина. Тази нощ в 1ч ми пратиха съобщение, че шипват нещата и днес в 14ч бяха в ЕМПРЕСА. Сега ще видим, колко ще ме глобят   Rolling Eyes

Относно нещата от M&S - все още нямам информация.

Дано с твоите неща всичко да е наред   Praynig Peace

# 275
Момичета, заформя се обща поръчка от Фемитрейд /който ми писа ЛС съм обяснила каква е схемата  Wink/. Засега има желаещи за Джордж, Некст, Спортдирект. Моля ако някой иска да се включи, до 1-2 дни да си оформи поръчката, за да видим колко сме и по колко ще излезе доставката. А който е готов да ми пише ЛС, за да дам имейл  Peace

Може ли и на мен схемата, че нещо не мога да си обясня къде му е изгодата в общите поръчки  newsm78

# 276
може ли да ми разясните и на мен на ЛС

# 277
Аз участвах в една такава от Джордж и ще ви кажа как стана. Всеки от нас си попълни формата за поръчка на Фемитрейд с необходимото инфо. Пратихме по мейла файловете на Дима1, тя ги прати всички заедно на фирмата.
Изгодата е , че не си плащаш сам доставката до офиса от 3-4-5 лири, а тя се дели на участничките в общата. Демек Феми поръчват всичко накуп и броят нашите заявки като една. На мен по тази схема цената за доставка до техният офис ми излезе по-малко от една лира. Пращат си отделно до всяка една от нас обаче нещата, а не накуп. Момичетата бяха от Варна, аз от Бургас, и днес си взех нещата.
Преди това получих мейл с инфо за дължимата сума и айде готово.
Това е.

# 278
Добре де, за момичетата от Варна е ОК - те са с привилегии, и Алмуз и Фемитрейд им достават до адрес . Но за другите градове къде е изгодата като трябва да платиш и куриер  newsm78 . Дали ще платиш 3 лири повече, но пък ще ти ги доставят в Бургас  без да плащаш куриер ,или да дадеш 7-8 лв за Еконт примерно .
От некст пък обща поръчка  Thinking ,при условие , че никой от посредниците не начислява доставка е направо безмислено .
Като гледам посредниците големите градове са покрити , просто избираш посредника , който доставя до твоя град и ти излиза най изгодно.

# 279
Като гледам посредниците големите градове са покрити , просто избираш посредника , който доставя до твоя град и ти излиза най изгодно.

Аааа  Grinning Танче, София е най-големият град, а е без покритие. Там Емпреса компенсира малко изолацията. Надявам се разсъжденията по тема да не са спам, а от полза. Прави ми впечатление, че често се правят сложни комбинации просто защото не сме си направили труда да се запознаем с условията на всички посредници, в това число и аз самата  Mr. Green

# 280
Аз участвах в една такава от Джордж и ще ви кажа как стана. Всеки от нас си попълни формата за поръчка на Фемитрейд с необходимото инфо. Пратихме по мейла файловете на Дима1, тя ги прати всички заедно на фирмата.
Изгодата е , че не си плащаш сам доставката до офиса от 3-4-5 лири, а тя се дели на участничките в общата. Демек Феми поръчват всичко накуп и броят нашите заявки като една. На мен по тази схема цената за доставка до техният офис ми излезе по-малко от една лира. Пращат си отделно до всяка една от нас обаче нещата, а не накуп. Момичетата бяха от Варна, аз от Бургас, и днес си взех нещата.
Преди това получих мейл с инфо за дължимата сума и айде готово.
Това е.

То това добре обаче защо Фемитрейд ще слага и 1 лира за под 50 паунда.Нетрябва ли да я махнат Tired

# 281
Аз от който и да е посредник си получавам нещата с куриер, т.е това не ми се спестява никога. Добре е поне да спестя от доставката до англ. адрес. Peace

# 282
  • France-Bulgaria
Някой поръчвал ли е от тои сайт
Харесах си някои неща..
http://www.neck.nl/produkt/produkte.mb1?fh_url=fh_secondid%3D474 … fh_view%3Ddetail#
Това якенце,дали е дебело,изглежда ми доста тъничко? newsm78

Това също е много практично  Crazy  http://www.neck.nl/produkt/produkte.mb1?fh_url=fh_eds%3D%25c3%25 … fh_view%3Ddetail#

# 283
# 284
Получих преди малко мейл от Римини ,че поръчката ми от 19.08 е при тях  Peace

Общи условия

Активация на акаунт