Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 17

• 51 694
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
Искам да ви питам, в четвъртък пуснах една поръчка от Адамс, но оттогава ни вест-ни кост.Нито мейл са ми изпратили, нито в акаунта си не виждам да е обработена. Rolling EyesВъзможно ли е да не я изпратят?
Моля някой запознат да ми отговори. Praynig Сигурна съм, че след като я пуснах, ми се изписа че е приета и обработена!

# 166
Искам да ви питам, в четвъртък пуснах една поръчка от Адамс, но оттогава ни вест-ни кост.Нито мейл са ми изпратили, нито в акаунта си не виждам да е обработена. Rolling EyesВъзможно ли е да не я изпратят?
Моля някой запознат да ми отговори. Praynig Сигурна съм, че след като я пуснах, ми се изписа че е приета и обработена!
Пиши им и попитай. Не ми се е случвало newsm78
Към момичетата, които ми изпратиха ЛС: Извинявайте че не ви отговорих, но по цял ден имам гости и нямам време. Все още няма да пускам поръчка, още го мисля Rolling Eyes

# 167
някой знае ли наистина колко е доставката от амазон?
пробвах да поръчам маратонки и установих че от спортдиректа не ставо вс останали -става Wink

# 168
  • into the blue
пробвах да поръчам маратонки и установих че от спортдиректа не ставо вс останали -става Wink
От различни продавачи е различна доставката.
На продукта в дясно пише по принцип колко ще струва шипинга.
Ако е от един продавач,независимо колко продукта имаш,е една цената
на доставката и обратното за неща от различни продавачи ти начисляват
всеки по отделно шипинга.

# 169
Пиши им и попитай. Не ми се е случвало newsm78
Мерси, писах им, да видим... Rolling Eyes

# 170
отговориха ми за чорапките,това не са години а номера на крачето ,добре че навреме се удетих и оправих поръчката  Flutter

# 171
това го знам ,но само това ли е доставката,мислех че и нещо дапълнително се начислява до БГ newsm78

# 172
това го знам ,но само това ли е доставката,мислех че и нещо дапълнително се начислява до БГ newsm78
Аз си поръчвам от Амазон до Емпресата, там си плащам вече 1,5лири на кг и куриера до мен. Peace
Даже в края на седмицата чакам два чифта обувки и може да се похваля. Ще дойде и якенцето от АДАМС, много се надявам да ми хареса. Grinning

# 173
Днес ми донесоха дрешките- ...а ботушките са номер 6.Колкото мога да измеря-стелката отвътре е 13,5-13,6 см,отвън е доста повече,защото имат външен шев и в първият момент изглеждат доста по-големи,но всъщност не са  Peace
Много е сладка дъщеричката ти, Красииии, да е жива и здрава!  Grinning
И аз съм поръчала 6 от ботушките, но очевидно ще са малки за моята госпожица  Confused
А кой номер обувки носи твоята щерка по нашата номерация, за да се ориентирам дали сме за 7 или 8 и да поръчам отново по-големи или ако имат възможност от Римини да направят корекция /в случай, че все още не са пуснали поръчката  Confused/.
Ако някой друг има 7, ще помоля за размер на стелката  Praynig

# 174
арабела,и да са ви малки аз съм насреща,мисля да поръчвам 6-ца така че ако са ви малки ме имай в предвид,ти кое моделче си поръчала

# 175
Краси, казах аз, каквото имам да казвам на сайта. Wink

Утре чакам поръчката си от ММДирект.

# 176
  • Асеновград
Благодаря ви много момичета  Hug Hug Hug Hug
арабела, по БГ номерация носи 21-22 някъде.В момента сандалите на Некст са й 5-ца и са й идеални.6-цата за зимата ще са й добре,сега съвсем леко й хлопат ( на босо ).Има едни пантофки на Колев и Колев- 21 номер-в момента са й точно- и са точно колкото сандалите 5-ца  PeaceДано се ориентираш горе-долу.
J'adore, Heart Eyes Hug

# 177
  • Варна
Ако някой иска да се включи в обща поръчка от Джордж, моля да ми пише ЛС  Peace

# 178
Моята от 26-ти (сряда) я шипнаха в понеделник-31-ви,толкова винаги им отнема-около 5 дни.При изпращането пускат мейл.В какво състояние ти стои поръчката в акаунта (My Account > My Order History > Order №.....най-отдолу-Status History)?

# 179
ето ви още един сайт, който може да се пазарува с Фемитрейд http://www.very.co.uk/
аз днес си чакам поръчката от Римини, защото всера забравили да я пратят  Confused

Общи условия

Активация на акаунт